Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Flákači :D A navíc provokatéři - taky bych si dal pohár :)

Taky jsme se jednou stavili na kafe,pohár a zákusek a stalo to za to..

Odesláno

Nevím, jestli to je klubák. Ale jelo mu to parádně :mrk

Taky jsem byl dnes v Bratrušově,stál jsem u obecního úřadu.

Klubák to není,ale s Pažoutem jezdí už dlouho.

Znám ho už z doby,kdy jsem taky jezdil kopce.

Jmenuje se Pavel Furiš :papa

Odesláno

v pátek cestou na Vysočinu jsem potkal dvě 205GTi (griffa a černou), kluci kempovali kousek za Slatiňanama a celkem blbě se řadili zpět do provozu.. za sebou jsem je měl až do Ždírce nad Doubravou kde jeli směr Žďár.. asi kluci z 205 klubu.. vzpomněl jsem si na cesty do Šebetova kdy jsem měl v zrcátku ( vždy jen chvíli :D ) Vertexe s Bohoušem..  :)  

Odesláno (upraveno)

Včera večer před 20 hodinou jsem spatřil u OC v Karviné stříbrnou 406 starý model na cca 17 kolech s H SPZ. dá se mi to auto povědomé. není to někdo z klubu?

Cca 3měsíce ji pozoruju, pravidelně parkuje v Českém Těšíně, kousek od místa kde pracuju, ale je tady fakt max 3 měsíce.. Klubová mi nepřijde, ale zajímavá mi přišla, to dělají ty kola. Upraveno uživatelem Satepek
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Zlute cabrio 306 stary model v Ove na ty hlavni jak jezdi tramvaje. Vzadu to vypadalo na stribrnou klubovou nalepku :)

Odesláno (upraveno)

406 parkující na Chodově, ulice Donovalská.. kdo to je? Na zadním okně klubová nálepka. A je tam tuším stříbná a světle modrá metal.

Upraveno uživatelem Krt€K
Odesláno

Dnes okolo 13 nejdřív mě minul na černém Mostě u terminálu MHD menší tmavý Peugeot na hliníkových kolech s růžovími středy kol a pak ten samý stál v hočo počo  směrem do města tuším zhruba v místech co jsou autodíly Vytisková a za volantem tmavovláska. Já měl bus linku 273.

Odesláno (upraveno)

kovy_s : jste byli očekávání :) tudíš to nebylo náhodné potkání :D

Radek Hurvajz : byl jsem už docela zničen z nákupu a hlavně spěchal dom... čekal na mě kovi s cechicem... :D

Upraveno uživatelem John
Odesláno

Dnes okolo 13 nejdřív mě minul na černém Mostě u terminálu MHD menší tmavý Peugeot na hliníkových kolech s růžovími středy kol a pak ten samý stál v hočo počo  směrem do města tuším zhruba v místech co jsou autodíly Vytisková a za volantem tmavovláska. Já měl bus linku 273.

to byla Kubik306 s16 pritelkyne

Ja ted dvakrat potkal JarduMoj :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...