Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak jsem dneska pri cumende na Ruzyni potkal Katu 517. Taky se asi sla kochat pristavajicima a startujicima letadelkama. Musim uznat ze to hovadko od Fly Emirates ma teda zvoucek :)

Odesláno

Dneska kolem 11:30 Jihlavská Brno kolem krchova, poskakující v koloně sedan 407 s SPZ B....1755 s klubovou nálepkou na zadku.

Kdopak to byl? ;)  Šla jsem pěškobusem po chodníku :papa

Odesláno

V Hustopečích jsem byl minulé úterý. Kdybych věděl, že tam má Radka S. cukrárnu, tak bych se stavil, takhle jsem zavítal jsem k místnímu vyhlášenému řezníkovi. :mad:

Odesláno

ted kolem 12:30 jsem v HoPo na Chvalech potkal stribrnou 607 4AH se starsima klubovejma podlozkama, sedel v ni takovej vlasatec, kterymu snad v hlave bouchnul fen. No na troubeni, predjeti ani zamavani nereagoval, a jeste v podstate projel kolem me, kdyz jsem parkoval u baraku, takze asi ani nevi jaky ma podlozky......

Odesláno (upraveno)

Dneska se u mě v krámě ukázal Myšak, skvěle jsme si pokecali. Jsem rád, že jsem poznal dalšího klubáka z okolí :papa

Upraveno uživatelem elton
Odesláno (upraveno)

V Pátek 29.5 šedá 607 RZ 6U3.... klubová samolepka vlevo pod víkem kufru.

,,Prchnul" ze stíhacího souboje na kruháči v Chocni (ale držel jsem se asi dva kilometry...)  :D

Upraveno uživatelem Namor74
Odesláno

tak jsem dneska pri cumende na Ruzyni potkal Katu 517. Taky se asi sla kochat pristavajicima a startujicima letadelkama. Musim uznat ze to hovadko od Fly Emirates ma teda zvoucek :)

Potvrzuji :) ... jojo, taky jsme se šli kouknout .. to byla paráda tedy  :super  .. škoda že bylo tak hnusné počasí 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...