Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

kolem 7:30 jsem potkal Milana F1-spíš on potkal mě ;):papa  šel jsem se Šimonem do školky po chodníku a Milan autem přes Milovice-asi do práce :papa :papa :papa

edit: minule jsme se potkali v Jiřicích . . . :papa  ja ho neviděl :mad: (jel jsem do "Bolky" . . . nevím na co jsem myslel) ale jen co mě minul tak mi volal na mobil ;):papa

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

kolem 7:30 jsem potkal Milana F1-spíš on potkal mě ;):papa  šel jsem se Šimonem do školky po chodníku a Milan autem přes Milovice-asi do práce :papa :papa :papa

edit: minule jsme se potkali v Jiřicích . . . :papa  ja ho neviděl :mad: (jel jsem do "Bolky" . . . nevím na co jsem myslel) ale jen co mě minul tak mi volal na mobil ;):papa

Nebylo to kolem 7:30, protože v ten čas již bývám v práci, takže o chvilku dříve. ;)

Ano, jel jsem do práce, ale výjimečně přes Milovice, protože jsem v Lysé zapomněl zahnout na Vrutici, tak jsem to projel přes Milovice. :D Nebýt toho, tak tak vás nepotkal. ;)

A minule, to si jede s celou rodinkou a ani nezamává. :D A pak udiven, že mu někdo volá. ;)

Odesláno

Kdopak to k nám dneska zabloudil? :D Tmavá 307 SW první generace vzadu samolepka vpředu xenony.

380df9b50321ec2f20c28bc77a9c1bf5.jpg

Odesláno z telefonu za pomocí Tapatalk

• O 2 týdny později...
Odesláno

Jirko vím o SMS, ale tou dobou jsem stál  na sjezdu z R1 na českobrodskou a už šílel takovým stylem, že jsem skoro šel pěšky... :/ 

Odesláno

sem ti psal at jedes metrem, ale holt vidlaci po Praze musejou autem :D :D :D

Odesláno (upraveno)

Dnes u galerie fenix v 18:40 cerveny pug s cernou nalepkou vedle praveho zadniho svetla s spz 4AC... Kdopak to byl?

Upraveno uživatelem Regan
Odesláno (upraveno)

Dneska (3.12.) v 7.20 ??? v Holešovičkách směrem k Bulovce (ven z Prahy) stříbrná 307a 4AF xxxx s klubovou identifikací na zadním okně. Vzhledem k čerstvosti této RZy je ale docela dobře možné, že nálepka je pozůstatkem po předchozím majiteli. Já byl maskován bílým Transitem, tak jsem ani nijak neblikal, netroubil - jen jsem dotyčného v klidu minul.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Dneska v Českých Budějovicích ul. Nemanická po 14hodině stála taparkovaná světlě stříbrná 807 se samolepkou P-C v dolním levém rohu zadního skla. Jel jsme okolo sněrem ke křižovatce Nemanická x Pražská x Okružní. Fotil jsem to mobilem N2700 při jízdě v koloně.

post-4390-0-15964300-1417803584_thumb.jp

Guest servisman
Odesláno (upraveno)

Asi vím o koho jde, jinak dobře parkuje. Mělo by se jednat o člena Jarmyl

Upraveno uživatelem servisman
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Dnes mezi 11 a 12 hod. spatřen Kurt se svojí drahou polovičkou v Chrudimi kousek od kruháče na Pardubice buďto na procházce nebo po nákupech.

Odesláno

S kým jsem se to dnes odpoledne kolem 17. hod. minul v Globusu Čakovice? Tmavě modrá (ne-li černá) 307SW s klubovou "samici" uprostřed zadního okna nahoře, RZ 7U4**48 :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...