Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes odpoledne jsem viděl Stuchyho ze Štěnovic v jeho stříbrné 406-ce v Černicích u Plzně, když jsme šli ze slavností piva Slunce ve skle. Tímto ho zdravím. :papa

Odesláno

Dneska jsme se V Českých Budějovicích pře Výstavištěm (bývalá Země Živitelka) setkal s Hafity. Chvilku jsme pohovořili. Díky za pokec a taky za plovák na 205 do nádrže.

Odesláno

Ve středu a ve čtvrtek jsem byl v Budějkách, Purkarci a Tlemelíně a vůbec nikoho jsem nepotkal.

Chválím Minipivovar Krajinská27, pivo mi chutnalo

Odesláno

V pátek 19.9. v odpoledních hodinách na hradecké dálnici jsme se párkrát míjeli s bledě zelenou 307SW se středočeskou SPZ, klubáckou nálepkou v levém spodním rohu zadního okna. Obličej mi byl povědomý, ale nedokázala jsem jej přiřadit ke jménu/nicku :) Mávali jsme na sebe, takže mě nejspíš klubák znal.... ? :D kdopak to byl?

Guest servisman
Odesláno

Protože nemají samolepky tak se nediv, já nepotkávám taky nikoho ani autem či když jdu pěšo ;)

Odesláno

Dneska jsme se V Českých Budějovicích pře Výstavištěm (bývalá Země Živitelka) setkal s Hafity. Chvilku jsme pohovořili. Díky za pokec a taky za plovák na 205 do nádrže.

Hlavně aby plovák ploval.... :papa Koukám, že už bych taky mohl nalepit ty zakoupené klubovky.... :roker

Odesláno

Předevčírem Skuci v Brandýse, vic to komentovat nebudu :-D , ja maskovan pěškobusem.

Včera opět Skuci v Brandýse, já maskován v ix35, to nebyla moje hyu, proto ty polepy :-D

Odesláno

Dneska opět v Pardubkách spatřena Antikova 406

A kde? Tedko už nejezdíme, dokavad neopravíme přední brzdy.

Budem muset do Holic za Badišákem pro díly a doufat, že se nám to povede opravit co nejdřív :-)

Odesláno

A kde? Tedko už nejezdíme, dokavad neopravíme přední brzdy.

Budem muset do Holic za Badišákem pro díly a doufat, že se nám to povede opravit co nejdřív :-)

Labská ulice, jestli se dívám dobře podle map... :myslim

Odesláno (upraveno)

Dnes kolem 15 hodiny spatřen na pomezí Hrabůvka-Dubina (Ostrava) klubák ve stříbrné 407SW. Nálepka klubu umístěna nad označením 407.

Upraveno uživatelem KingSpade
Odesláno

Dnes kolem 15 hodiny spatřen na pomezí Hrabůvka-Dubina (Ostrava) klubák ve stříbrné 407SW. Nálepka klubu umístěna nad označením 407.

To byl určitě Lojzík, bratr člena Svatik99  :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...