Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ja bych mel take prijet, akorat to asi nebude uz chiracova limuzina, ale mozna uz v novem auti, ale u znacky zrejme nezustanu, daleko vsak od stromu nepadnu :)) ...nechte se prekvapit

[upravil dne 3/5/2007 rimmer]

Odesláno

to Escaper: jen me tak napadlo nechces pomoct treba s organizaci nebo s necim pomoc? pokud budu moc rad pomuzu, kdyby jo ozvi se na ICQ 280-178-557....

Jinak s tim jidlem a pitim to je relativni kdyby se vedelo kdo prijede da se to nejak poresit..

[upravil dne 3/5/2007 Marda106]

Odesláno

Takže pití bych si vzal svoje a nabízím se, že bych naložil nějaké vepřové maso na gril. Nebylo by toho moc, asi 1kg tak, aby mohli i další ochutnat :D. Větší množství pro všechny bych nedělal schválně, kdybych náhodou ten den jel do porodnice místo na sraz, tak aby nebyl celý sraz hladový :bojim.

Máme si každý vzít skleničku, talířek a vidličku?:myslim

Odesláno

2Marda106: myslim ze zatim pomoct nepotrebuju. Uklidit musim sam :) Ale kdyby cokoli nastalo tak se urcite ozvu.

2Leo: Myslim ze tva uvaha s masem je dobra. Nejaky slkenicky talirky a vidlycky se najdou (samozrejme i noze a lzicky) plus to co normalne obsahuje domacnost (2 psi a kocka) ty ale grilovat nesmime.

Spis aby nebyl problem jestli bude horko kam dat ono nalozene maso aby se nam nezkazilo, kdyz bude 25stupnu na slunicku tak asi v aute tomu nebude nejlip:-(

Odesláno
Původně zaslal: Escaper

Spis aby nebyl problem jestli bude horko kam dat ono nalozene maso aby se nam nezkazilo, kdyz bude 25stupnu na slunicku tak asi v aute tomu nebude nejlip:-(

Taky jsem nad tím uskladněním masa přemýšlel. Kdyby měl někdo autoledničku a vzal ji tak by bylo po starostech. Jinak by se snad taky nemělo nic hrozného stát, protože maso bude naloženo (u čistého by to byl asi problém) a těch pár hodin to vydrží. Jednou jsme jeli v létě ráno na Brněnskou přehradu s masem v kufru, večer jsme ho grilovali a také nejevilo žádné známky choroby :aut.

Odesláno

No dnes jsem byl u ESCAPERA a bylo mi řečeno o tomto srazu ! Nějak mi to ušlo.:mad::mad: Já dorazím na 100% (dlužím to z minule) a možná dotáhnu i novýho člena (teda jestli můžu). Má 306 2.0 8V cabriolet.:super Už se docela těším !! A Medvěde,ten E-shop by byl super !! ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...