Medvěd Odesláno 29. duben 2007 Odesláno 29. duben 2007 Pepito, vydrž - až během zítřka udělám inventuru prodeje ze srazu, pak Ti pošlu potvrzující mail a tam bude vše uvedeno Citovat
King_Of_The_Cheese Odesláno 1. květen 2007 Odesláno 1. květen 2007 Pokud se nestane něco nepředpokládaného, tak do olmiku taky dorazím Citovat
Marda106 Odesláno 2. květen 2007 Odesláno 2. květen 2007 tak to je super nakonec nas tam fakt bude zase dost.. uz se tesim:papa Citovat
Escaper Odesláno 2. květen 2007 Autor Odesláno 2. květen 2007 jj taky se uz dost tesim. A k te grill prty u me doma. Budto si kazdej doveze to co sni pripadne vypije (toho muz i vic) nebo si rozdelime ukoly kdo co doveze? Citovat
Berry Odesláno 2. květen 2007 Odesláno 2. květen 2007 tak to sem rad že nas bude hodně ............... sem pro každej svoje a třeba něco vic Citovat
Escaper Odesláno 2. květen 2007 Autor Odesláno 2. květen 2007 ja si taky myslim ze to bude tak lepsi. aspon toho nebude malo nebo moc:super Citovat
rimmer Odesláno 3. květen 2007 Odesláno 3. květen 2007 ja bych mel take prijet, akorat to asi nebude uz chiracova limuzina, ale mozna uz v novem auti, ale u znacky zrejme nezustanu, daleko vsak od stromu nepadnu ) ...nechte se prekvapit [upravil dne 3/5/2007 rimmer] Citovat
Escaper Odesláno 3. květen 2007 Autor Odesláno 3. květen 2007 Nejak se nam to zacina rozrustat. Ale to je dobre jen tak dal, jestli prijedou vsini co slibili tak nas uz bude vic nez minule:super Citovat
Marda106 Odesláno 3. květen 2007 Odesláno 3. květen 2007 to Escaper: jen me tak napadlo nechces pomoct treba s organizaci nebo s necim pomoc? pokud budu moc rad pomuzu, kdyby jo ozvi se na ICQ 280-178-557.... Jinak s tim jidlem a pitim to je relativni kdyby se vedelo kdo prijede da se to nejak poresit.. [upravil dne 3/5/2007 Marda106] Citovat
Leo Odesláno 3. květen 2007 Odesláno 3. květen 2007 Takže pití bych si vzal svoje a nabízím se, že bych naložil nějaké vepřové maso na gril. Nebylo by toho moc, asi 1kg tak, aby mohli i další ochutnat . Větší množství pro všechny bych nedělal schválně, kdybych náhodou ten den jel do porodnice místo na sraz, tak aby nebyl celý sraz hladový . Máme si každý vzít skleničku, talířek a vidličku? Citovat
Escaper Odesláno 3. květen 2007 Autor Odesláno 3. květen 2007 2Marda106: myslim ze zatim pomoct nepotrebuju. Uklidit musim sam Ale kdyby cokoli nastalo tak se urcite ozvu. 2Leo: Myslim ze tva uvaha s masem je dobra. Nejaky slkenicky talirky a vidlycky se najdou (samozrejme i noze a lzicky) plus to co normalne obsahuje domacnost (2 psi a kocka) ty ale grilovat nesmime. Spis aby nebyl problem jestli bude horko kam dat ono nalozene maso aby se nam nezkazilo, kdyz bude 25stupnu na slunicku tak asi v aute tomu nebude nejlip:-( Citovat
Leo Odesláno 3. květen 2007 Odesláno 3. květen 2007 Původně zaslal: Escaper Spis aby nebyl problem jestli bude horko kam dat ono nalozene maso aby se nam nezkazilo, kdyz bude 25stupnu na slunicku tak asi v aute tomu nebude nejlip:-( Taky jsem nad tím uskladněním masa přemýšlel. Kdyby měl někdo autoledničku a vzal ji tak by bylo po starostech. Jinak by se snad taky nemělo nic hrozného stát, protože maso bude naloženo (u čistého by to byl asi problém) a těch pár hodin to vydrží. Jednou jsme jeli v létě ráno na Brněnskou přehradu s masem v kufru, večer jsme ho grilovali a také nejevilo žádné známky choroby . Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 4. květen 2007 Odesláno 4. květen 2007 Tak to vypada vcelku nadejne. Mel bych orazit i s milackem a zapojit se do aktivit na Olomoucku...... Citovat
Escaper Odesláno 6. květen 2007 Autor Odesláno 6. květen 2007 To je dobre Dodo, jeste by to chtelo sehnat nejaky prazaky at nejede Medved sam. Citovat
janča205 Odesláno 7. květen 2007 Odesláno 7. květen 2007 To si je musí Medvěd sehnat sám.Jestli pojede někdo z Brna tak se ukážu! Citovat
Leitlik Odesláno 8. květen 2007 Odesláno 8. květen 2007 No dnes jsem byl u ESCAPERA a bylo mi řečeno o tomto srazu ! Nějak mi to ušlo.:mad: Já dorazím na 100% (dlužím to z minule) a možná dotáhnu i novýho člena (teda jestli můžu). Má 306 2.0 8V cabriolet. Už se docela těším !! A Medvěde,ten E-shop by byl super !! Citovat
Marda106 Odesláno 9. květen 2007 Odesláno 9. květen 2007 Leitlik: urcite dotahni noveho clena a muzu se zeptat jakpak kabrio vypada? ja vim o jednom klukovy co jezdi po Olomoucku s kabriem 306 v menavce neni to on? Citovat
Xantik Odesláno 9. květen 2007 Odesláno 9. květen 2007 No jestli mi to výjde, tak bych se na to Hradisko dojel juknout. Pežotka jsem měl, ale bohužel jsem zradil k pohodlí. Ale PSA to taky je.... Citovat
Marda106 Odesláno 9. květen 2007 Odesláno 9. květen 2007 Xantik: urcite doraz vsak nejde jen o auto ale jde hlavne o partu dobrejch lidi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.