Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zima sa blizi a caka nas prezuvanie gum.osobne sa rozhodujem medzi matadorom mp 56 a nankang sw 5.je na nich rovnaka cena.nejde mi o nejaku spickovu gumu za vela penazi.ake znacky preferujete?

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

zima sa blizi a caka nas prezuvanie gum.osobne sa rozhodujem medzi matadorom mp 56 a nankang sw 5.je na nich rovnaka cena.nejde mi o nejaku spickovu gumu za vela penazi.ake znacky preferujete?

Já koupil Nokian W, v testech byli docela dobrý, ten kdo je má zde na foru je chválí, tak uvidím jak se ukážou, mě stáli 1440,-kč - 185/70/14

post-0-14109594926327_thumb.jpg

Odesláno

ja sem loni potřeboval zimní gumy ta toyotu celicu 2.0 gti 160koníků a 30.12.2005 sem sehnal jen KUMHO, byly už s posezoní slevou z 2250 na 1500!!!!!!!! toyota držela jako přibitá:-) max. spokojenost a ejhle letos na jaře sem ji prodal a pneu 185/65/14 mi zůstali:D :D :D :D :D takže obutí letos neřeším. Ale KUMHO vřele doporučuji:papa :papa :papa

Odesláno
Původně zaslal: Rotorhead

Měl jsem Matadory MP 56 již několikrát a koupil jsem je tento týden znova, cena 1217 Kč. Dobrá kvalita za dobrou cenu.

:papa

paci sa mi ten dezen.potreboval by som nieco hlavne do snehu.ale zase neviem ci nebudu hucat.nankang je dobra guma ale trochu maksia.asi menej vydrzi.

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Původně zaslal: jozefsv

Já koupil Nokian W, v testech byli docela dobrý, ten kdo je má zde na foru je chválí, tak uvidím jak se ukážou, mě stáli 1440,-kč - 185/70/14

nokiany som kupil pred tyzdnom letne 225/45/17 tak uvidime ako sa budu spravat.

Odesláno

Nankangum se vyhni .. pokud nechces utracet, jdi do Matadoru - vubec to nejsou spatny gumy :super.

Sava Eskimo S3 muzu jen doporucit (3 sezony jsem na nich jezdil) a potom z tech drazsich treba Bridgestone Blizzak LM-22 nebo Goodyear UltraGrip :).

Odesláno

Tak já sem loni kupoval Matadory MP58 (všechny 4 vyšly na necelýho \"bůra\" i sdopravou) a musím říct, že jsou fakt dobrý, pokud se koukám na poměr cena/kvalita. Neměl jsem žádněj problém, jak na sněhu (na Benecko jsme vyjeli v poho a dolů taky v klidu), tak na promrzlým asfaltu. S ledem, jako takovým jsem se loni nepotkal, tak nevím:D

Každopádně, za ty prachy je to pohoda, a jak jsem se bál, že budou hodně ubejvat, tak teď vidím, že je mám tak na 4, možná 5 zim:super

[upravil dne 24.10.06 MJSytic]

Odesláno

Cenovej rozdíl mezi podle testů podprůměrnou Matadorkou a celkem slušnou Sava Eskimo S3 je kolem 50Kč takže si myslím že je ta Sava jasnej tip za velmi slušnou cenu.

Odesláno

Minulou zimu jsem měl Matador MP55 s celkem nanic vzorkem (3-4mm) tento rok musim přezout. Ve sklepě se mi válí zánovní MP55. Myslíte, že má cenu je tam dávat?? Jsou tak 2-3roky starý a zatim nespuchřelý!

Jinak na žádnejch jinejch zimních kolech jsem zatim nejezdil, ale tak kde ostatní končily já s 309tkou prorážel dál! Byl to super pocit!! Takže spokojenost! Jen na ledě se jim moc nechtělo brzdit, párkrát jsem to měl fakt o fous!! Ale myslím, že na ledě je i ta nej guma k ničemu.

Odesláno
Původně zaslal: Jiří

michelin alpin a2 :super , nedám na ně dopustit :super

Jo já je mám na autě taky ale je to jiná cenová třída.Já si taky radši připlatím,na různých Michelinkách jezdím přes deset let a naprostá spokojenost.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...