Pe.Tr Odesláno 24. květen Odesláno 24. květen radim.1008, OK406, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. květen Odesláno 24. květen (upraveno) Fotky v Galerii - Upraveno 24. květen uživatelem Radek Hurvajz Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 24. květen Odesláno 24. květen Tak můj jediný příspěvek bude stručný a jasný. Stejně ani jiný nemám Milan+, Pepito, regius a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. květen Odesláno 24. květen Tady jsem ti tu fotku trochu upravil Péťa, regius, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
radim.1008 Odesláno 24. květen Odesláno 24. květen (upraveno) "Pár" mých obrázků. Upraveno 24. květen uživatelem radim.1008 OK406, Pepito a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Klemoň Odesláno 25. květen Odesláno 25. květen před 21 hodinami, Radek Hurvajz napsal: Tady jsem ti tu fotku trochu upravil Takhle to mám opravdu rozčísnuté a nebo jsi nějakou jizvu přidal ??? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. květen Odesláno 25. květen (upraveno) To z toho vytáhla umělá inteligence tak to může být malinko jiné, ale víceméně to tak nějak bude. Pokud by jsi to chtěl porovnat přesně tak by jsi se musel oholit. Upraveno 25. květen uživatelem Radek Hurvajz Pepito, pavelu96 a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. květen Odesláno 29. květen tak aby v tom @Klemoň nebyl sám , tak přidávám tři tématické fotky a můžete se zase pro změnu smát mě ( zjištěno náhodou dnes ráno, kdy přišlo info o konci platnosti ) Pepito, radim.1008, Weri 605 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. květen Odesláno 29. květen Tak nechtyli vás, tak asi No stress Ale s tou hlavou by to chtělo něco udělat Péťa ohodnotil 1 Citovat
Veverka Odesláno 29. květen Odesláno 29. květen @Pe.Tr Asi mi uniká smysl sdělení... Někam jste vezli Klemoně? Citovat
Vena garážmistr Odesláno 30. květen Odesláno 30. květen No šacuju to že si @Pe.Tr když platil dálnici zmotal RZ a dálnici zaplatil na Hyundai místo na dvěstasedmou. Péťa, Pe.Tr, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. květen Odesláno 30. květen (upraveno) před 8 hodinami, Veverka napsal: @Pe.Tr Asi mi uniká smysl sdělení... Někam jste vezli Klemoně? Tak Petr tím chtěl asi říct že Klemoň je praštěný do hlavy, a on vlastně taky když si plete SPZ u auta kterým jede Upraveno 30. květen uživatelem Radek Hurvajz Pe.Tr, Pepito a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.