Radek Hurvajz Odesláno 13. květen Odesláno 13. květen (upraveno) Kdyby měl v Pátek někdo zájem tak je možno zajet si do Jaroměře - https://www.vytopnajaromer.cz/ Ale pozor na čas podávání zaplacené večeře! Jízdy motoráčku od pátku 22. do neděle 24. května. Upraveno 13. květen uživatelem Radek Hurvajz Klemoň, radim.1008, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Klemoň Odesláno 15. květen Odesláno 15. květen POZOR : už jste si všichni v okolí pokoje číslo 5 pořídili kvalitní špunty do uší ??? Je to prý stále silnější a silnější zážitek (říkal kamarád, co s ním jezdím na hory) Pepito a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 15. květen Odesláno 15. květen Tak to se mám na co těšit Se budu muset asi opít. Péťa a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. květen Odesláno 15. květen Ja myslim že Klému přehlušíme, takže ostatní ho vlastně vubec neuslyší Péťa, Klemoň, OK406 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Weri 605 Odesláno 17. květen Odesláno 17. květen Má někdo v plánu parkovat rovnou na druhém parkovišti...? Já že by sme si vzali stan a byli tam spolu.. nebo Péťo..? Nemáš koně...? A co Handa...? Ozval se...? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. květen Odesláno 17. květen Koně?? Je nás málo, to nesežereme. ozzy56 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 17. květen Autor Odesláno 17. květen (upraveno) Žádný stan. Chrápače přesuneme na jeden apartmán, ať si tak souzvučí Chovatelů koní znám několik, ale žádný z nich není ochotný dát koninu. Jen hnůj, toho je nadbytek. Upraveno 17. květen uživatelem Péťa Pepito ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 17. květen Odesláno 17. květen Jééé, Péťa by mi mohl vzít dva lesní medy od té paní (u něj) Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 17. květen Autor Odesláno 17. květen (upraveno) @Klemoň Jasně, ten "klasický"? První v nabídce: https://www.rokytnikvcely.cz/produkty/ EDIT: Tak trochu problém je, teď tam zajet nemůžu a otevíračka je pá, so, ne 17:00 - 19:00 hod. Ale snad se to podaří i v týdnu, oni tam bývají a jsou ochotní. Upraveno 17. květen uživatelem Péťa Citovat
Weri 605 Odesláno 17. květen Odesláno 17. květen Jak hned myslej na žrádlo... já chtěla koně, aby mě dovezl z P2 k hotelu .. a né ho vopíct... Pepito a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 18. květen Odesláno 18. květen V 17. 5. 2026 at 18:01, Péťa napsal: EDIT: Tak trochu problém je, teď tam zajet nemůžu a otevíračka je pá, so, ne 17:00 - 19:00 hod. Ano myslel jsem ten lesní. Ale prosím tě vůbec to neřeš. Já myslel jen kdybys měl cestu. V žádném případě to nějak násilně nenaháněj. Pro mne je podstatné, že uvidím vás a med kolem huby mi může namazat kdokoliv Péťa ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 20. květen Odesláno 20. květen Tak to jsem zvědavý v kolik v pátek dorazím . Šéf vypadl na týden mimo práci, takže sedím v kanclu a jen za dnešek a včerejšek se rozsypaly 4 auta (mrazáky, AdBlue) . Teď jsem se vrátil s "Ivetou" ze Strojservisu a hned : " Dej svýho Rencka na rampu, Moravákům nechladí Meďák." Vrátíš se do kanclu a : Fuj ty smrdíš naftou . . . Tak já na to, vždyť taky můžu jít. No to nééé, kdo by to udělal . . . Do toho dvě lopaty ztratily dodáky a hned máš zase co řešit. Včera 10 hodin, kolik to bude v pátek fakt netuším Pepito ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 20. květen Odesláno 20. květen @Klemoň když seš ten velkej šét tak bys mohl rozhodnout o té odměně pro náboráře. Nebo jsem nedohodil dobře? Já sem Ti to říkal drž se kulaté lopaty ale Tobě se stejskalo po smradu inkoustu a šustění papíru a otlačeném uchu od telefonování a šel jsi kancelářovat tak si to užívej . Pepito ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 20. květen Odesláno 20. květen Něco prý padne. Ale údajně je prý zkušebka 4 měsíce . . . A jinak - moje radost z řízení mne neopustila, ale jak víš to nepravidelné ranní vstávání stařečka ničilo . . . Pepito a Vena garážmistr ohodnotil 2 Citovat
radim.1008 Odesláno 20. květen Odesláno 20. květen @Péťa dotaz dá se útrata platit kartou nebo pouze hotovostí? Díky. Citovat
Péťa Odesláno 20. květen Autor Odesláno 20. květen Když tam jdu na oběd, normálně platím kartou. Nepředpokládám, že by to bylo jinak. radim.1008 a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 21. květen Autor Odesláno 21. květen V 18. 5. 2026 at 22:06, Klemoň napsal: Ano myslel jsem ten lesní. Tak jsem tam před chvílí zajel a mám ho Pepito, radim.1008, Radek Hurvajz a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Klemoň Odesláno 22. květen Odesláno 22. květen No tak @Péťa je zas medový bůh Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 22. květen Odesláno 22. květen Sice naháním co se dá, ale pokud se dnes nepodělá něco dalšího , tak bych měl dorazit včas . . . Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.