Weri 605 Odesláno 30. březen Odesláno 30. březen Teda ale jako zas mu ty data tak nešetřete... to se klidně přihlašte.. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 30. březen Autor Odesláno 30. březen Kdyby bylo všeho tolik, co dat Tak šup, šup - kdo bude stát za Veverkou? Umíme i řešit problémy... Weri 605 a Veverka ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 31. březen Odesláno 31. březen Umíš řešit problémy??? Celej život se mi potěj nohy a v důsledku toho pak vůbec nevoněj, co s tím??? Weri 605 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 31. březen Odesláno 31. březen Když jsem byl malej, tak se říkalo, že nohy smrděj protože rostou z prdele... dýzl, toru, Péťa a 7 další ohodnotil 10 Citovat
Goldinka Odesláno 13. duben Odesláno 13. duben Ahojda, tak konečně něco blíže našim končinám a zrovna se trefíte do víkendu, kdy jsem pryč... Citovat
Péťa Odesláno 13. duben Autor Odesláno 13. duben @Goldinka priority jsou snad jasné, ne? radim.1008 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Veverka Odesláno 13. duben Odesláno 13. duben před 46 minutami, Goldinka napsal: Ahojda, tak konečně něco blíže našim končinám a zrovna se trefíte do víkendu, kdy jsem pryč... Pryč v Ratibořicích radim.1008 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. duben Odesláno 13. duben Před hodinou, Goldinka napsal: Ahojda, tak konečně něco blíže našim končinám a zrovna se trefíte do víkendu, kdy jsem pryč... Já ti nevím, podle fotek který dáváš bych řekl že jsi f pryč pořád, teda f Švédsku ale každopádně by jsme tě všichni rádi viděli Pepito ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 13. duben Odesláno 13. duben Ja nechápu, že si někdo něco vůbec plánuje dopředu na druhou půlku května.. dyk je tam dycky sraz... Péťa, Radek Hurvajz, OK406 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Goldinka Odesláno 13. duben Odesláno 13. duben Tak zrovna tentokrát nejedu já do Švédska (ano, trávím tam teď čas daleko častěji a bude to ještě častější a do pár let trvalé...), ale teď zrovna jede kamarád ZE Švédska (je z oblasti, která je moc vysoko, mě tam cesta od trajektu zabere cca 7 hodin, takže se vidíme jen, když jede on do Čech nebo já na nějaký roadtrip směr Stockholm - to se stalo jen jednou ). Termín se plánoval hlavně kvůli jeho možnostem, letům a dalším plánovaným akcím. Nehledě na to, že to máme naplánované a spoustu věcí zabookovanou už přes tři měsíce, takže... Když se netrefíte s termínem na podzim nebo v zimě na víkend, kdy budu zase pryč tak se uvidíme snad jindy... Taky bych Vás ráda všechny viděla, navíc zrovna Hurvajze a Péťu jsem neviděla věky!!! Pepito, Radek Hurvajz a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Weri 605 Odesláno 14. duben Odesláno 14. duben (upraveno) Kamarád prej.. tak ho vem na sraz... já opráším ájinu - nafink problém... máš bjutifl ais.. very najs... ájem mekánik, jako automekánik - golden ček hende.. aj lof mjůzik a švédsky umím taky bajs.. to na celej večer ke komunikaci stačí... Upraveno 14. duben uživatelem Weri 605 Péťa, OK406, Klemoň a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Goldinka Odesláno 14. duben Odesláno 14. duben Weri nemysli si, že mě to nenapadlo, ale budeme na druhém konci republiky Citovat
kupák Odesláno 22. duben Odesláno 22. duben Můžu se ještě dohlásit na sraz ? Je místo? V e-shopu mi to ukazuje nic? OK406 ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 22. duben Odesláno 22. duben @kupák Tady je veškeré info. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 22. duben Autor Odesláno 22. duben @kupák Jasně, že můžeš, rádi Tě uvidíme. Přihlašování tentokrát neprobíhá v eshopu, ale zasláním excelové tabulky na dva maily. Pepito ohodnotil 1 Citovat
kupák Odesláno 22. duben Odesláno 22. duben Ok, super. Už to vidím, ale teď mám možnost jen na mobilu, což bych zdechnul, tak vyplním zítra během dne na compu. Budeme všichni 4 na celý víkend. Klemoň, Radek Hurvajz, Pepito a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Péťa Odesláno 28. duben Autor Odesláno 28. duben Přihlašování už jen do 3. 5. 2026, tak se moc nerozmýšlejte Na prodloužený víkend máte určitě plány, tak ať k tomu nemusíte ještě řešit Excel Pepito a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 2. květen Autor Odesláno 2. květen Připomínám, že nedělní půlnocí (fakticky ale pondělním ránem) končí možnost přihlašování. Pak odesílám objednávku na hotel a kdo se bude ještě chtít ubytovat, nemusí být pro něj postel. Veverka, Klemoň, Pepito a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.