Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahojda, tak konečně něco blíže našim končinám a zrovna se trefíte do víkendu, kdy jsem pryč...

Odesláno
před 46 minutami, Goldinka napsal:

Ahojda, tak konečně něco blíže našim končinám a zrovna se trefíte do víkendu, kdy jsem pryč...

Pryč v Ratibořicích 😉

Odesláno
Před hodinou, Goldinka napsal:

Já ti nevím, podle fotek který dáváš bych řekl že jsi f pryč pořád, teda f Švédsku 😄 ale každopádně by jsme tě všichni rádi viděli

Odesláno

Tak zrovna tentokrát nejedu já do Švédska (ano, trávím tam teď čas daleko častěji 😇 a bude to ještě častější a do pár let trvalé...), ale teď zrovna jede kamarád ZE Švédska 😄 (je z oblasti, která je moc vysoko, mě tam cesta od trajektu zabere cca 7 hodin, takže se vidíme jen, když jede on do Čech nebo já na nějaký roadtrip směr Stockholm - to se stalo jen jednou 😄 ). Termín se plánoval hlavně kvůli jeho možnostem, letům a dalším plánovaným akcím. Nehledě na to, že to máme naplánované a spoustu věcí zabookovanou už přes tři měsíce, takže... Když se netrefíte s termínem na podzim nebo v zimě na víkend, kdy budu zase pryč 😄 tak se uvidíme snad jindy... Taky bych Vás ráda všechny viděla, navíc zrovna Hurvajze a Péťu jsem neviděla věky!!!

Odesláno (upraveno)

Kamarád prej..  😏😁

tak ho vem na sraz... 😂 já opráším ájinu - nafink problém... máš bjutifl ais.. very najs... ájem mekánik, jako automekánik - golden ček hende.. aj lof mjůzik 😂 a švédsky umím taky bajs.. 😂 to na celej večer ke komunikaci stačí... 😂

Upraveno uživatelem Weri 605

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...