Ajdamek Odesláno 13. leden 2025 Odesláno 13. leden 2025 (upraveno) Abych mel co prispivat, tak jsme se sli brodit v sobotu na bezky, kdyby nefoukalo a tolik nesnezilo, bylo by to paradni lidi skoro zadny, pak ze jsou cesky hory precpany Upraveno 13. leden 2025 uživatelem Ajdamek Pepito, OK406 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
oddie Odesláno 1. únor 2025 Odesláno 1. únor 2025 Koupil jsem dětem skate běžky. To jsem si teda dal! Samozřejmě mi na tom ujedou, takže mám do sbírky další věc, v které jim nestíhám... Prej věk je jen číslo. No, je, dokud nevyrazím s nimi Péťa, OK406, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Ajdamek Odesláno 2. únor 2025 Odesláno 2. únor 2025 (upraveno) Jj, otec po poslednich bezkach se sokolnickou partou prohlasil, ze na bezky uz s nama nejde mel toho plny brejle. Kazdej rok odradime jednoho starsiho clena. Minuly vikend jsme byli lyzovat v rakousku ve stredisku Fis-Ladis, velke stredisko, nebylo moc lidi, aby to clovek cely projel potrebuje minimalne dva dny, doporucil bych. Upraveno 2. únor 2025 uživatelem Ajdamek Charlie 1, ozzy56, Goldinka a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno 2. únor 2025 Odesláno 2. únor 2025 před 17 hodinami, oddie napsal: Prej věk je jen číslo. je, ale jen dokud si neuvědomíš realitu před 38 minutami, Ajdamek napsal: Kazdej rok odradime jednoho starsiho clena. uteče to strašně rychle a budeš na řadě... pavelu96, Pepito, Milan+ a 1 další ohodnotil 4 Citovat
oddie Odesláno 2. únor 2025 Odesláno 2. únor 2025 Ono je to hodně individuální, v horolezeckém oddíle máme třeba hodně ostřílené 70+, co ještě dneska jezděj na běžkách Jizerské tisícovky... Často s tím, jak šli do důchodu, toho paradoxně nalezou, nachodí a najezdí (kolo, běžky) mnohem víc, páč už jim nežere čas práce Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 2. únor 2025 Odesláno 2. únor 2025 (upraveno) Když jsem byl počátkem 90tých let s CK ADVENTURA na Ukrajině, chodili jsme 20ti km túry po hřebenech Polonin. Kdo zná - ví, že to sice není extra náročná vysokohorská turistika, ale ani to nejsou vyloženě lehké procházky (vždycky je třeba se dostat od autobusu na hřeben, posledních X desítek výškových metrů travnatými pastvinami a pak celou trasu po obnaženém hřebenu bez možnosti schovat se před žhnoucím sluncem či si nabrat vodu ve studánce nebo se ochladit v potoce. No a nakonec dne zase klesnout do civilizace k autobusu a tim odjet na tábořiště). Naší partě tehdy bylo lehce kolem 20 a byli jsme na víkendové túry i týdenní vandry celkem zvyklí, přesto ale všem účastníkům zájezdu tehdy dával "čouda" chlapík lehce pod 70, který výlet na Ukrajinu bral jako jeden z tréninkových přechodů před cestou do Nepálu. Jeho heslo: "Celej život jsem MUSEL dřepět na řiti, tak teď, když konečně nemusím, to přece musím využít" jako bych slyšel včera Upraveno 2. únor 2025 uživatelem Medvěd Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 2. únor 2025 Odesláno 2. únor 2025 Dneska prvni dn na Dachstein West. Zatim v pohode. SNad to dalsi dny bude taky v pohode... MotoMoto a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
MotoMoto Odesláno 3. únor 2025 Odesláno 3. únor 2025 Již zítra. Již zítra v poledne vyrážíme směr Rakousko, Zillertal. Tam už jsem byl asi pětkrát, takže vím do čeho jdu. Ale poprvé jedeme bydlíkem do kempu. Tak nám držte palce ať neumrzneme. A také poprvé v životě budeme jezdit skibusem, tak na to jsem také zvědavý. Takže ráno odučit pět hodin a pak jedeme. sitler a Charlie 1 ohodnotil 2 Citovat
sitler Odesláno 3. únor 2025 Odesláno 3. únor 2025 nam se to uspesne kazi... sice dobry pocasi a sluzny jezdeni, ale dcera vcela odpadla s nejakou virozou a prolezela celej den, dneska to nebylo o nic lepsi a jestli se to vyznamne nezlepsi, tak dovolenou a prazdniny stravi v posteli na apartmanu, namisto na lyzich Citovat
Goldinka Odesláno 4. únor 2025 Odesláno 4. únor 2025 Ono to teď lítá všude. Mladá mi odpadla (po lyžích) před týdnem. Ale u nás to tolik nevadí, protože si můžeme zajít kdykoli na večerko nebo kdykoli o víkendu... Já jsem šla na prkno v neděli (tuhle sezonu jsem jezdila jen lyže), pár kotrmelců bylo, tak mě ještě dneska bolí kolena, ramena a zápěstí ale zítra/pozítří už se těšim na večerko i s mládětem. Asi vezmu zase prkno, bo na lyžích mám už naježděno. Budu shánět skialpy, jednou jsem to zkusila před sezonou a docela mě to bavilo... A využiju je, když bude chtít mladá na běžky, který nenávidim Citovat
Ajdamek Odesláno 6. únor 2025 Odesláno 6. únor 2025 No na skialpech se clovek oproti bezkam docela nadre, pokud jde po rovine ale na horsky tapani je to docela dobry. Citovat
MotoMoto Odesláno 8. únor 2025 Odesláno 8. únor 2025 (upraveno) Zítra balíme domů. Takové sněhové podmínky a počasí jsem v Rakousku ještě nezažil. Celou dobu azuro, telata lehce pod nulou. Kemp super. Jen to dojíždění ke svahu skibusem nebylo vůbec jednoduché. Upraveno 11. únor 2025 uživatelem MotoMoto Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 8. únor 2025 Odesláno 8. únor 2025 no... ja jsem to pocasi zhodnotil tak na pulku brezna, rozhodne ne na prvni tyden unora ... udou tomit se sezonou tezke, taje to brutalne uz ted. Citovat
MotoMoto Odesláno 11. únor 2025 Odesláno 11. únor 2025 V 8. 2. 2025 at 22:51, sitler napsal: udou tomit se sezonou tezke, taje to brutalne uz ted V Rakousku stále furt pod nulou, alespoň nahoře na kopcích, ale i přes noc dole, takže tam to netaje. Nevím jak Itálie. Citovat
sitler Odesláno 11. únor 2025 Odesláno 11. únor 2025 My byli v Rakousku, pres den nad nulou, v noci mrzlo. V unoru jsem byl v AT zvyklu na teploty pod nulou i pres den teda Ale byli jsme na Dachstein West, coz je o par metru niz nez Zillertal arena, tady se jezdi max do 1620 a dole je to v nejakych 800 mozna Citovat
oddie Odesláno 11. únor 2025 Odesláno 11. únor 2025 Já jedu zítra do Rokytnice, předpověď vypadá dost hnusně, tak uvidíme, co a jak bude. Mám s sebou sjezdovky a skate běžky, no a domů kdyžtak člověk může jet vždycky, že jo... Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 11. únor 2025 Odesláno 11. únor 2025 @oddie v rokytnici ma byt do konce tydne docela pod nulou a i snezit, za me idealni, ne? Citovat
oddie Odesláno 11. únor 2025 Odesláno 11. únor 2025 To jo, ale mlha - 100% nízká oblačnost. Tak uvidíme, děti si ale včera a dnes zajezdily samy v Harrachově, tak v nejhorším budou mít od zítřka jen ty běžky Citovat
Ajdamek Odesláno 11. únor 2025 Odesláno 11. únor 2025 Planujeme Harrachov a Rokytnici na vikend, koukam ze ma byt trochu kosicka Citovat
oddie Odesláno 12. únor 2025 Odesláno 12. únor 2025 Tak už lehce sněží. Vyrazili jsme se podívat na Rezek, protože právě projela rolba s úpravou, ale nedá se, dokud pořádně nenasněží, je to samej led a bordel. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.