Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@Pepito... staň se přecedou a pak budeš 100% první... 😂 teď je tvůj boj marnej... 😂 dyk já vlastně jet musim.. 😂 takže sem přihlášená už asi tejden... 🤣

Každopádně moc moc děkuju @Milda 25 a @radim.1008, že to zvládají beze mě...!!! A Milda je super detektiv a jednatel.. 😊 díky díky.. 🥰

Eshop nastavím během týdne.., ať si můžete zajistit případně ubytko..

Těším se.. 😃 snad si trochu oráchnu aspoň zase.. 😊 teda jestli v programu nebude vejšlap na Lysou horu.. (jako vtip, když je to u Lysé)

• radim.1008 changed the title to Obecný pokec o všem okolo večírku🎄🎁
Odesláno

Vzhledem k tomu, že moje mladší a hezčí polovina byla mnou ke svým půlstoletinám poctěna v tomto termitu weekendovým lázeňským pobytem v Nových Hradech (a já se tam budu vyvalovat s ní) můžete začít bouchat šampusy a zplna hrdla křepčit a slavit, páč letos to bude BEZ NÁS

Odesláno (upraveno)

Taaaak... právě sem (sice s hodinovým zpožděním, ale) dorazila na zámeček @radim.1008 a @Zůza... 😅 je tu ticho a tma tvl... 😂😂😂

už se tu skoro spí, ale naleju do sebe tak štvrdlitru meruny a du se na to fšecko vrhnout...

zejtra du snad na houby..., jestli se vydadám do filajova a nebudu mrtvá, tak mi nerušte.. 😂

Upraveno uživatelem Weri 605
Odesláno (upraveno)

Jestli jdeš ráno na houby, (má mrznout), tak si vezmi sebou letlampu, ať ty houby můžeš rozmrazit, jinak se o ně řízneš... :aut

image.png

Upraveno uživatelem pavelu96

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...