Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• Radek Hurvajz changed the title to Čim umýt čelní sklo
Odesláno

Taky jsem tim vcera umyl okno a cekam jak to bude po par dnech vypadat, a taky cekam na slunicko... To to spolehlive ukaze. 

Kazdopadne jsem byl prekvapen, ze to celkem dlouho drzi na skle. To co jsem pouzival pred tim se odparovalo daleko rychleji. Prislo mi, ze se to musi celkem dost rozlestit,

ale zatim to vypada dobre.  A presne, 1l cistice za cca 90,- je super, to mi vydrzi fakt dlouho

• O 3 týdny později...
Odesláno
V 29. 9. 2025 at 14:39, VojtouNerCZ napsal:

Používám tohle. Sleze z toho všechno. 

@VojtouNerCZ Tak jsem to dnes vyzkoušel na Netopýrovi. Výsledek asi bude dobrý, uvidím zítra. Ale chtěl jsem se zeptat, kolik toho na sklo stříkáte. Já omyl všechna skla z obou stran a sprej je skoro prázdný 😮 Nastříkal jsem vždy celoplošně souvislou vrstvu pěny ;)

Odesláno

Používám tohle https://allegro.cz/produkt/k2-nota-k506-600-ml-aktivni-pena-na-myti-skel-bez-smouh-7eaa3334-6481-4363-b420-ce7b86a1bc87?offerId=13312371622&utm_feed=712 -4749-4512-b084-b6e297fc9e0b&utm_source=google&utm_medium=freelisting&srsltid=AfmBOopn7CShhfrM8hIdp2Zsil_rNfoidku1LSOAmQ9QZsCPBJftMO64pmE

Kdysi jsem kupoval pěnový čistič na autoskla W5 z Lidlu o obsahu 300ml ale bohužel už dlouho nebyl k dostání. Tohle jsem pořídil jako náhradu a řekl bych že je to stejné akorát za stejnou cenu dvojnásobné množství. A nepoužívám to jen na auto ale i na čistění všech oken doma. Stačí nastříkat na okno na pár místech a vyleštit. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...