Milan+ Odesláno 29. srpen 2025 Odesláno 29. srpen 2025 To jezdíš takové tempo ,že je zadní spoiler venku? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. srpen 2025 Odesláno 29. srpen 2025 Při parkovani by měl byt zasunuty, takže bych řekl že je to neaktivni spojler Péťa ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. srpen 2025 Odesláno 29. srpen 2025 @Péťa ty pojedeš na servis ? Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 29. srpen 2025 Autor Odesláno 29. srpen 2025 Ne, to se Netopýr ještě nestihl zaprasit Je jen zaprášený Milan+, Hafity a Pe.Tr ohodnotil 3 Citovat
Hafity Odesláno 29. srpen 2025 Odesláno 29. srpen 2025 (upraveno) Ta diakritika dokáže divy.... Zaprášit x zaprasit Upraveno 29. srpen 2025 uživatelem Hafity Péťa a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 30. srpen 2025 Autor Odesláno 30. srpen 2025 (upraveno) Dnes prakticky celodenní práce na věci, kterou Tesla nepochopitelně neudělala sama a nechce udělat. I když by to bylo jen pár řádků programového kódu: Dashcam Netopýr má od Elona nadělených 8 kamer se super rozlišením, které vidí celé okolí auta. Když je zaparkovaný, může se zapnout sentry mód, kdy auto hlídá okolí a případně pořídí záznam. Užitečná věc, ale poměrně náročná na spotřebu energie. Za jízdy pořídí záznam jen když se "cítí ohrožená" Koupil jsem tedy další 70mai A800S a jal se protahovat kabely. Páté dveře klasika - průchodkou to šlo mizerně, ale šlo a dál pod stropnicí dopředu. Nejhorší je připojení přední kamery (2 kabely, jeden napájení a druhý k zadní kameře). Netopýr má panoramu a na ní nalepené zrcátko. Naštěstí v něm je také několik kamer a další elektroniky, tak je od stropnice k zrcátku nalepená maličká lišta. Jenže když jsem ji rozdělal, zjistil jsem, že se do ní nevejde ani provázek, natož dva kabely. Uvažoval jsem, že si vytisknu nějaké příchytky, kabely vedl podél lišty na straně spolujezdce a přichytil je vytištěnými příchytkami (ty bych ke stávající liště nalepil oboustrankou). Pak jsem ale na internetu našel nějakého borce, který měl ty kabely prostrčené lištou. A když to dokáže Američan, dokážu to přeci taky Originál kabely jsou ještě v bílé chráničce, přilepené k liště. Tu jsem odlepil, kabílky vysvobodil a i s novými od kamery jsem je dal jen do té lišty, bez chráničky se už vešly. Nevím ale, proč tam ta chránička byla, přijde mi divné, že by byla navíc No, uvidím časem... Upraveno 30. srpen 2025 uživatelem Péťa Pepito, radim.1008, Milan+ a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Pe.Tr Odesláno 30. srpen 2025 Odesláno 30. srpen 2025 to nebyla na Aliku nějaka krabka co by těch osm kamer uměl používat jako Dashcam ? Tohle je hrozný Citovat
Milan+ Odesláno 1. září 2025 Odesláno 1. září 2025 Kolik dáva tenhle wallbox Tesla, jedeš to i z fve? Citovat
Péťa Odesláno 1. září 2025 Autor Odesláno 1. září 2025 V podstatě max 22kWh Protože mám střídač na 6kW (3x2kW), tak si jen tak z FVE přisosává Milan+ a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 7. září 2025 Autor Odesláno 7. září 2025 Jedna fotka z dneška "pro pobavení", i když já se nebavil: Pátek a sobota jsem byl u Moravské Třebové. Cestou zpět jsem zastavil (automaticky se aktivuje parkovací brzda) a když jsem chtěl odjet, tak se pravé kolo neodbrzdilo a auto psalo chybu parkovací brzdy. Párkrát jsem to zkusil a nic Tak jsem volal servismanovi, ten byl v Polsku na letišti a poradil, ať udělám restart celého systému. Pak se auto odbrzdilo a jel jsem. Cestou na dálnici za Vysokým Mýtem jsem stavěl na benzince na WC a auto při odjezdu v pohodě odbrzdilo. Když jsem vysazoval kamarádku v Hradci Králové, tak opět stejný problém, restart nepomohl, ale pomohlo párkrát prostřídat P a D a chytila se. Cestou domů jsem měl ještě několik zastávek a bylo to jak kdy. Ale vždy pomohlo prostřídat P a D. Dnes ráno jsem to šel vyzkoušet a brzda je zablokovaná a už nepomohlo nic. Takže komunikace se servismanem, ten už byl na trajektu a na cestě domů s dalším autem. Domluvili jsme se, že se na to po příjezdu podívá, protože v pondělí po obědě odjíždím do Ostravy. Že si pro Netopýra v pondělí v 6:30 dojede s vlekem. Navrhl jsem mu, že ho nechám doručit odtahovkou před dílnu, ať se nezdržuje ještě přepravou nepojízdného auta, když už asistenci mám v pojistce. Pochopitelně byl rád a teď na něj auto čeká před dílnou. regius a VojtouNerCZ ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. září 2025 Odesláno 7. září 2025 To začalo celkem brzo teda. Tak snad to bude jen taková malá první drobnost. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 7. září 2025 Odesláno 7. září 2025 I elektroauto je jenom technika, co prostě někdy může vykazovat poruchu. Obecně si ojeté auto musí na nového řidiče zvyknout a většinou jdou první týdny po koupi ojetiny spojeny s častějším výskytem poruch - časem si vše tak nějak sedne Buď rád, že Tě Tesla dovezla z Moravy až domů a žes nemusel řešit odtah nebo servis někde tam - tohle bude ptákovina za pár bankovek, přeju Ti, ať si to všechno co nejdřív sedne elton, Péťa, Hafity a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Milan+ Odesláno 7. září 2025 Odesláno 7. září 2025 (upraveno) @Péťa Tipuji nějaký konektor,či motorek zadní brzdy. Přec jenom to auto už za sebou něco má. Přál bych vám vidět co je uvnitř, co nám brzdí auta. Jeden má ozubený řemínek a druhý planetovou převodovku z plastu,tyhle nové rozlepovat nebudu. Upraveno 7. září 2025 uživatelem Milan+ Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 7. září 2025 Autor Odesláno 7. září 2025 (upraveno) Servisman říkal něco o motorku. Asi ho má na dílně, když si docela věřil, že to zítra ráno opraví a já do Ostravy odjedu Netopýrem Rozhodně to nijak nesouvisí s typem pohonu, tohle se může stát každému autu s elektronickou parkovací brzdou. Upraveno 7. září 2025 uživatelem Péťa ozzy56, radim.1008, Radek Hurvajz a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Milan+ Odesláno 7. září 2025 Odesláno 7. září 2025 Kdyžtak si ho od něj vem porovnáme co tu mám, pokud nemají nějaký spešl konektor. Citovat
Péťa Odesláno 7. září 2025 Autor Odesláno 7. září 2025 Předpokládám, že oprava bude zdarma a tak bude jeho. Ale zeptám se. Citovat
Milan+ Odesláno 7. září 2025 Odesláno 7. září 2025 Nebo ho nafoť,může se hodit na druhou stranu. Je to jen na dva šroubky. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. září 2025 Odesláno 7. září 2025 pomuze novy firmware brzdového třmenu a pro jistotu bych dal silnejsi ramky do rj park brzdy a samo kontrola aktualizací i tlačítka ruční brzdy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.