Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 7 měsíců později...
Odesláno
před 38 minutami, jarokare napsal:

To je vtip ? Tu první ikonu nevidíš ? :myslim

Super! Svítí jen ikona peugeota, ostatní jsou zatmavené. Iphone píše držte tlačítko hlasového ovládání (asi to na páčce světel?). Na displeji se objevuje nápis “hlasové ovládání není dostupné”

přitom si přes to tlačítko normálně vyvolám hovor. Mám 14pro a prostě něco dělám špatně. Je to moje první zkušenost, takže v tom tápu. Telefon se připojil přes BT a funguje jen jako handsfree.

prosím poraďte mi, nemám třeba v telefonu zakázanou nějakou funkci? Fakt nevím

Odesláno (upraveno)

Jj, už jsem na to přišel. Největší zádrhel byl sehnat kabel USB-A a lightning😏. Mám připojeno a jsem spokojen. Díky všem za rady. Jak říkám, první auto s carplay, takže jsem tápal🙈

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Necituj těsně předcházející příspěvky!!!
  • O 11 měsíců později...
Odesláno

Chci se zeptat-mám Peug.2008-96kw-r.v.2019-VIN VF3CUHNSSJY229684, jde nějakým způsobem udělat aby na tom displeji byla navigace,dík za odpovědi.

Odesláno

Toto určite zvládneš. Treba mať novší smart mobilný telefón, kvalitný USB-A / USB-C kábel na prepojenie mobilu s rádiom, a aspoň jednu z navigačných aplikácií v mobile. Návodov, ako to funguje, ako spárovať telefón s autom je na internete veľa, napr. https://www.hyundai.com/sk/sk/o-znacke/nase-vozidla/technologie/ako-funguje-a-ako-si-stiahnut-aktualizovat-android-auto.html.

Odesláno

Tak už jsem spároval telefon s autem-jak ted udělat aby se na displeji z telefonu zobrazila navigace Waze, jestli to vůbec jde.Dík Ruda.

• O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

Zdravím, z  ničeho nic se mi nerozsvítil displej,stavěl jsem se v Autodakar v Teplicích, technik přišel a ejhle zapnul jsem klíček a naskočil.Chtělo by to prej přehrát software, setkal se s tím někdo? Peugeot 2008, 96 kw, r.v.2019.

Upraveno uživatelem toru
  • toru changed the title to Výpadek displaye.
  • Radek Hurvajz changed the title to Jednorázový výpadek displaye Peugeot 2008, 96 kw, r.v.2019
Odesláno

To občas nesvítí... Hlavně když jede...

Temný displej - 1x za 3 měsíce

Přepne na francouzštinu - 2 x za 6 měsíců

Hlásí "prověřuji systémy" 1 x za týden, hlavně když chci couvat

atd. Prostě, zdrbaný software, a výrobce vysmátý...

Odesláno

@toru U 2008 z ledna 2019 (viz podpis) se to občas stane. Na displeji tma, někdy rádio hraje někdy ne. Pokud tomu dáš šanci, tak většinou během 5 minut naběhne. Nicméně vypnout zapnout klíček pomohlo stoprocentně. 

Po aktualizaci SW se to zlepšilo  - už se to neděje tak často. 

Naštěstí si zatím vždy pamatoval nastavení displeje, jazyka, času.

PS: Na aktualizaci SW nemusíš jezdit do servisu: Stačí 32GB flash disk s formátem FAT32, zde https://www.peugeot.cz/nabidka/mobilita-a-konektivita/aktualizace-map.vin.html po zadání VIN stáhneš Peugeot Update, spustíš, jím necháš stáhnout, naformátovat flashku a nakopírovat vše potřebné na ni.

Pak si rezervuješ něco víc jak půlhodinku, nastartuješ auto, vypneš start/stop a zasuneš flashku do USB. Potvrdíš, že chceš aktualizovat a necháš auto vrkat do restartu systému.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...