Přejít na obsah

Steefo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    50
  • Registrace

O uživateli Steefo

  • Datum narození 6.9.1971

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 2008
  • Rok výroby
    2016

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Milovice
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • Veřejný E-mail
    steefo@seznam.cz
  • Facebook
    https://www.facebook.com/stefan.minarik2

Návštěvy profilu

1 768 zobrazení profilu

Steefo's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

12

Popularita

  1. Steefo

    Klady a zápory Peugeotu 2008

    Ahoj.. No je mozne ze to bylo tou 60kw motorizaci. Pred vanoci jsem se rozhodoval jestli neskocim nazpet do 2008 v Allure... No nakonec jsem si 22.12. nadelil funglovku Golfa MK7 Bluemotion 1.5 TSI EVO 96kw ve varianru.
  2. Steefo

    Klady a zápory Peugeotu 2008

    Markusenka, s tou hlučnosti to ke prave tak jak jsem psal ze kazda 2008 je original. Nekdo mel pocit ze se mu roeti hlava na dalnici, jinej mel stejnej pocit ze ma vymlacenou napravu po 10tis.. atd.. Nekomu se loupe lak.. Nekdo ma zadni kotouce po 12tis jak jine po 80.. Nekomu vrze sedacka... nekomu palubka.. Urcite nebudu hanit 2008 protoze jak jsem psal tak se mi porad libi ale bylo tam po 12tis...to ALE.
  3. Steefo

    Klady a zápory Peugeotu 2008

    Ahoj. Docela se ztotoznuji s Bohm007. Jinak Markusenko... mas na mysli VW? Ja 2008 prodal ze stejnych duvodu...po 1,5 roce. Je pravda ze kazde auto je proste asi original. Tvrdej podvozek, v zatackach uskakoval. Co dira to rana do kary. Po 10 tis km jsem myslel ze mam vymlacenou napravu i tlumiče. Zkontrolovano a vse o. k. A hluk v aute silenej. Na dalnici ve 130 v zadu neslyseli co rikam a museli se nahejbat mezi sedacky. Jinak pro me je to porad libive auto. Jak venek tak interier se povedl.
  4. Steefo

    Kamera do auta

    No me vcera prisla tato. Ta R300 mi zabirala moc mista ve vyhledu. Moc klopene sklo a vyzsi posez. Tahle co jsem okoukal na parkovisti u kolegy clubaka...se mi libi ze je schovana za urcatkem. :-)
  5. Na FB. Peugeot 2008 cz
  6. Zkus hodit dotaz u nas na FB 2008. Ale asi reklamace.
  7. Žádné lupání neslyším. Ticho jak po pěšině..
  8. Jelikoz jezdim po dalnici jen obcas..tak jsem spokojenej. A je pravda ze co jezdim po dalnici tak je to mirne stoupani. Jinak v obci 50km/h 3,5...4..ltr.
  9. Dalnicni spotreba je v rozmezi od 6 do 7 litru....
  10. Steefo

    Diagnostika 2008ky...

    To je zkracene....Vem za ten kryt dole a opatrne ho oddel od palubni desky.
  11. Steefo

    Diagnostika 2008ky...

    Ahoj. Pod volantem odloupni kryt k pojistkám atááámmm...ji najdeš...
  12. Steefo

    Kamera do auta

    Ahoj. Tak jsem si udělal radost a koupil tuto kameru. + napajeni pres tento adapter diky typu na nej od MJSytic
  13. Steefo

    Diagnostika 2008ky...

    Ahoj. Bohuzel nejde. Docela me stvalo ze nejde zobrazit ani pres mobil na displeji.. Ale uz to nejak neresim...a smiril jsem se. Jedine sehnat cele radio..
  14. Steefo

    Stočené km

    Asi...se vyjádří sám.
  15. Steefo

    Stočené km

    Jen mě zajímalo jakým stylem jsi auto kupoval. Předpokládám od soukromé osoby. Pokud kupuješ auto v týdnu, sepíše se smlouva, zajede na evidenčku, a s evidenčkou rovnou na přepis. Pokud o víkendu, jako třeba v mém případě vloni, sepsala se smlouva, sepsala se plná moc pro přepis, a já jsem po obdržení evidenčky, kterou si kupující nechal udělat v místě bydliště (byl někde z Olomooce), došel přepsat auto přímo na něj. Velkej TP jsem si okopíroval, abych mohl zrušit pov.ručení, a zaslal jsem ho kupujícímu. Toť klasickej postup. Ty máš auto, zaplacené, máš TP, smlouvu, ale nemáš ho přepsané na sebe. Jak to?
×
×
  • Vytvořit...