Medvěd Odesláno 9. duben 2025 Odesláno 9. duben 2025 (upraveno) Tak jsem z Frýdku i Místku zaparkovanej ve škole bez ztráty desítky Za celou cca 400 km cestu jsem cajty viděl 2x - poprvé zastavili na začátku nějakýho zoužení černou Q7 (oni měli černou Ovci nebo Supa s blikátkama uvnitř), druhou jsem viděl někde před Jihlavou - Transpík klasicky na trojúhelníku v nájezdu a blikal jak o život. Jinak se jelo ouplně normálně - žádná trága na cestě se nekonala Upraveno 10. duben 2025 uživatelem Medvěd BubakGS ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 9. duben 2025 Odesláno 9. duben 2025 (upraveno) před 2 hodinami, sitler napsal: @BubakGS statistiky rikaji, ze za mnoho nehod muze rychlost neprimerena. Coz ovsem velmi casto neni rychlost vyssi nez povolena. Proste v zatacce na lede je 50 moc, na suchu 130 pohoda klid. ano.. to de iure (dle litery zakona) spada do kategorie 1. - ergo - Nesprávný způsob jízdy (široká kategorie zahrnující např. náhlé brzdění, smyk, špatné manévrování).... před 5 hodinami, ozzy56 napsal: a tadyk další názor, nejsem sám, co považuje to měření za hurá akci https://www.garaz.cz/clanek/blog-akce-typu-speed-marathon-jsou-nesmyl-poradime-policii-na-co-by-se-mela-zamerit-predevsim-21014602 ..podepisuju.... ..jen me zacina desit ta diskuze pod tim clankem..... ...to jsme fakt narod takovych sebestrednych kre.tenu neochotnych nekomu trochu vyhovet nebo velka vetsina lidi je fakt uplne blbych? Upraveno 9. duben 2025 uživatelem pavelu96 Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit" Citovat
PaKr Odesláno 9. duben 2025 Odesláno 9. duben 2025 Jo ta diskuze je výživná... A něco pro odlehčení Pepito, BubakGS, Péťa a 2 další ohodnotil 5 Citovat
BubakGS Odesláno 10. duben 2025 Odesláno 10. duben 2025 ...mno tak stacila dnesni cesta po dalnici do Brna... malem 2x mrtvej .... napred mi to kamionak poslal bez blinkru do leveho pred rozhulakaneho Riftera .. to jsem na 50ti metrech brzdil i ocima z tech normalnich 150 na 90... a jeste me fakoval, kdyz jsem na nej troubil.... . no a pred Brnem (vyhybal jsem se spuntu na dalnici) mi to z vyjezdu od baraku mi to tesne pred auto (ja na hlavni, mimo obec - takze kilo) posle dalsi debil, ktery me sice videl - ale mrd.am. ho - mi to tam poslal.... .. no a v Brne asi jeste blinkry neobjevili... jinak klasika presne podle clanku... Radek Hurvajz, Dave_k, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. duben 2025 Odesláno 10. duben 2025 Sedím na Řípský v Brně, a jak tak na to koukám tak těch debilů je dneska hodně, nejspíš se včera báli vyjet tak to dneska doháněj Pepito, Péťa, Rikic339 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 10. duben 2025 Odesláno 10. duben 2025 (upraveno) Já jsem dnes v Sokolově Od konce dálnice u Lubence je velká část silnice 6 ve směru od Prahy na Vary ve stavbě, tzn. že se 90 legálně téměř nedá jet a převažujou úseky s omezením na 70 km/h, někdy i na 50 km/h spojené se zákazem předjíždění. Jel jsem v těchto úsecích cca +10 - 15 km/h přes limit (ne tacho, ale GPS dle WAZE) a jezdci za mnou se mohli po*rat že je zdržuju (věřím tomu, že kdyby v protisměru nejelo auto za autem, minimálně několik by mě předjelo zákaz - nezákaz). Moje zkušenost lety prověřená mi říká, že budou-li někde cajti měřit, bude to mnohem spíš v úseku s omezením než na volné silnici. To omezení totiž většinou mívá nějaký smysl (třeba zde bláto na silnici od stavby nebo pohyb dělníků a techniky) a vyplatí se ho aspoň rámcově respektovat Upraveno 10. duben 2025 uživatelem Medvěd Pepito, Radek Hurvajz a BubakGS ohodnotil 3 Citovat
Hafity Odesláno 10. duben 2025 Odesláno 10. duben 2025 před 21 hodinami, BubakGS napsal: ...to jsme fakt narod takovych sebestrednych kre.tenu neochotnych nekomu trochu vyhovet nebo velka vetsina lidi je fakt uplne blbych? To zní skoro jako anketní otázka.... BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 10. duben 2025 Odesláno 10. duben 2025 (upraveno) Cestou ze Sokolova se mi to moje přesvědčení, že v omezeních můžou měřit cajti, opět potvrdilo. V jednom z těch otravně pomalých úseků jsme dojeli už stojící blikající civilně-policejní Báwo a před ním stál smutný řidič slovenského SUV, který jel zřejmě v některém z úseků rychleji Upraveno 10. duben 2025 uživatelem Medvěd BubakGS a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 14. duben Odesláno 14. duben Zítra nás čeká další celoevropský speed marathon Podotýkám, že to není akce PČR, ale celé Evropy. Ještě, že já zítra jezdím s ředitelem a řídí on pavelu96 a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
Weri 605 Odesláno 14. duben Odesláno 14. duben Tak schválně se zas vydám na hon... loni se moc nepředvedli... minulej tejden byli všude...! Já už je prokoukla... oni vědí, že nahlášenou akci bude spousta lidí vědět, tak si nahrabou ty prachy už tejden před... Citovat
ozzy56 Odesláno 14. duben Autor Odesláno 14. duben (upraveno) faktem je, že i přes nahlášení konkrétních míst kde budou měřit do médií, uloví hafo šoférů..., a kdyby ti šoféři jeli rychleji o pár kilometrů, ale oni tam pojedou i o 30-50 KM více, než by se mělo..., co na to říct ?? jinak si neumím vysvětlit, proč kdysi bylo na cestách policistů více, resp., zabývali se tím, za co jsou placeni Upraveno 14. duben uživatelem ozzy56 Citovat
BubakGS Odesláno 14. duben Odesláno 14. duben ...o pár km víc na tachu jezdím běžně - kromě města. O 30 nebo 50 rozhodně ne... Citovat
ozzy56 Odesláno 14. duben Autor Odesláno 14. duben (upraveno) předloni v jedné vesnici na krnovsku při předem ohlášené akci jel 24 letý frajer rychlostí 131 km/h , zpráva oběhla televize atd., jen upozorním, že se tam měří roky každý den, mají tam pevný radar..., a ten kluk byl z okolí Upraveno 14. duben uživatelem ozzy56 Citovat
PaKr Odesláno 14. duben Odesláno 14. duben @ozzy56 třeba se chtěl nějak proslavit Pepito a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 14. duben Odesláno 14. duben (upraveno) V 14. 4. 2026 at 9:35, ozzy56 napsal: předloni v jedné vesnici na krnovsku při předem ohlášené akci jel 24 letý frajer rychlostí 131 km/h , zpráva oběhla televize atd., jen upozorním, že se tam měří roky každý den, mají tam pevný radar..., a ten kluk byl z okolí Sice to nebylo přímo v den speed maratonu, ale v den, kdy byl mediálně "provalen" nějakej "tajnej závod", kdy jeli rychlí jezdci z DE po D8 a dál po D1 směr SVK snad až do Maďarska (myslím, že tehdy v Praze i spali). No a ten osudný den se rozhodl jet z Prahy směr Brno i tehdejší děkan VŠE Ševčík (už tehdy známý otočením své X5 na D5 do protisměru, páč ON přece nebude stát v koloně), no a tohohle pana děkana na těch 200 km zastavili za překročení rychlosti 2x. Podruhé u toho byla kamera TV a z toho jeho vzteklýho vystoupení byl hezkej šot ve zprávách (během toho šotu se právě rozčiloval, že ho staví ten den už podruhý a že maj' dělat něco důležitějšího než buzerovat řidiče) Upraveno 15. duben uživatelem Medvěd Pepito ohodnotil 1 Citovat
Jizvon83 Odesláno 14. duben Odesláno 14. duben Tak zítra pozor: https://policie.gov.cz/soubor/speedmarathon-2026-mista-k-mereni-xlsx.aspx Citovat
ozzy56 Odesláno 14. duben Autor Odesláno 14. duben ale prd --jednou za čas se dá těch 50-90-130 dodržet Citovat
ozzy56 Odesláno 16. duben Autor Odesláno 16. duben jak jsem psal--je úplně jedno, jestli Policie zveřejní dopředu, kde bude měřit, DVA TISICE poblbů pojede stejnak podle svého, znám to i z nejbližšího okolí, třeba jedeme na výlet přes víkend a oni jedou jak o závod , na moje upozornění, že je VIKEND a není třeba divočit odpoví, že tak jezdí furt Citovat
Medvěd Odesláno 16. duben Odesláno 16. duben O víkendu jezdím stejně jako kdykoli jindy a nevidím důvod proč to řešit Za rychlost jsem naposledy platil cca před covidem a asi mám štěstí nebo odhad kde si co můžu dovolit, páč v rámci limitů na volných cestách fakt nejezdím (ale v obci nebo na úsecích omezených značkami to je jiná, tam to prostě dodržuju i když se za mnou kolikrát spěchálci můžou po*rat). pjetrof ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.