VojtouNerCZ Odesláno 8. leden Autor Odesláno 8. leden Dal jsem plast na tu papulu v nárazníku dole. Ale i tak si myslím, že nový termostat propouští, při 70° je trochu vlažný chladič. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Roman Bazi Odesláno 8. leden Odesláno 8. leden (upraveno) Mechanik říkal, že kvalita temostatů je mizerná. Klidně vyzkouší tři, než to funguje jak má. Upraveno 9. leden uživatelem Roman Bazi Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 9. leden Autor Odesláno 9. leden Tak paní dnes trefila dopravní značení a rozsekala zrcátko nejvíc to odnesl mechanismus elektronického nastavování zrcátka, snad bude pasovat z 307, vypadá to podobně. Citovat
oddie Odesláno 9. leden Odesláno 9. leden Zrcátko bych asi někde v krabici mohl mít, z nějakého auta jsem je tuším sundaval. Dneska už to nemá žádnou cenu, všude jich je dost... Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 9. leden Autor Odesláno 9. leden Jo, u 807 je to celkem běžná výbava, na 307 jsem sháněl elektrické a sklopné a nebyly. Spíš teď přes víkend tady po okolí neseženu, abych jí tam nacvakl sklo. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 9. leden Autor Odesláno 9. leden Tak není to tak daleko Uvidím, třeba tam půjde to co mám. Kdyžtak se ozvu, nebo pohledám tady. U Přelouče jich pár mají ale majitel vrakáče je dosti idiot, už jsem tam něco sháněl. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 15. leden Autor Odesláno 15. leden Našel by se tu nějaký dobrák, který mi připomene, jak přesně se má po studeném startu chovat (oscilovat) přední a zadní lambda? Už je to nějaký pátek, co jsem řešil na 307 tak si to přesně nepamatuji a 807 začala vykazovat občasnou závadu lambdy. Citovat
Ferry Odesláno 15. leden Odesláno 15. leden přední by měla běhat cca 0,1 až 0,8V (myslím, že to v PP2000 typicky býva 0,2 až 0,7V) a zadni by se měla držet kolem 0,4V. Neměla by výrazně kopírovat signál přední, páč by to značilo, že je nefunkční kat a plyny prochází v nezměněném složení. VojtouNerCZ ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 15. leden Autor Odesláno 15. leden (upraveno) Díky. Takže je nejspíš v háji zadní. No ale tak či tak stejně udělám obě, přecejen už maj za sebou 320 tisíc. Upraveno 15. leden uživatelem VojtouNerCZ Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 3. březen Autor Odesláno 3. březen (upraveno) Dnes jsem se dokopal na výměnu lambda sond. No, jak jsem začal, tak jsem skončil. Zadní nejde povolit, takže si objednám sadu ořechů, a kde je přesně pohřbená ta přední u svodů, to se mi také nepodařilo lokalizovat Podle rozkresu by měl být 1 katalyzátor dole a před a za ním sonda, tady je ale malej kat pod svodama a další na spodku, následuje tlumič napříč a malej koncovej, a 1 lambda je nejspíš někde nahoře u malého katu. Málo místa, nikam nevidím. Upraveno 3. březen uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Charlie 607 Odesláno 3. březen Odesláno 3. březen U RFJ jsem měl lambdu viz fotka. Jak jsou svody za motorem, tak je tam přístup na nic. VojtouNerCZ ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 3. březen Autor Odesláno 3. březen No tak to u 807 bude přístup 4x tak víc naprd. Díky Citovat
oddie Odesláno 3. březen Odesláno 3. březen Furt lepší než EGR u HDI, o žhavkách ani nemluvě Roman Bazi ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 4. březen Autor Odesláno 4. březen No, trochu si rozmlouvám koupi 807 v naftě xD Ale jsem už víceméně smířenej, že tam to bude motor ven. Citovat
oddie Odesláno 4. březen Odesláno 4. březen zas taková hrůza to není. Záleží na to, co všechno chceš dělat. Pokud maximalisticky všechno najednou - rozvody vč. řetízku vaček (=vstřiky ven), žhavky (=egr s vedením dolů), spojku se setrvákem, tak to by už se vyndat vyplatilo, jinak se celkem dá i na autě, párkrát si to osaháš a pak už to děláš poslepu Sundáš plasty pod oknem, vyhodíš mechanismus stěračů a trochu místa tam rázem je. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 14. březen Autor Odesláno 14. březen (upraveno) Dnes výměna lambda sond. Jsem rád, že jsem si na to koupil sadu ořechů, protože bez nich nevím, jak bych tam zlomil klíč. A nejsem si jistej, jestli mě víc dožrala demontáž horní lambdy, nebo výměna obrysovek na C8 Upraveno 15. březen uživatelem VojtouNerCZ BubakGS ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 28. duben Autor Odesláno 28. duben Úspěšná TK za námi. Jediné co mě trochu děsí, jsou emise. Na LPG CO2 0.01. na benzín 0.20, hraniční je 0.20. Asi to bude chtít občas prohnat na benzín. Jinak slabší levá ručka, dořeším. Citovat
oddie Odesláno 28. duben Odesláno 28. duben Zadní třmeny jsou u tohoto auta neštěstí, dával jsem rovnou nový. A pro zlost nové kotouče a destičky a v zimě v Alpách mi jedna strana zamrzla, takže hned spálené. Pokud možno ručku v zimě nedávám, zamrzlo to v lanovodu. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 28. duben Odesláno 28. duben Tak ono obecně ručka na kotouči při konstrukci brzdiče jako je na 807 není žádná sláva co se týče síly jakou to "drží " ten kotouč. Ale je důležitý tu ručku " tahat " pořád protože jak přestaneš " tahat " tak ty třmeny zatuhnou v tom mechanismu a pak je ámen. Ale je fakt že než to repasovat doma a mordovat se s tím tak pořídit i třeba nejlevnější druhošku a na dva tři roky máš klid. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.