Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Celkem by se mi na občasné použití hodila endoskopická inspekční kamerka, ideálně na připojení k mobilu s androidem. 

Používáte někdo a dáte tip na něco funkčního, vyzkoušeného, za "rozumné" peníze?

Díky

Odesláno

Já o tom zatím neuvažoval. A hlavně, nedopátral jsem se kde a za kolik jsem ji tchánovi kupoval. Na Ali to nebylo a v mailech (schovávám si je) to také nemůžu najít. Jestli si ji nakonec tchán nekoupil sám 😮 Ale to se nestávalo...

Najdu ji, alespoň co je to zač.

Odesláno

Já mám tento https://www.sunnysoft.cz/z/512PIK-012/inskam-endoskop-usb-c-8mm-720p-pevny-kabel-3m-redukce-na-usb-pro-android-pc.html 

Funguje mi to jak s notebookem (Win11) tak mobilem (Samsung Galaxy S21). Hodí se to víc do suchého prostředí než mokrého (kanalizace) protože to má kolem ostrou hranu a tím to hrne bordel před sebou a pak je prd vidět. Jinak to hezky svítí. Nemá to "horizont" tzn. po chvilce nevíš, kde je nahoře a kde dole.

Je k tomu hezké příslušenství, např. háčkem jsem vytáhl kus hadru z odpadu pod sprcháčem. 

Za mě na takové to občasné domácí koukání dobrý. 

Odesláno

To je motor co byl skočenej na rozvodech (RFJ). Mám ho tu postavenej na dílně tak jsem na něm zkusil tu kamerku, jestli je použitelná nebo ne, s tím asi nic dělat nebudu, nemám pro něj využití. 

Nafotím s ní pak ještě to potkané RFK, ale to pak pořešíme v příslušném vlákně. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...