Charlie 607 Odesláno 3. únor 2025 Odesláno 3. únor 2025 Celkem by se mi na občasné použití hodila endoskopická inspekční kamerka, ideálně na připojení k mobilu s androidem. Používáte někdo a dáte tip na něco funkčního, vyzkoušeného, za "rozumné" peníze? Díky Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 4. únor 2025 Odesláno 4. únor 2025 To, co se dá připojit k telefonu, má kvalitu podobnou bramboře. Lepší koupit nějakou s vlastním displejem a ovládáním, za cenu okolo 2.5k se dá sehnat už slušná, aby na to šlo vidět. Vena garážmistr, Péťa a Charlie 607 ohodnotil 3 Citovat
Péťa Odesláno 4. únor 2025 Odesláno 4. únor 2025 Kupoval jsem na Ali tchánovi. Ale netuším, jak je spokojen. Ale protože umřel, kamera leží v mé pracovně. Můžu ji případně vyzkoušet a poslat do světa. Je nová, nepoužitá. pavelu96 a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
Charlie 607 Odesláno 4. únor 2025 Autor Odesláno 4. únor 2025 Zkusil jsem objednat z allegra. Ve čtvrtek snad dorazí,tak vyzkouším a uvidím. Dám sem pak info. Citovat
oddie Odesláno 4. únor 2025 Odesláno 4. únor 2025 Já mám toto: https://www.sunnysoft.cz/z/512PIK-047/inskam-107-usb-c-microusb-usb-endoskop-3-9mm-720p-pevny-kabel-o-delce-3-5m.html Kvalita úměrná ceně, na podívání se do válce dírou po vstřiku či žhavce to stačí... Charlie 607 ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 4. únor 2025 Odesláno 4. únor 2025 Já o tom zatím neuvažoval. A hlavně, nedopátral jsem se kde a za kolik jsem ji tchánovi kupoval. Na Ali to nebylo a v mailech (schovávám si je) to také nemůžu najít. Jestli si ji nakonec tchán nekoupil sám Ale to se nestávalo... Najdu ji, alespoň co je to zač. Citovat
RichVa Odesláno 6. únor 2025 Odesláno 6. únor 2025 Já mám tento https://www.sunnysoft.cz/z/512PIK-012/inskam-endoskop-usb-c-8mm-720p-pevny-kabel-3m-redukce-na-usb-pro-android-pc.html Funguje mi to jak s notebookem (Win11) tak mobilem (Samsung Galaxy S21). Hodí se to víc do suchého prostředí než mokrého (kanalizace) protože to má kolem ostrou hranu a tím to hrne bordel před sebou a pak je prd vidět. Jinak to hezky svítí. Nemá to "horizont" tzn. po chvilce nevíš, kde je nahoře a kde dole. Je k tomu hezké příslušenství, např. háčkem jsem vytáhl kus hadru z odpadu pod sprcháčem. Za mě na takové to občasné domácí koukání dobrý. Citovat
Charlie 607 Odesláno 7. únor 2025 Autor Odesláno 7. únor 2025 Kamerka dorazila, je to Bigstren full HD. https://allegro.cz/nabidka/endoskop-inspekcni-kamera-2m-full-hd-pro-android-telefon-usb-typ-c-6-led-17137116190 Kouká to docela obstojně, ale zrcátko nic moc. Pár fotek z juknutí do motoru, kdyby někdo taky uvažoval o koupi. VojtouNerCZ a Dave_k ohodnotil 2 Citovat
Hafity Odesláno 7. únor 2025 Odesláno 7. únor 2025 Co ta (asi) prasklina na třetí fotce nahoře Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. únor 2025 Odesláno 7. únor 2025 me zarazi ty oklepane ventily ve valci ta "prasklina" muze byt ryha od krouzku Citovat
Charlie 607 Odesláno 7. únor 2025 Autor Odesláno 7. únor 2025 To je motor co byl skočenej na rozvodech (RFJ). Mám ho tu postavenej na dílně tak jsem na něm zkusil tu kamerku, jestli je použitelná nebo ne, s tím asi nic dělat nebudu, nemám pro něj využití. Nafotím s ní pak ještě to potkané RFK, ale to pak pořešíme v příslušném vlákně. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.