sitler Odesláno 12. prosinec 2024 Odesláno 12. prosinec 2024 Je to na koridoru, vlaky okolo peronu jezdi kilem bezne. U nas je to to samy. Railjety, pendolina, ECcka... profrci stovkou. Predtim upozorneni rozhlasem. A jestli vlakem nejezdi a nezna, ma byt jeste 10x opatrnejsi, kdyz nevi co pjetrof ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 14. prosinec 2024 Odesláno 14. prosinec 2024 Zatím zběžným zkouknutím.. vážně celou dobu čumí (dospělí) doprava... vidí pendolíno a rozběhnou se před něj... ? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. prosinec 2024 Odesláno 14. prosinec 2024 (upraveno) @Weri 605copak tam to Pendolino vykukovalo jako zvědavá opička?? Prostě přes ten nepruhlednej vlak na druhy koleji nebylo vidět, a jak bylo rychlý tak se tam najednou z ničeho nic objevilo a zase zmizelo. Naštěstí je nevzalo sebou Postě ho přes tu soupravu nemohli vidět. Upraveno 14. prosinec 2024 uživatelem Radek Hurvajz Pepito ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 14. prosinec 2024 Odesláno 14. prosinec 2024 Když tam nevidím dobře, tak o to jdu opatrněji (tvl) a čumim jak surikata na obě strany... a když to vidím jet, tak zastavím a o krok dva tři couvnu... bezmozek... prostě vydřenej Tkaloun z létajícího balónu, kterej nevnímá věci okolo... my to v Libici jako malý smráďata braly aspoň 4x do roka, přes šestery koleje a žijem.. protože nám prostě babička řekla, žádný utíkání a hlavně čumte..!!! Tak jednoduchý... Pepito, ozzy56, Radek Hurvajz a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno 14. prosinec 2024 Odesláno 14. prosinec 2024 (upraveno) @Weri 605 tleskám , ale lidstvo hloupne každou generací postavte se na pár minut u přechodu pro chodce a budete žasnout, kolik lidí tam vleze bez rozhlédnutí Upraveno 14. prosinec 2024 uživatelem ozzy56 Pepito a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. prosinec 2024 Odesláno 14. prosinec 2024 (upraveno) Jo no, taky jsme chodili přes koleje a žijem. Prostě opatrnost nám nebyla cizí jako některým dnes. Upraveno 14. prosinec 2024 uživatelem Radek Hurvajz ozzy56, Hafity a Pepito ohodnotil 3 Citovat
sitler Odesláno 14. prosinec 2024 Odesláno 14. prosinec 2024 (upraveno) Ono to hlavně nebylo jen to pendolino. On I ten bilomodrej osobák dobrzdil až za místem a je vidět, že do brzd dupal. a už od začátku je vidět, že na koleje lezou před vlak, který se právě rozjíždí. Upraveno 14. prosinec 2024 uživatelem sitler Citovat
Fishman Odesláno 14. prosinec 2024 Odesláno 14. prosinec 2024 Ty zákazy vstupu nikdo a nikde nerespektuje. Beru nádraží v ČR a SR. Vylepšil bych ty cedule plakáty s autentickýma fotkama ze srážek s lidma, aby se zesrali a poblili strachy. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 14. prosinec 2024 Odesláno 14. prosinec 2024 Normální člověk ceduli nepotřebuje.. debil i kdyby jich tam měl 30, tak je stejně poruší a bez trochy štestěny zhebne... Nechápu třeba v Popkách teď - předělávaj zeď a samozřejmě zabrali kousek chodníku.., cedule pozor zúžený průchod (přičemž kočárek i invalida by se tam vešli) mi přijde úplně zcestná a zbytečná.. Fakt na každou kravinu potřebujem ceduli...? ano.. protože kdyby tam někdo upadl, tak jediný na co je chytrej - najít viníka a nechat si to pořádně zaplatit.., protože on přeci není ten debil, kterej neumí chodit a nečumí.., může za to obec, která opravuje zeď a dala tam zábrany... Jako...... nedávám to moc noooo tu negramotnost... Hafity, Dave_k, BubakGS a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 15. prosinec 2024 Odesláno 15. prosinec 2024 V 14. 12. 2024 at 10:47, ozzy56 napsal: @Weri 605 tleskám , ale lidstvo hloupne každou generací postavte se na pár minut u přechodu pro chodce a budete žasnout, kolik lidí tam vleze bez rozhlédnutí a kolik ridicu je schopno projet krizovatku na cervenou kdyz po prechodu prechazeji chodci a maji zeleneho panacka viz jeden priklad ze zacatku tydne kdy sem si u zakladni skoly prepnul semafor a sotva sem byl v polovine prechodu pani co stala na cerneou se suverene rozjela a tou krizovatkou projela Citovat
ozzy56 Odesláno 15. prosinec 2024 Odesláno 15. prosinec 2024 @Havlicek.Lukas možná jsi nepochopil, co jsem tím myslel, ale že jsou i za volantem kujvy to vím taky , právě proto se mi líbí obrat od @Weri 605: ,,čumím na obě strany jak surikata'' , takže ho uplatňuju i když jsem na přechodu jako chodec...(mám se rád) já prostě nechci mít na kříži nápis: byl v právu--zemřel na přechodu pro chodce na zelenou Dave_k, pavelu96, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
RichVa Odesláno 15. prosinec 2024 Odesláno 15. prosinec 2024 jo jo hřbitovy jsou plný těch co měli přednost Pepito a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.