Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zábřeh - Pendolino - Mikulášský vlak

Recommended Posts

Odesláno

Je to na koridoru, vlaky okolo peronu jezdi kilem bezne. U nas je to to samy. Railjety, pendolina, ECcka... profrci stovkou. Predtim upozorneni rozhlasem. 

A jestli vlakem nejezdi a nezna, ma byt jeste 10x opatrnejsi, kdyz nevi co

Odesláno

Zatím zběžným zkouknutím.. vážně celou dobu čumí (dospělí) doprava... vidí pendolíno a rozběhnou se před něj... 🤔   ?

Odesláno (upraveno)

@Weri 605copak tam to Pendolino vykukovalo jako zvědavá opička??  Prostě přes ten nepruhlednej vlak na druhy koleji nebylo vidět, a jak bylo rychlý tak se tam najednou z ničeho nic objevilo a zase zmizelo. :D :D Naštěstí je nevzalo sebou

Postě ho přes tu soupravu nemohli vidět.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Když tam nevidím dobře, tak o to jdu opatrněji (tvl) a čumim jak surikata na obě strany... 🙈 a když to vidím jet, tak zastavím a o krok dva tři couvnu... bezmozek... prostě vydřenej Tkaloun z létajícího balónu, kterej nevnímá věci okolo... 

my to v Libici jako malý smráďata braly aspoň 4x do roka, přes šestery koleje a žijem.. protože nám prostě babička řekla, žádný utíkání a hlavně čumte..!!! Tak jednoduchý...

Odesláno (upraveno)

Ono to hlavně nebylo jen to pendolino. On I ten bilomodrej osobák dobrzdil až za místem a je vidět, že do brzd dupal. a už od začátku je vidět, že na koleje lezou před vlak, který se právě rozjíždí.

Upraveno uživatelem sitler
Odesláno

Normální člověk ceduli nepotřebuje.. debil i kdyby jich tam měl 30, tak je stejně poruší a bez trochy štestěny zhebne...

Nechápu třeba v Popkách teď - předělávaj zeď a samozřejmě zabrali kousek chodníku.., cedule pozor zúžený průchod (přičemž kočárek i invalida by se tam vešli) mi přijde úplně zcestná a zbytečná.. Fakt na každou kravinu potřebujem ceduli...? 😅 ano.. protože kdyby tam někdo upadl, tak jediný na co je chytrej - najít viníka a nechat si to pořádně zaplatit.., protože on přeci není ten debil, kterej neumí chodit a nečumí.., může za to obec, která opravuje zeď a dala tam zábrany... 🤦‍♀️

Jako...... nedávám to moc noooo tu negramotnost... 

Odesláno
V 14. 12. 2024 at 10:47, ozzy56 napsal:

@Weri 605   tleskám 👍, ale lidstvo hloupne každou generací

postavte se na pár minut u přechodu pro chodce a budete žasnout, kolik lidí tam vleze bez rozhlédnutí  😯

a kolik ridicu je schopno projet krizovatku na cervenou kdyz po prechodu prechazeji chodci a maji zeleneho panacka
viz jeden priklad ze zacatku tydne kdy sem si u zakladni skoly prepnul semafor a sotva sem byl v polovine prechodu pani co stala na cerneou se suverene rozjela a tou krizovatkou projela

Odesláno

@Havlicek.Lukas   možná jsi nepochopil, co jsem tím myslel, ale že jsou i za volantem kujvy to vím taky :super, právě proto se mi líbí obrat od @Weri 605: ,,čumím na obě strany jak surikata'' 😂, takže ho uplatňuju i když jsem na přechodu jako chodec...(mám se rád)

já prostě nechci mít na kříži nápis: byl v právu--zemřel na přechodu pro chodce na zelenou 🤠

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...