kalich92 Odesláno 2. listopad 2024 Odesláno 2. listopad 2024 Cau potřebuju poradit. Na dodávce mám na kuli 2000kg a mám k dispozici vlek o celkové hmotnosti 2000kg. Vlek váží 470kg a potřebuju převést 607 která váží 1635 kg. Tzn. Mám 105 kg přes limit. Kolik mně reálně navážíijů policajti na nápravách vleku. Část váhy by sa měla přenést na oje a následně na kulu dodávky. Je možné že sa tam tych 105kg ztratí? ptám sa proto, že pojedu asi 200 km od baráku tak ať mně necvaká pr**l pokaždé když uvidím hlídku pomáhačů ve stejnokroji. Konečně mám tažné auto a furt abych řešil nějaké nesmysly s váhama. Díky. Citovat
sitler Odesláno 2. listopad 2024 Odesláno 2. listopad 2024 Zvazi ti to docela presne. Neztrati se to. Ale ta pravdepodobnost, ze te nekde hodi na vahy je nekde u nuly. Teda v CR. Navic, 607 ma 1635 provozni, ne? Staci ji lehce "odstrojit" a ses v pohode. Prazdna nadrz, rezerva, hever... par desitek kilo lehce schodis dolu jak nic. kalich92, Péťa a OK406 ohodnotil 3 Citovat
Péťa Odesláno 2. listopad 2024 Odesláno 2. listopad 2024 U nás čas od času (cca 1x za měsíc) váží kamiony. Kvůli jejich přetížení. Že by vážili vlek s autem, pokud přeložení není na první pohled vidět, to nehrozí. Ale to u nás. Jak to je jinde nemohu vědět. kalich92 ohodnotil 1 Citovat
kalich92 Odesláno 2. listopad 2024 Autor Odesláno 2. listopad 2024 chlapy díky za uklidnění. Raději to trochu odlehčím jak píše sitler ať je klid. Péťa ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno 2. listopad 2024 Odesláno 2. listopad 2024 Pokud nepojedeš přes Německo nebo přes Rakousko, tak spíš vyhraješ ve Sportce než potkáš policajty vážící vlek za osobním autem Známej byl na Slovensku s vlekem pro kmen jilmu. Byl to takovej macek, že mu stálo za to tam zajet, zároveň musel být aspoň půl tuny přes užitečnou vleku. Táhl to za pickupem, kterej měl na kouli dostatečnou rezervu, což o to, nicméně hoch na to ani neměl papíry... a jedna cesta asi 600km. OK406 a PaKr ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 2. listopad 2024 Odesláno 2. listopad 2024 Že dojel a vyhrál ve sportce. Co jiného by tím chtěl říci? ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 2. listopad 2024 Odesláno 2. listopad 2024 Pokud nepojedeš po silnicích kde jezdí ve velkém soudruzi ze pšonska tak si Tě nejspíš nikdo nevšimne. Ale pšonský dodávky s vlekama běžně váží páč ví že jedou téměř pokaždé přes váhu. Citovat
sitler Odesláno 2. listopad 2024 Odesláno 2. listopad 2024 Polsky ano, ale na ceskou se vetsinou vyprdnou, navic, 105kg na souctu vlek+auto se 'ztrati" tim, ze se vyhodi rezerva, schodi rezerva z vleku, schodi najezdy do auta... Citovat
PaKr Odesláno 2. listopad 2024 Odesláno 2. listopad 2024 Tak kolikrát koho z vás zastavili náhodně třeba za poslední rok? Mě teda dvakrát, ale nebylo to úplně náhodně, spíš jsem jim připadal podezřelý. Ale v obou případech bez pokuty Každopádně 607 za dodávkou není tak nápadná, aby to byl důvod k zastavení ( aspoň můj názor) . Aspoň ne tak nápadný jako vlek s E39 za 307 to taky ( naštěstí ) žádný policajt neviděl Citovat
Péťa Odesláno 2. listopad 2024 Odesláno 2. listopad 2024 A taky můžešodečíst těch 10% tolerance Citovat
dýzl Odesláno 2. listopad 2024 Odesláno 2. listopad 2024 (upraveno) Tak nevím osobně mne naposledy stavěli před cca 10 roku ve služební filetě neboť znali majitele firmy (svého bývalého kolegu a velkého šizuňka) Nevím jak to dopadlo, jen jsem pak dostal vyhubováno od "šéfa" že neumím vyměnit žárovky v zadních světlech. Źárovky OK ale zásuvka na TZ bylo vevniotř jen hromádka rzi a bláta takže jsem na to ... S mými auty poslední kontrola byla před 20? roky skrze PR Za to syna (vrací se z práce kolem půlnoci) stavěj tak 1x ročně Takže teoretická kontrola PČR je někde v řádu 1 promile že zastaví auto Upraveno 2. listopad 2024 uživatelem dýzl Citovat
ozzy56 Odesláno 2. listopad 2024 Odesláno 2. listopad 2024 néé že bych si stěžoval, ale posledních cca 30 roků má Policie určitě zakázáno kontrolovat auta a řidiče na cestě , asi mohou jen když vidí nějaký nesoulad se zákonem , nemyslím to ironicky--je dobře, že neotravují řidiče , kteří se ničeho nedopustili Péťa a OK406 ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.