Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak vyřešeno. Na PC, které bylo dodáno S 64-bit OS, tudíž má 64 bit CPU a 64-bit EFI nelze nainstalovat 32-bitOS (protože 32-bit není microsoftem na UEFI podporováno). Takže to budu řešit holt koupí jiného PC.

Odesláno

Ahoj Peugeoťáci, obracím se na Vás o radu, prosbu. Už 4 den se snažím dávat dohromady diagbox a jsem z toho už nešťastný, nevyspaný a už nevím kudy kam. Před rokem jsem koupil v ČR kabel k diagboxu full chip + cd + adapter na boxery. Zhruba půl roku kabel fungoval na jedničku bez jediné chybičky, přes interface checker jsem měl 4.3.2 firmware C. Dokázal jsem přečíst v pohodě mojí 307 před face, mé 3x 306 i C5 a C4 Grand picasso roky 2007 a 2013. Kabel jsem uložil zpět do krabice do skříně a nepoužíval i s ntb na kterém byl Win XP 32 bit. Po půl roce jsem potřeboval diagnostiku, notebook bohužel měl modrou smrt a musel jsem přehrát windows zpět na xpčka. Nainstaloval jsem diagbox z přiloženého CD jako minule, ovladače jako minule a diagbox se mi podaří v pohodě nainstalovat na jakoukoliv verzi max (7.83) která je na tom CD. Bohužel když vyberu jakékoliv auto napíše mi to nepřipojeno VCI. Když kabel připojím pouze se rozsvítí zeleně a poté zhasne. Zde jsem se dočetl, že kabel má 3x zablikat zeleně a pak svítit celou dobu. Ovladače se mi normálně po zapojení ve správci zařízení objeví, ale interface checker nejde ani aktivovat, a napíše INIT KO. Zkoušel jsem stahovat x ovladačů i zde jsem postahoval od uživatele ferinko22 ovladače a četl tady plno diskuzí a stále jsem na to nepřišel. V zoufalé situaci jsem zkusil ntb přeinstalovat na win 7 32bit a stále nic. Už jsem zoufalej a obracím se na Vás, předem se omluvám za tak dlouhý text a předem děkuji za jakýkoliv tip, radu. 😪😭

Odesláno
před 1 hodinou, VojtouNerCZ napsal:

Tak vyřešeno. Na PC, které bylo dodáno S 64-bit OS, tudíž má 64 bit CPU a 64-bit EFI nelze nainstalovat 32-bitOS (protože 32-bit není microsoftem na UEFI podporováno). Takže to budu řešit holt koupí jiného PC.

Tak tohle slyším poprvé a nikdy jsem se s tím nesetkal, ale nějak by to mělo jít zrušit, protože na stránkách ASUS jsou ke stažení i ovladače pro 32bit Windows takže předpokládám, že by tam měli jít i nainstalovat.

Odesláno

Mělo. Psal jsem na asus, prý podle nich NTB nemá podporu 32-bit OS (což je blbost), no, z nějakého důvodu mi v BIOSU chybí launch CSM a legacy bios nastavení (našel jsem screen z roku 2016, kdy tam tato možnost byla, teď prostě chybí, nevím proč.) Zkusím upravit bios a třeba se to odemkne.

Odesláno (upraveno)

Ahoj,

mám kabel z chiny verze 921815C. fw 4.3.3 + diagbox 7.66, OS Win 7 32bit. Nejde mi napíchnout C4 GP 2008 ani moje nové PP Tepee 2013. Vůbec to nekomunikuje z žádnou jednotkou.

Mezitím staré Berlingo 2002 a třeba Xara 2003 bez problémů. Mám blbou vezi kabelu nebo co by mohlo být špatně?

Nová instalace Diagboxu a i zkouška na jiném notebooku nepomohla.

Doporučíte mi případně něco funkčního potřebuji hlavně aby to chodilo s Partner Tepee 2013

Díky moc

UTB85DbGrhHEXKJk43Jeq6yeeXXa8.jpg

Upraveno uživatelem Gugli
Odesláno

Neměla by se používat verze 7.57? :myslim  Ty starší modely aut jdou, protože využívají ten modul PP2000, ne?

Odesláno

Já jsem právě původně měl verzi 7.57 kter8 fungovala na to Berlingo 2002.  Následně jsem updatoval a postupně zkoušel (na tom PP Tepee) až na 7.66 ale nepomohlo to.

Mám zkoušet updatovat dál?

Odesláno

Tak to tedy spíš vypadá že jsem koupil nějaký vadný kabel.

Zejtra zkusím jestě pokus z dalším notebookem a čistou instalací 7.57 a uvidíme.

Díky

Odesláno

Aha, to klidně můžu být B. To jsem neřešil při nákupu chtěl jsem jen funkčnost s tím starým berlingem a to prodejce potvrdil.

Má tedy zakopupit verzi "A"?

Ozkaz na Aliexxpress

Správně tedy v odkazu verzi označenou jako Type2?

Díky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...