Přejít na obsah

wolziino

Uživatel
  • Počet příspěvků

    42
  • Registrace

O uživateli wolziino

  • Datum narození 29.6.1994

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    2000

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Jihlava
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • Veřejný E-mail
    wolziiino@gmail.com

Návštěvy profilu

789 zobrazení profilu

wolziino's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. wolziino

    Diagnostika lexia

    A mate někdo na koncovce obd na nějakém pinů napájene 3 kabely? Myslim tím na diagnostice?
  2. wolziino

    Diagnostika lexia

    No já mám tu verzi, kde mi to obd jde přímo do diagnostiky, takže nevím kam mam ten 3 drát upadenej napájet, jestli tam na tom jednom byly 3 dráty jak je u uskvarene nebo ne, ale stejně si myslím, že můj problém nenacteni kabelu s pc asi tento drát nevyřeší.
  3. wolziino

    Diagnostika lexia

    Ty blaho, takže to asi můžu vzít a cele hodit do koše...
  4. wolziino

    Diagnostika lexia

    Nevíte někdo jak to tam uvnitř patří?
  5. wolziino

    Diagnostika lexia

    tam to taky všechno drží
  6. wolziino

    Diagnostika lexia

    Mám to rozebrané a nevidím nikde nic ulomeného
  7. wolziino

    Diagnostika lexia

    Ahoj Peugeoťáci, mám takovou otázku, po několika měsících jsem chtěl sputit diagbox, ale kabel když připojím, tak se rozsvítí zeleně a hned zhasne, ale ve správci zařízení usb naskočí a zobrazí se ACTIA... Takže psa interface checker mi kabel nenajde nic, zkoušel jsem xkrát přeinstalovat i na dvou jiných notebookách a pořád stejné a přitom předtím fungoval na jedničku a přečetl i 307 v pohodě i C5, nevíte někdo kde by byl problém? Diky za info.
  8. wolziino

    Diagnostika lexia

    Někdo z Vysočiny nebo kolem Jihlavy ke komu bych mohl ten kabel zajet vyzkoušet zda je to kabelem prosím? Já už to vzdávám, jsem v koncích. Děkuji.
  9. wolziino

    Diagnostika lexia

    Ahoj Peugeoťáci, obracím se na Vás o radu, prosbu. Už 4 den se snažím dávat dohromady diagbox a jsem z toho už nešťastný, nevyspaný a už nevím kudy kam. Před rokem jsem koupil v ČR kabel k diagboxu full chip + cd + adapter na boxery. Zhruba půl roku kabel fungoval na jedničku bez jediné chybičky, přes interface checker jsem měl 4.3.2 firmware C. Dokázal jsem přečíst v pohodě mojí 307 před face, mé 3x 306 i C5 a C4 Grand picasso roky 2007 a 2013. Kabel jsem uložil zpět do krabice do skříně a nepoužíval i s ntb na kterém byl Win XP 32 bit. Po půl roce jsem potřeboval diagnostiku, notebook bohužel měl modrou smrt a musel jsem přehrát windows zpět na xpčka. Nainstaloval jsem diagbox z přiloženého CD jako minule, ovladače jako minule a diagbox se mi podaří v pohodě nainstalovat na jakoukoliv verzi max (7.83) která je na tom CD. Bohužel když vyberu jakékoliv auto napíše mi to nepřipojeno VCI. Když kabel připojím pouze se rozsvítí zeleně a poté zhasne. Zde jsem se dočetl, že kabel má 3x zablikat zeleně a pak svítit celou dobu. Ovladače se mi normálně po zapojení ve správci zařízení objeví, ale interface checker nejde ani aktivovat, a napíše INIT KO. Zkoušel jsem stahovat x ovladačů i zde jsem postahoval od uživatele ferinko22 ovladače a četl tady plno diskuzí a stále jsem na to nepřišel. V zoufalé situaci jsem zkusil ntb přeinstalovat na win 7 32bit a stále nic. Už jsem zoufalej a obracím se na Vás, předem se omluvám za tak dlouhý text a předem děkuji za jakýkoliv tip, radu.
  10. wolziino

    Peugeot 307 - spojka

    To auto nemělo nikdy kouli
  11. wolziino

    Peugeot 307 - spojka

    Tak to já jí raději udělám, děkuji za názor. Jen se zeptám, čím to může být? Abych tam nedal celou sadu novou a za chvíli zase.
  12. Ahoj Peugeoťáci, obracím se na Vás s dotazem. Začala mi na Peugeot 307 2.0 HDi 66kw rv. 04 prokluzovat spojka do kopce prvně na 5. stupeň a pak už i na 3. stupeň, 2500 otáček a jen to klouzalo. Sundal jsem převodovku a koukl na spojku. Můj dotaz zní, zdá se Vám dle fotek lamela s přítlačákem špatná? Nevím kolik mm má mít lamela, ale nepříjde mi moc K.O. Co Vy na to?
  13. wolziino

    Vstřikovače Siemens na 307

    Zdravim, chtel bych se zeptat, zda nekdo neví jaká ma být korekce davky vstřikovačů? 307 2.0 HDi 66kw 2004 Siemens.
  14. Diky za tip. Ja snad mam také vyřešeno
×
×
  • Vytvořit...