Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Po pár rokoch čo mám doma v poličke pohodenú diagnostiku Lexia3(po inštalácií  a predaji Citrona )opäť sa pokúšam rozchoidiť na moju Ulysse no bez úspechu. nájde sa niekto ochotný z okolia Serede ,alebo Prievidze o jej vyskúšanie či je vlastne funkčná ja už neviem ako som to predtým rozchodil

Odesláno (upraveno)

Majosl skus kontaktovat uzivatela ferinko2. Mne s instalaciou pomohol cez teamwiever. Takze dnes diag prvy krat odskusana a vypada to, ze zatial vsetko hra tak ako ma :-)))

Touto cestou odakovanie pre ferinko2.

Ď

Necituj přímo předchozí příspěvky, díky.

Upraveno uživatelem elton
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Zdar všem.

Chodí někomu Diagbox i s kabelem pod W7 64 ? Podle toho co jsem se tady dočetl, tak je problém v ovladačích kabelu pod W7 64. Samotný Diagbox na 64bitu normálně běží. Našel jsem drivery od Actie pro W7 64 a widle kabel poznají a zavedou. Zkoušel jsem to na W7 64 ultimate, Diagbox 7.44 a kabel C-full a vypadá to OK. Ještě jsem nezkoušel připojit auto, ale mělo by to makat.  Našel by se ještě nějaký dobrovolník aby vyzkoušel ty drivery ? 

Když tak SZ, ovladače dodám.

Odesláno (upraveno)

Pánové pro Vás triviální blbost.

Mám win7 home1.6GHz/1,00RAM 32bit

Diagbox V07.02.

Dokončí instalaci s hláškou viz foto.:(

Zkoušel jsem přesně podle videa(made in china) 3x

Jiný notebook nebo jiný software.

Díky

Screenshot_2017-02-01-20-30-49.png

Upraveno uživatelem Vlado81
Doplnění informací
Odesláno (upraveno)
Citovat

Doporučujeme dodržet následující minimální charakteristiky:
- Osobní počítač typu PC,
- Operační systém: Microsoft Windows XP SP2 nebo SP3, Vista 32b, 7 32b
- Taktovací frekvence: 2 GHz,
- Operační paměť: 2 GB,
- Volné místo na pevném disku,
- Monitor s rozlišením: 1024 x 768 b,
- Trvalé připojení k Internetu s přenosovou rychlostí 512 kb/s nebo vyšší.

Tohle je minimální konfigurace pro instalaci Diagboxu dle příručky. Tvůj notes nesplňuje velikost paměti a rychlost procesoru. To ale samozřejmě ještě neznamená, že problém nemůže bejt i jinde, než v tomhle ...

Upraveno uživatelem Hodo65
Odesláno (upraveno)

Tak tak.....diagbox nie je aktivovaný....chyba 1, Alebo instalacka nemá patch, Odkial máš to DVD?

Alebo instalacka neprebehla z ISO (DVD) ale z rozbaleneho a skopírovaného ISO (DVD)

Alebo pri inštalácii nebol zapnutý wifi adapter,prípadne iné pripojenie na net

Upraveno uživatelem ferinko2
Odesláno

No DVD bylo u kabelu z aliexpress. Otevřeno v externi mechanice a ve virtualu daemon tools.

Zkusil jsem stáhnout  na uloz.to (ferinko222-diagbox-7.02) a tam.to nedojde ani ke konci. "Behem indtalace se vyskytla chyba. Zavřete laskavě všechny otevřené programy a znovu zahajte instalaci" podle správce uloh ale nic neběží. Opakuju a opět stejná hláška.:bacha

Odesláno

Ale beží ti tam program zo starej inštalačky.......odinstaloval si starý diagbox?.....program files....diagbox....uninstal

Start....spustit....msconfig.....po spustení.....zakázat všetko čo nainstaloval starý diagbox...PP2000....atd.....reštart PC a potom nova inštalácia.

Ten diagbox čo si stiahol je môj a 100% funkčný

Odesláno (upraveno)

Treba ešte spustiť nástroj na čistenie "DiagBox Uninstall and Cleaner", ktorý odstráni stopy po predchádzajúcej inštalácii, v opačnom prípade pomôže iba reinstall windows.

Upraveno uživatelem loque
Odesláno (upraveno)

Mne zatiaľ stačil vyššie spomínaný postup....ak máš link na takýto nástroj tak zverejni,možno sa niekomu zíde.

Alebo je to toto?

DBCleaner v101a.rar

Upraveno uživatelem ferinko2
Odesláno

Neviem ako si robi tú prvú inštalačku ,ale po nainštalovaní diagboxu je potrebné ukončiť program a urobiť reštart PC .Takáto hláška o neuspešnej inštalácii väčšinou nabehne iba po reštarte programu. Čo sa týka odinštalácie ,tak uninstal diagbox,odstrániť z C APP ,APLIC ,AWRoot ,a nakoniec v registroch , hkey local machin odstrániš zložku ACTIA a hotovo ,nevidím dôvod preinštalácie vidlí.

Odesláno
V 2. 2. 2017 at 11:58, ferinko2 napsal:

Ale beží ti tam program zo starej inštalačky.......odinstaloval si starý diagbox?.....program files....diagbox....uninstal

Start....spustit....msconfig.....po spustení.....zakázat všetko čo nainstaloval starý diagbox...PP2000....atd.....reštart PC a potom nova inštalácia.

Ten diagbox čo si stiahol je môj a 100% funkčný

Mam 2h tak som preinstaloval Win7 a dostal se o 20s dalej:D chce to kluč. bohužel byl asi v tom winraru ten jsem vymazal.Vše krom iso souboru.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...