Přejít na obsah

danusko83

Uživatel
  • Počet příspěvků

    67
  • Registrace

Vše od uživatele danusko83

  1. danusko83

    Dorobenie JBL

    Mne umrel pred pol rokom. Dal som ho opraviť. Nedalo sa zistiť z toho repra parametre. Nič tam nebolo napísané. Ale hra ako nový.
  2. danusko83

    Dorobenie JBL

    Chlapi menil niekto už ten reprák v subwooferi? Môj je natrhnutý ako riť čo by tam mohlo zapasovat? Ako som čítal tak viem, že 165 MM priemer a hĺbka tuším 89mm ale nejaké presnejšie parametre? Dával tam niekto niečo konkrétne? Ď za odpovede
  3. Inak Voľnobezka je INA.
  4. Vlnobezka má predpísané 85nm. Ale na škatuli od remenice nieje nič. Skúsim hľadať. Myslim že v návode na výmenu rozvodov by to malo byť.
  5. A akým momentom utiahnuť skrutky na remenici?
  6. Mám 2,0HDi 100kw. Moja skúsenosť? Vyčistil som a slapal asi 5-6 mesiacov a nakoniec som dal aj tak nový. Teraz auto rok bez problémov. Dostať sa k tomu ventilu po prvý krát na 807 je pakaren a keď si zratam tu robotu resp. čas ktorý s tým zaj...š tak kúp nový.
  7. Tak zdvihnem pravú stranu, zdodim práve kolo a plasty. Potom snáď odtiahnem. Nevieš náhodou akým momentom to potom utiahnuť? Akým momentom utiahnuť voľnobezku? Na tu remenicu skúsim razovy utahovak. Snáď povolí.
  8. Tak zdvihnem pravú stranu, zdodim práve kolo a plasty. Potom snáď odtiahnem. Nevieš náhodou akým momentom to potom utiahnuť? Akým momentom utiahnuť voľnobezku?
  9. Zdravim páni a dámy. Chystám sa vymeniť remenicu na kluke, remeň, kladku a aj voľnobezku na altiku. Je treba pri odtahovani skrutky remenice zaistiť rozvody? Alebo aký by mal byť správny postup pri tejto operácii? Je to 407 2,0HDi 6st. automat.
  10. Ja mám v mojej 807 aj 407 RHR Delphi. V 807 som menil a dával som Delphi. Všetko bez závad. Ide ako blesk.
  11. Mozem poprosit o vybavu podla VIN ? : VF36ERHRJ21713519 Dakujem
  12. Tak EGR vymenene+ nove tesnenia od boku ku chladicu EGR a od vrchu tiez.(povodne ktore tem ani nebolo) Vymeneny inercooler ktory bol deravy ako syr. A ako bonus hrdlo skrtiacej klapky alebo ako sa to vola. (riadiaca klapka privodu vzduchu) s tymi dvomi snimacmi. Akoze to bolo tak zaj...ne, ze ked som pozrel do vnutra bola tam len cierna usadenina :-X. V diagboxe som dal nacitat ventil EGR vsetko prebehlo ok. Povodne chyby som vymazal a zatial sa zda, ze co sa chyb EGR tykalo tak uz tam neskace nic.
  13. Tak na 2,0 HDi RHR je vzadu za motorom. Ja som zhodil stierace aj tie plasty okolo aby som sa k nemu vobec dostal. Ale robota no katastrofa. Povypinat odmontovat vselijake prkotiny. Este som aj hadicu od turba odpajal co je niekde pod nim ak si dobre pamatam. Nieco mi tam zavadzalo alebo som ho spodkom vyberal uz neviem. Ja sa opat na tuto robotu NETESIM
  14. Prihodim este video. Volnobeh a hned plny plyn az na podlahu. Je tam pocut ako to nechce ist do otacok. Este otazka: ked vypnem motor malo by byt pocut cvakanie EGR? Pretoze ked vypnem motor nepocut vobec cvakat. Video je otocene ale to asi v tomto pripade navadi P807 avi.avi
  15. Nene. Naftu davam 90% na slovnafte. Obcas tam dam aj premium. Ale inak zvyknem dolievat aj aditiv. Mne to za jazdy este nezdochlo. Len Pri tom rozjazde sa obcas stalo ale priamo za jazdy ne. Stalo sa mi za jazdy, ze som zaradil 3q a auto zacalo dusit neslo do otacok ako nahle som vyhodil do neutralu otacky v normale ale pri zaradenom stupni ani boha neslo.
  16. No myslim, ze EGR bude nadobro v haji. Uz raz bol cisteny lebo to blblo a teraz zase. Skusim kuk cez vikend na to.
  17. Zdravim, po starte mi auto nechce ist do otacok. Ako keby ho dusilo. Dam plyn na podlahu ale otacku idu na max 1500-1700. Davnejsie sa mi stalo, ze po starte a rozbehu skapalo. Vyoperoval som EGR ventil, vycistil a nahodil (samozrejme tam bol strasny bordel aj v tom potrubi ktore k nemu vedie). Po cisteni sa to dostalo do normalu a asi po 4-5 mesiacoch to zacalo znovu ale s tym, ze uz je auto nepouzitelne. Doteraz mi to dusilo len z rana po starte ale ked som chvilu pockal a popridaval plyn umudrilo sa to a auto islo. Poslednu dobu mi to ale spravilo aj za jazdy. Zacalo ho dusit. Odstavil som to pockal 5 min postupal plyn a islo. Mam podozrenie ci ten ventil neodisiel nadobro. Prikladam nejake foto z diag. Skusi niekto poradit? Dakujem
  18. Najnovsie sa mi prihodilo toto: Po starte zdochlo :-X skusil som viackrat nakopnut- chytilo bez problemu a hned zdoch. Odpojil som bateriu asi na pol hod. a potom auto islo normalne. Nakopol som trosku zabrblali otacky a islo. Diag: (prikladam foto)
  19. Este som si vsimol, ze po vypnuti motoru a opatovnom okamzitom nastartovani cca do 10sek. (immo uz nesvieti ) sa pustia stierace aj ked su v polohe 0 teda vypnute. Az ked ich prehodim do polohy zapnute a naspat tak prestanu stierat.
  20. To zalezi na uhle pohladu BSMko vymenene. Problem s immo ako sa zda zatial zmizol ale ostatok pretrvava. Budem to musiet napichnut este a trosku to tam prekopat.
  21. V original servise nova stoji 200€ s DPH. Chalan mi volal spat po asi piatich minutach, ze ma jednu na sklade novu ktoru si niekto nezobral a dal ju za 150€ s DPH. Zaruka, doklad vsetko ako treba. Je to sice 150 ale ked niekto odomna pyta 120-150-170 za staru "*neumím psát slušně*u" ktora ma minimalne 10 a viac rokov tak dakujem. Proste pazravci jak sa patri niektory. Dufam, ze zajtra popr. v sobotu vymenim a uvidim ako dalej.
  22. no skusim prehodit BSM. Kupena nova nakolko mi nikto nevedel poradit s tymto problemom co mam. A tie ceny pouzitych jakoze cista psychiatria. Viac jak za novu v original servise. Obvolal som niekolko autoelektrikarov ale ked som im to vysvetloval co mam za problem a o ake auto sa jedna tak sa im vlasy asi zjezili a nemali ani zaujem to kuknut. Citujem: "o taku robotu nemam zaujem" co dodat? ked vymenou ten problem nevyriesim tak bude aspon do rezervy.
  23. Zdravim, mam taky trosku problem s mojim tatosom a potrebujem poradit. Idem do auta musim otvorit klucom. Central, alarm ani dialkove nereaguje. Sadnem a idem startovat. Kluc do prvej polohy central sa otvori a odomkne vsetky zamky. Start a a auto ide. Zrkadla sa nevyklopia automaticky ale ak ich otvorim tlacitkom rucne tak idu. Auto ide normalne ako ma. A potom nasleduje moj dalsi problem: ak auto zastavim a vypnem motor a chcem do cca 3-4 minut opat nastartovat tak mi vyhodi chybu immo a nejde. Ak ho idem nastartovat po 5minutach zase normalne ide. Samozrejme po vypnuti motora viem zamknut len klucom v zamku a central zatvori vsetko. Ak ho zamknem po cca 5min. uz zamknem len jedny dvere a central nereaguje. Po kazdom starte mam vyhulovane hodiny a datum ako keby tam po vypnuti nesiel prud. Proste katastrofa. Stretol sa uz s tym niekto? Este popri tom som si vsimol, ze sa mi pravidelne vypaluje poistka k ostrekovacu. Vymenil som a behom dna sa zase vypalila. Pred tym mi diag. hlasila chybu rele power latch ale teraz mi to vobec nehadze.
  24. danusko83

    olej v prevodovke

    Pani zdravim. Potrebujem poradit resp. upresnit. Chcem menit olej v prevodovke na Peugeot 807, 2,0HDi 100kw, r.v. 2007, VIN: VF7EBRHRH13349863, Podla toho co som pozeral mala by to byt prevodovka s rebrami. Kolko mam doliat? presne 1,9l? alebo viac? 2,2? neviem ci je tam kontrolny srob ale myslim, ze nie. Inak manual 6 stupen.
×
×
  • Vytvořit...