Pe.Tr Odesláno 18. srpen 2024 Autor Odesláno 18. srpen 2024 tam sem chytl slinu na to dospělácké lego Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 19. srpen 2024 Odesláno 19. srpen 2024 Budeš tu nápravu brousit a dávat do hezu stavu? Jesli jo,, docela by mě zajímal postup, co použiješ. Dělal jsem to na svý 307 a za 2 roky zas liška Ne nic hroznýho, ale už něco leze. Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. srpen 2024 Autor Odesláno 19. srpen 2024 ja mam na to takovou emulzi od Wurth. uz nevim jak se to jmenuje neco jako stoprzin Citovat
Ferry Odesláno 19. srpen 2024 Odesláno 19. srpen 2024 Ja na focusu pred 4 lety daval na co nejcistsi plech odrezovac s taninem od Worko. Fakt jsem se snazil co nejvic rzi obrousit lamelovym smirglakem na flexe nebo aspon prinejhorsim, kde to neslo ve sparach a zahybech dratenym kartacem nebo vyskrabat sroubovakem. Odrezoval jsem to na dvakrat, aby to pekne prosaklo tu rez. Pak po zaschnuti odrezovace jen prejet nejakou brusnou vlnou, pak dvouslozkova zakladovka PUR ve dvou vrstvach mokry do mokryho, pak po 1 nebo 2 dnech vytvrzeni vrstva prelakovatelnyho gumoasfaltu, nekde i dve vrstvy, zas mokry do mokryho a na to pak taky skoro do mokryho vrstva Alkytonu. No a po 4 letech, tam kde litaj kaminky, tak uz je to zas na plech a rezavy, budu to muset jeste ted pred zimou zopaknout. Ale jinak to drzi a neleze, dutiny a ruzny spoje plechu jsem bral tehda nejakym uplne obyc voskem na dutiny z Autokelly a ty mista jsou taky porad dobry, nikde zadna liska neleze a snad neni ani pod tema vrstvama barev Citovat
Pe.Tr Odesláno 31. srpen 2024 Autor Odesláno 31. srpen 2024 sem si říkal že tam bude dírka jak je to očouzené a něco málo se porobilo dnes radim.1008, Péťa, Ferry a 3 další ohodnotil 6 Citovat
MJSytic Odesláno 31. srpen 2024 Odesláno 31. srpen 2024 Výhoda světlého auta - všechny nedostatky jsou krásně vidět Hlavně, aby vás to nepřestalo bavit. Ale času je dost a když je možnost dělat i přes podzim/zimu, tak pohoda Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. září 2024 Autor Odesláno 6. září 2024 zase nejake to broušení a chemické ošetření radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Zabak22 Odesláno 6. září 2024 Odesláno 6. září 2024 V 19. 8. 2024 at 9:41, Ferry napsal: No a po 4 letech, tam kde litaj kaminky, tak uz je to zas na plech a rezavy, budu to muset jeste ted pred zimou zopaknout. Chcelo by to lepšiu technológiu Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. září 2024 Autor Odesláno 7. září 2024 kund az Polska poslala oem zamek ale uvnitr byl na 5 dver ,sem si rikal proc je ten pytel otevreny , prohozeni bovdenu stacilo . aspon myslim v mezi case strikani a schnuti resim detaily Péťa, Ferry a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. září 2024 Autor Odesláno 7. září 2024 ted se pocka az bude cas skladat Ferry, radim.1008 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Hafity Odesláno 7. září 2024 Odesláno 7. září 2024 před 2 hodinami, Pe.Tr napsal: kund az Polska Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. září 2024 Autor Odesláno 7. září 2024 no to sice ne ale trošku nadechu novoty tam bude . @Ferry nejaky napad ohledne zadnich bocnich oken? silene me serou ty stekance na hornim okraji po cele delce oken. Folie to nevyresi , tohle je jakoby uvnitr . Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. září 2024 Autor Odesláno 7. září 2024 jinak po měsíci stání na místě ...ať je to gufero ...ať je to gufero ... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 7. září 2024 Odesláno 7. září 2024 Před hodinou, radim.1008 napsal: Bude jak nový. Já bych vynechal to "jak" Pepito ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 7. září 2024 Odesláno 7. září 2024 Jak tam být musí. Bez "jak" by to musel ještě stočit. Pepito a PaKr ohodnotil 2 Citovat
Hafity Odesláno 7. září 2024 Odesláno 7. září 2024 Před hodinou, Pe.Tr napsal: ...ať je to gufero ...ať je to gufero ... ...ať to není pod mým autem ...ať to není pod mým autem... Pepito ohodnotil 1 Citovat
Ferry Odesláno 8. září 2024 Odesláno 8. září 2024 S tim oknem nic nevymyslis, to je degradovany to zatmaveni na okrajich. Dat leda folii zvenku Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. září 2024 Autor Odesláno 8. září 2024 nejakou reklamu . nove okna se mi kbvuli tomu davat nechteji. leda by bylo nejake hezke na vrakaci . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.