Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Budeš tu nápravu brousit a dávat do hezu stavu? Jesli jo,, docela by mě zajímal postup, co použiješ. Dělal jsem to na svý 307 a za 2 roky zas liška :D Ne nic hroznýho, ale už něco leze.

Odesláno

Ja na focusu pred 4 lety daval na co nejcistsi plech odrezovac s taninem od Worko. Fakt jsem se snazil co nejvic rzi obrousit lamelovym smirglakem na flexe nebo aspon prinejhorsim, kde to neslo ve sparach a zahybech dratenym kartacem nebo vyskrabat sroubovakem. Odrezoval jsem to na dvakrat, aby to pekne prosaklo tu rez. Pak po zaschnuti odrezovace jen prejet nejakou brusnou vlnou, pak dvouslozkova zakladovka PUR ve dvou vrstvach mokry do mokryho, pak po 1 nebo 2 dnech vytvrzeni vrstva prelakovatelnyho gumoasfaltu, nekde i dve vrstvy, zas mokry do mokryho a na to pak taky skoro do mokryho vrstva Alkytonu. No a po 4 letech, tam kde litaj kaminky, tak uz je to zas na plech a rezavy, budu to muset jeste ted pred zimou zopaknout. Ale jinak to drzi a neleze, dutiny a ruzny spoje plechu jsem bral tehda nejakym uplne obyc voskem na dutiny z Autokelly a ty mista jsou taky porad dobry, nikde zadna liska neleze a snad neni ani pod tema vrstvama barev :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Výhoda světlého auta - všechny nedostatky jsou krásně vidět :aut Hlavně, aby vás to nepřestalo bavit. Ale času je dost a když je možnost dělat i přes podzim/zimu, tak pohoda :super

Odesláno

no to sice ne ale trošku nadechu novoty tam bude . 😁

@Ferry nejaky napad ohledne zadnich bocnich oken? silene me serou ty stekance na hornim okraji po cele delce oken. Folie to nevyresi , tohle je jakoby uvnitr . 😥

Screenshot_2024-09-07-19-03-23-470_com.miui.gallery.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...