Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ještě neskončila, bude prodána tady na klubu. Čekám jen na RZ, ted jsem podal na Portálu dopravy žádost, musim počkat až mě vyzvou že to mám jít doložit a dostanu Techničák a RZ, takže počítám cca příští týden.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)
před 28 minutami, Charlie 1 napsal:

gratuluju, foto interiéru hod😉

co jak skončila 207?

Nějaký info k interieru je tady, ted to fotit nejdu a stejně takhle ti to nenafotím. Mám manual klimu, to jen k tomu panelu, jinak je to stejný - https://suzuki.autobond.cz/detail/swift/interier-swiftu/

Mimochodem, toto je manuál v češtině, strašná bichle, manuál pro multimedia je celej zvlášť :D
20240801_194407.jpg

Odesláno

+ za poctivý  rukáv

- u manual klimy si mohly odpustit ty neprakticke středové výdechy ale asi se na to dá zvyknout ale jinak to vypada dobře , na dnešní dobu 😁

Odesláno (upraveno)

Ty středový výdechy jsou i u automatický klimy, to řeší až ten uplně novej model, ovšem ten pablet je děsnej, a za tu ručku jsem rád.

obrazek.png

Odesláno (upraveno)
před 16 minutami, Radek Hurvajz napsal:

Mimochodem, toto je manuál v češtině, strašná bichle, manuál pro multimedia je celej zvlášť :D
................................

tak a ted ho krasne uklidit do kastliku a pri prvnim problemu se registrovat na suzuki forum a zeptat se jak to opravit :D
jinac abych jen nehanil - peknej prcek at slouzi dost dlouho

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

No už jsem hledal nastavení výstrah atd, ten středovej nastavovací displej je english, celkem masakr když jsou tam výrazy který jsi v životě neviděl, ale našel jsem, až skoro na konci bible.  :)

Odesláno
před 53 minutami, Pe.Tr napsal:

Radku to bylo spíš na Rouška 😁

Neber si jméno boží do huby :P Samolepka nesměla, protože já bych ji nesnesl. Madam to je fuk. Všimni si, že sundávám i ty všechny trapný nálepky z notebooků, monitorů,...

Radku, ani Mercedes není v češtině ;)

Odesláno (upraveno)
před 1 hodinou, Radek Hurvajz napsal:

Ty středový výdechy jsou i u automatický klimy, to řeší až ten uplně novej model, ovšem ten pablet je děsnej, a za tu ručku jsem rád.

obrazek.png

Display jedna velká trága takhle nad palubkou,asi to lidi chtějí .

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno
před 1 hodinou, Radek Hurvajz napsal:

Ty středový výdechy jsou i u automatický klimy....

tam to chapu kdyz ma kulaty ovladace, proto sem psal ze u manualu to mohli udelat jinak, ale jasne prachy no. 

Odesláno (upraveno)

1) Čeština patří mezi nejsložitější světové jazyky

2) Češtinu používá vcelku nezajímavé množství lidí a velká část z nich je zvyklá v životě používat i minimálně jeden další světový jazyk (angličtina, němčina, francouzština)

Že Ty, já nebo Hurvajz neovládáme jiný jazyk než češtinu je pro spoustu výrobců naprosto nezajímavá informace, páč si nakonec stejně jsme ochotni auto bez češtiny pořídit a následně se buď jsme ochotni se doučit co která hláška znamená nebo věřit, že se objeví firma, co si s tím překladem do češtiny dá práci.

Kdyby nás bylo aspoň jako Poláků ... - ale po pravdě netuším, jak je na tom polština v autech 

P. S.
Ostatně se domnívám, že třeba takoví Maďaři na tom budou dost podobně

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Jak jsem psal, technickou angličtinu zvládám celkem dobře, ovšem tady jsou výrazy který jsou ve zkratkách a ty tam budou napsané i kdyby to bylo v češtině, průměrný člověk potom prostě neví o co se jedná, když s tou či onou zkratkou nikdy nepřišel do styku . Prostě čeština by tady nepomohla.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...