Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Před hodinou, Medvěd napsal:

Ale zase můžeš přijet zrovna náklaďákem (jako že můžeš na srazu přibrzdit cestou z Moravy a auto vrátit na firmu v neděli večír

No auto bych mohl "vrátit na firmu" rovnou až na pondělní nakládku. To by šlo, si pípnu ukončení výkonu a je vyřešeno. Ale kdo mi doveze na Moravu ty dvě holky ???

Odesláno
před 7 hodinami, Goldinka napsal:

Ahoj, je někde poblíž Svojanova nějaká rozumná wapka? Ať nedělám ostudu se špinavým autem 😁

Vezmu Ti kýbl a houbu 😉

Odesláno (upraveno)

Já to myslel jinak.

My vydržíme 2h hodiny koukat...

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek - jsi tu celkem dlouho, na to aby jsi chápal základní pravidla. Děkuji
Odesláno
před 3 hodinami, Goldinka napsal:

@Marcel505 ty to by se mi docela hodilo 😄 ale mladá asi nevydrží dvě hodiny čekat na wapce, než to vyčistim tak, abych byla spokojená 😄 

Marcel ale o wapce nepsal ani slovem, v jeho textu jasně čtu cosik o kýblu a houbě 

Odesláno (upraveno)

Tak vam nevim přátelé, vypadá to blbě, misto aby mě chřipka opouštěla tak se zdá že je to horší. Uvidím zítra ráno, ale nevidím to moc růžově :(

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno
před 4 hodinami, Medvěd napsal:

Marcel ale o wapce nepsal ani slovem, v jeho textu jasně čtu cosik o kýblu a houbě 

To sice neřekl, ale já si auto s kýblem a houbou myla na wapce několikrát, takže, když dodá kýbl a houbu, zajedu si to umejt na wapku s kýblem a houbou 🙂 😛 

Odesláno

No takže můj "Pažout" zase/stále stávkuje. :bacha  Nicméně dnes u Vény a Lukyho na "dialíze" a závěr je že 1 080 km to ještě ujede, takže dorazíme naším. :roker

Jinak stejně jako Radek H. Dorazíme určitě až po 18 hodině (čekáme na Kůstku) a nějakého nepřenosného bacila si také dovezu. :myslim   Ale vzhledem k tomu, že moje dřevorubecké práce po nocích jsou hlučnější než frkání a chrchlání, tak to vlastně ani není podstatné . . .   :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...