Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Radary: Tak jsem tady u nás na vsi objevil nový - za 750,- Kč

Recommended Posts

Odesláno

Jak říkával kamarád v podobných případech: "Zaplatil jsi školné" ;):D

aspoň už vím, že funguje :D

A proč máš zamazanou tu značku, když jsi na těch ostatních fotkách nechal ? :myslim:D

Odesláno

já dostal loni fotku z Havířova, už si to nepamatuju přesně, ale na 50 mi radar změřil myslím 56 km/h, výpalné bylo 700.-, no nepotěší to, jasně, ale vedle ve vesnici jel 131 km/h 😯, už je bez papírů, ale samozřejmě jezdí dál..., teď se přes celou dědinu jezdí pomalu krokem

Odesláno
před 52 minutami, Dix1 napsal:

BubakGS: Není to ve Chválkovicích ? Tam nejdřív zkušebně fungoval od září 2023.

...tam je taky a pry uz naostro....

• O 10 měsíců později...
Odesláno

obce zjistily, že je to zlatý důl 👍, počáteční investice v jednotkách milionů se údajně vrátí po JEDNOM měsíci 😯, přibývá to každým rokem i na mojí trase...

Odesláno

Jsem velmi rád, že na "mojí" trase do práce je jen jeden radar a to zatím "nefunkční" pouze blikající 70ka v libereckém tunelu. V současnosti probíhá rekonstrukce tunelu, která je plánovaná na celý letošní rok a tunelem se projíždí v omezeném režimu 50kou. Takže zatím hrozí jen šedý Kodiaq začínající značkou 6L0, dvě ovce (černá a hnědá), profláklé 5kové BMW kombi a další policejní povozy :super

Odesláno

jen pro info, že ty radary asi mají nějaký smysl, tak REKORD v jedné obci na mojí trase je 131 km/h přes den 😯 (ne v noci), je pravda, že je to pr*del dlouhá cca 200 metrů, ale uprostřed je přechod pro chodce...

od loňska, kdy dali radar, jedou všichni cca 50km/h 👍, ale jsou lidi, jako třeba moje dcera 🙈, která se ,zamyslela' a jela 69km/h 🙉, tak 1000Kč pokuta zas není dneska nějak moc peněz 😉

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...