BubakGS Odesláno 18. únor 2025 Odesláno 18. únor 2025 Najak takhle? VelociRaptor? VojtouNerCZ ohodnotil 1
VojtouNerCZ Odesláno 18. únor 2025 Autor Odesláno 18. únor 2025 (upraveno) @dracekvojo, to jsem měl na své 307, chvíli dobíjela, pak ne. Ale kontrolka vždy blikla. Upřímně jsem to neřešil, protože baterka je v záruce, tak nebudu za 3 litry kupovat novou, navíc kdyby to ženě někde kixlo, beru v práci na dílně jinou baterku a do 10 minut jsem u ní. Jak jsem držel volant, to ti nepovím, to si neuvědomuji. Někdy ho držím oběma, někdy jednou. Uvědomuji si jen to, že když jsem se to snažil srovnat, držel jsem to oběma. Teď jsem dojel domu, baterka je položená v dílně a od pátku se pěkně nafoukla. Zítra ji odvezu. Upraveno 18. únor 2025 uživatelem VojtouNerCZ
VojtouNerCZ Odesláno 26. únor 2025 Autor Odesláno 26. únor 2025 (upraveno) Začíná to opět připomínat auto. Ještě přeskládat nějaké díly mezi předníma nárazníkama a sehnat jiné světlo, tohle je nějaký divný a furt v něm něco bručí. Chvíli to pojezdí a až bude teplo, doladím zbytek. Jinak baterku mi bez keců vyměnili. Upraveno 26. únor 2025 uživatelem VojtouNerCZ radim.1008, BubakGS a PaKr ohodnotil 3
Péťa Odesláno 26. únor 2025 Odesláno 26. únor 2025 @VojtouNerCZ Tvůj den musí mít nejmíň 30 hodin a to ještě nespíš VojtouNerCZ, PaKr, Hafity a 2 další ohodnotil 5
VojtouNerCZ Odesláno 26. únor 2025 Autor Odesláno 26. únor 2025 (upraveno) Tak v 5 vstávám, od 6 do 14 jsem v práci, v 14:30 přijíždím domů a mám čas . Jinak kostka ABS celkem podržela náraz, takže se ten boční lem z nosníku, na kterým je držák blatníku a nárazníku, nijak extra nepomuchlal. Stačilo vyměnit jen držák ABS, ten byl kaput a ten bok trochu vytáhnout sikama a pobouchat kladivem. Vzadu u světla to úplně nepasuje, tam je blbý, že je to zevnitř dvojitý, takže na to budu muset jít jinak. Ale opět pár ran kladivem a nárazník i světlo šlo nasadit pěkně. Jinak budu mít doma celou 307 sw 2008 1.6 hdi 80kw na díly, kdyby z toho někdo něco užil... Na motoru byla dělaná před 70k km celá palice. Upraveno 26. únor 2025 uživatelem VojtouNerCZ BubakGS a Charlie 607 ohodnotil 2
Vena garážmistr Odesláno 27. únor 2025 Odesláno 27. únor 2025 No chlapče teď jsem dočetl celou tu story s 307 nějak jsem zaznamenal že jsi bral 807 s tím že by měla asi na chvilku zastoupit 307 že potřebuješ dát 307 do pucu ale nepátral jsem co a jak. Jako nic jiného než že kdo si hraje nezlobí se napsat nedá vím že 307 SW je pro rodinu Vaší velikosti poklad a že se to do určité míry vyplatí držet při životě i v okamžiku kdy to spoustě lidí nedává smysl tím spíš když to z velké části dokážeš při životě držet svépomocí. Ale osobně se velmi rychle dostávám do přístupu k autum jako vyznává @ozzy56.
VojtouNerCZ Odesláno 27. únor 2025 Autor Odesláno 27. únor 2025 (upraveno) @Vena garážmistr Je to taky o financích... Kdybych si mohl dovolit koupit manželce nový velký auto za mičudu, tak to udělám a nebabrám se s tímhle. Nicméně tím, že ta 307 sw je pro nás, jak píšeš, auto s poměrně velkou užitnou hodnotou a tím, že je to v automatu, a ty se blbě shání, to pro mě má cenu držet při životě. Ale kdyby po tý nehodě byly zmuchlaný nosníky, dostala by ránu nápravnice nebo něco takovýho, poslal bych to pryč. takovej blázen zas nejsu. No a taky je to o tom, že mě to baví a chci si to vyzkoušet Kor když jsem teď sehnal dílnu. Upraveno 27. únor 2025 uživatelem VojtouNerCZ Charlie 607 a Vena garážmistr ohodnotil 2
VojtouNerCZ Odesláno 27. únor 2025 Autor Odesláno 27. únor 2025 Tak slepeno. Nejhorší práce bylo udělání díry na hrdlo LPG xD radim.1008, ozzy56 a BubakGS ohodnotil 3
radim.1008 Odesláno 27. únor 2025 Odesláno 27. únor 2025 Nechceš to přestrojit celý do černý, že by zůstala původní jen kastle?
BubakGS Odesláno 27. únor 2025 Odesláno 27. únor 2025 @VojtouNerCZ ...jeste prelestit to voko v predu na strane ridice a cajk ... a ta kombinace cerna-stribrna nahodu vypada docela huste..
VojtouNerCZ Odesláno 27. únor 2025 Autor Odesláno 27. únor 2025 (upraveno) @BubakGSpůjde úplně jiné světlo. Tohle má ulomený držák žárovky na dálku. Ale prozatím stačí. Takže se s tím leštit nebudu. @radim.1008Žena už rozhodla, že to chce fialový xD Ale taky o tom chvíli uvažovala. Dát co půjde černý a stříbrnou jen kastli. Upraveno 27. únor 2025 uživatelem VojtouNerCZ BubakGS ohodnotil 1
VojtouNerCZ Odesláno 18. březen 2025 Autor Odesláno 18. březen 2025 (upraveno) Tak pomalu přemýšlíme, že žena přejde na 807, a nevím, co s tímhle. na jednu stranu se mi toho zbavit nechce, na stranu druhou, aby to stálo... Jelikož je 807 v lepším stavu než jsem čekal, tak úplně nemá smysl tohle držet. A teď co s tím. Je to vůbec nějak prodejný? Kdyby mi to pokrylo montáž LPG (asi 28k), bylo by to fajn. Půl roku starý LPG, nový rozvody, chladič klimy, doplněná klima, ventily v automatu + proplach s olejem, vzadu tlumiče a uložení, vepředu spodní čepy, kosti, axiály a čepy řízení, propláchlý chladící okruh-G33 + nové topení v kabině, nová baterie, přetěsněný olejový domek. Zimní plechy R15 Nokian, vzorek teď nevím, ale špatný nejsou, a fungl nový letní R17 kormoran, na origo Challengerech. A nějaké vady, které jsem už nestihl udělat-stržený závit na vaně, chtělo by to přetěsnit víko ventilů, no, a je to otlučený z leva z prava Ale zas pro někoho na naučení, by to nemuselo bejt špatný, kor, když to auto je mechanicky OK. Jinak to holt asi rozeberu na díly. Upraveno 18. březen 2025 uživatelem VojtouNerCZ
Péťa Odesláno 18. březen 2025 Odesláno 18. březen 2025 (upraveno) Zkus dát inzerát, někdo se třeba najde. LPG výhodou Inzerát myslím Bazoš, FCB,... Upraveno 18. březen 2025 uživatelem Péťa pavelu96 ohodnotil 1
Medvěd Odesláno 18. březen 2025 Odesláno 18. březen 2025 (upraveno) Kde by to mohlo být k vidění? Teď nemyslim na mýho juniora, ale má kolem sebe vrstevníky, kteří by o to možná mohli mít zájem .... Upraveno 18. březen 2025 uživatelem Medvěd
VojtouNerCZ Odesláno 18. březen 2025 Autor Odesláno 18. březen 2025 (upraveno) @Medvědauto mi stojí o domu ve Starém Kolíně. Můžu klidně nafotit detaily. Byl bych schopnej k tomu dát, případně i přestrojit, všechny dveře za černý. Upraveno 18. březen 2025 uživatelem VojtouNerCZ
Medvěd Odesláno 18. březen 2025 Odesláno 18. březen 2025 (upraveno) Já úplně vypustil, že je to automat Zkusím pouvažovat jestli nenám ve škole nějakou holku co by chtěla auto a kdyby něco tak dám echo Upraveno 18. březen 2025 uživatelem Medvěd
VojtouNerCZ Odesláno 27. březen 2025 Autor Odesláno 27. březen 2025 Tak zkouším sehnat díly v barvě, a hergot, já musím mít vždycky auta s ne normální barvou Na zlatou něco sehnat, to je něco, ale tohle, to nemá snad nikdo na díly. Kód ETS-taková champane stříbrná. Holt jestli to bratr vezme, bude to mít černo stříbrný, no. BubakGS ohodnotil 1
VojtouNerCZ Odesláno 10. květen 2025 Autor Odesláno 10. květen 2025 Tak abych to uzavřel. Auto jde příští týden do depozitu, aby se nemusela platit POV než bratr udělá papíry. On i jeho přítelkyně mají radost, že je to automat a LPG, jelikož nyní kupují pozemek kousek od nás a do práce budou dojíždět (do Hradce, oba jsou zubní technici). Já auto trochu poleštil, to nejhorší jde pořád vidět ale není to tak hrozný, pokud to člověk extra nezkoumá. Léčit ho do budoucna budu já, když bude něco potřeba. No a baterie měla vnitřní zkrat, nicméně ne konstantně. Podle vyjádření co jsem dostal, nastal zkrat jen někdy, když se s s baterií zatřáslo, nebo nějak silněji cuklo. Takže asi tak. Péťa ohodnotil 1
VojtouNerCZ Odesláno 13. srpen 2025 Autor Odesláno 13. srpen 2025 (upraveno) Mno než jsem lehl, začal jsem dělat ns tomhle autě. Bratrovi chybí ještě 3 týdny a bude mít hotový jízdy (může jen 1 jízdu týdně, jinak by ho to v Hradci místo 30k vyšlo na 37k, to by pak mohl dělat až 2 jízdy za týden. Šílený) Ta provalina na lemu byla už při koupi a jelikož je to tam dvojitý a já nemám možnost to nějak vytáhnout, nechám to bejt. Barva je namíchaná, až budu moct chodit, tak to dodělám. Upraveno 13. srpen 2025 uživatelem VojtouNerCZ pavelu96, radim.1008 a Charlie 607 ohodnotil 3
VojtouNerCZ Odesláno 19. srpen 2025 Autor Odesláno 19. srpen 2025 Docela se to i povedlo. Dokonalý to není ale je to lepší než to bylo. Odstín sedí, když se to poleští, bude to cajk. BubakGS, Charlie 607, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4
Recommended Posts