Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Fruktisův balkon ...aneb jak pracují takyřemeslníci

Recommended Posts

Odesláno

pokud na to má hlavu, tak OK, jenže dneska vidím (e), že většina má jen nas*áno v hlavě a školu udělalo omylem a po známosti, úplatky atd., konkrétní školy tu psát nebudu, protože je jich moc, o opisování a podvodech psát ani nemusím :myslim

Odesláno
před 10 minutami, oddie napsal:

Tak jasně že kdo si může vybrat, radši vezme kancl než montérky

No vono to nebude úplně "stopro"....  Já byl zaměstnanej v podstatě bez přestávky od školy až do důchodu.... Za tu dobu jsem byl kancelářskej 3x a vždycky jsem utekl do montérek.... Poprvé jsem šel do kanclu hned po škole dobrovolně, u zbylých dvou pokusů jsem byl přemluven.... Houby platný.... Mně ty lejstra nebavily.... A furt ten telefon, ten nesnášim doteď....

Odesláno

tak to máme podobný ,,životopis'' ohledně THP-- a telefon s odchodem do důchodu jsem vypnul, doslova, zapínám jen když potřebuju já  (skoro vůbec), lze se spojit jen přes mail

Odesláno

Lejstra mě taky nebavěj, taky v nich mám vždycky bordel 🤣

Si furt říkám, až mě vyhoděj z kanclu, že bych šel dělat rukama, ale ještě jsem nějak zatím nevymyslel, co bych vlastně dělal 😇

Odesláno (upraveno)

Mě taky Kancl nebaví ...ale když to vidím, tak zedníka pric*neumím psát slušně*vace bych mohl dělat z fleku...

Když jsem kdysi brigadnicil jako pomocník při rekonstrukci autosalonu, tak mi šéf vtloukal do hlavy abych u toho myslel...a měl pravdu...přesně jsem dnes viděl jak chlapci dělali zbytečně s tou suti.

Původně si měli zařídit kontejner...na to se vysrali, tak koupili pytle...kdyby si je koupili už první den, mohli si to napytlovat ještě na balkoně...takhle měli suť třikrát v pazourech. A ještě jednou je to čeká.

Upraveno uživatelem Fruktis
Odesláno (upraveno)
Před hodinou, ozzy56 napsal:

jenže dneska vidím (e), že většina má jen nas*áno v hlavě a školu udělalo omylem 

Většina lidí dnes nemá ani selský rozum. V Toyotě teď ještěrkou napíchli kamion. Hádali se s náma, že ještěrka hodila chybu ŘJ a nebrzdila. Jo byla vadná baterie (není naše chyba). Hádali se s náma, že nebrzdila, já říkám to je blbost, brzda je klasická hydraulika, ns to nemá elektrika vzv vliv. Za 2 týdny z někoho vylezlo, že ten dement prostě pustil nohu z plynu a čekal, že to samo zastaví šuntováním.. Že tam je brzdový pedál, to nic. Teď se s náma hádají bezpečáci o tom, jak má brzdit stroj v případě podobné závady, a i když mu ukážu, že se rozjedu, odpojím elektriku stop tlačítkem, zadupnu brzdu a 7t ještěrka stojí ns fleku,tak nasedne ten bezpečák, postup stejný slr místo zadupnutí pedálu jen jemně šlapne a křičí že stroj nebrzdí 🤷 slušně jsem se ho zeptal, jestli má řidičák a když mu skočí dítě pod kola, jestli bude postupovat stejně. To jje jiný, a obsluha vzv není zvyklá, že musí brzdit pedálem. Na to jsem jen suše odpověděl, že tím pádem nemá ns vozíku co dělat a měl by odevzdat papíry. Čuměl jak puk. 

A k tématu, zedničina je jedna z mála věcí, co mi absolutně nejde xD Nahodit hrubou OK, ale točit fajnovou, nalepit perfektně obklady... Vůbec. Ale tak každý nemůže umět vše. 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno
Před hodinou, jirka307 napsal:

@Hafity dělám melouchy každý víkend a ještě v týdnu po práci a už odmítám další protože teď mám nasmlouváno tak na 2 roky - práce je mraky

To se nedivím. Při této kvalitě se vyplatí počkat. 

Také jsme na jednoho místního s rekonstrukcí koupelny čekali rok, na střechu a stání pro auto na chaloupce rok a půl. A myslím že se to vyplatilo. Bohužel se ukazuje, že když má řemeslník čas plus mínus do měsíce tak povětšinou moc kvality nepředvádí. (výjimky se určitě najdou)

Odesláno (upraveno)

Tak prý mi zítra předá zakázku hotovou...jako že tu vhlkou štěrku zaleje pryskyřicí...?🤔

Chlapec zítra narazí...prý zbývající práce pojedou v jiným tempu...takže mu budu stát za prdeli...

A podle vzorníku co poslal chce dát na zem toto

https://allegro.cz/nabidka/mozaikova-dekorativni-omitka-barva-cerveno-hneda-m61-12-5kg-14960962621

Jestli to přitáhne tak ho vezmu fakt lopatou.

Upraveno uživatelem Fruktis
Odesláno

To mám trochu obavu, že prachy, co už si jednou zaplatil, jsou prostě v nenávratnu... A máš rozmyšleno, co s tím dál, když ho vyhodíš? Takhle jsem při rekonstrukci bytu vyhodil dvě firmy po sobě a pak to dělal sám 🤣 naštěstí jsem si mohl občas půjčit Ukrajince z velké stavby, to byla tehdy klika.

Odesláno (upraveno)

No kdyz tohle clovek vidi, tak je mozna lepsi si to dodelat sam nebo pockat na nekoho kdo to po nem da do poradku. Tohle je prasecina a jestli to nechces za par let predelavat kvuli zatekani, tak se to musi srovnat flexi lepidlem do hladka, dat na to kvalitni hydroizolaci vcetne pasky do rohu k fasade a potom nejaky finalni povrch. Asi bych zvolil dlazbu, od tech kamenych kobercu me dost lidi odrazovalo, kdyz jsem o tom premyslel okolo bazenu, prepokladam ze jsi neco takoveho chtel, kdyz ti nabizel tu omitku ala marmolit. Nejlepsi a nejdrazsi reseni je dat na balkon stresni folii s oplechovanim a na to pak dat terasovou dlazbu na terce.

Upraveno uživatelem Ajdamek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...