Dakaros Odesláno 22. květen 2006 Odesláno 22. květen 2006 Ahoj lidi! Už dlouhou dobu mě tíží otázka, co se stane, když na starym autě jako je třeba 309 (165/70 R13) praskne (roztrhne se) při jízdě kolo? Třeba při 130 km/h! Zájímá mě to, jestli jak si myslím auto dostane smyk, začne se valit po silnici, situace je prostě nezvladutelná, nebo se akorát ozve rána, jak z děla, všechno se začne klepat, ale auto drží svojí stopu? (to by bylo fajn) Máte s tím někdo zkušenost? Je rozdíl, jaký kolo praskne? Předem děkuji za odpovědi. Citovat
Ferry Odesláno 22. květen 2006 Odesláno 22. květen 2006 pokud praskne na predni naprave pneumatika s okamzitou ztratou tlaku, zacne auto okamzite zatacet na stranu kde pneu praskla, zalezi hodne na reakci a pohotovosti ridice a na podminkach na silnici a kolem ni jak cela situace dopadne, vetsinou ne moc dobre, okamzik leknuti, popr. nevenovani se rizeni vede k nezvladatelnosti situace, zvlast ve vyssich rychlostech ( par aut na dalnici uz jsem takhle videl brousit svodidla, popr. skoncit v prikopu nebo poli ) Pokud praskne popr. ulomi se kolo na zadni naprave, da se to zvladnout o neco lepe ( ulomene zadni kolo - typicka zavada starsich skodovek - zrovna minuly tyden jsem jednu pomahal odtlacit ) Citovat
chuck11 Odesláno 22. květen 2006 Odesláno 22. květen 2006 V těch menších rychlostech by se ti nemuselo nic moc stát,ale při te 130 bych nechtěl sedět v tom autě, málo kdo to dokáže udžet na cestě. Co že tě tahle otázka tíží máš totálně starý gumy ,nebo je máš sjeté :myslim Citovat
Devilstorm306 Odesláno 22. květen 2006 Odesláno 22. květen 2006 Tak s tim mam osobní zkušenost. Bylo to s bývalim autem, asi v 70 v zatáčce. V tu chvíli jsem to vůbec nečekal, i když řízení jsem se věnoval, nestihnul jsem vůbec nic udělat, protože v tu chvíli to přestalo zatáčet-jednalo se o kolo na vnějšku zatáčky, takže jsem vymetl škarpu. Možná jsem to tehdy měl pustit rovně :-) Byl tam výjezd z pole a nic by se nestalo. No takhle jsem odřel nárazník a utrhnul mlhovku+ trošku ohnul disk. Jinak pneu nebyl žádnej šmejd z Hypernovy. Byla to Pirellka P5000 Drago... nevim co se to stalo. Ale myslim, že to člověk prostě nečeká a když nemá dostatek prostoru, těžko stihne zareagovat. Je to otázka zlomku vteřiny. A čim větší rychlost, tim se ta doba na reakci zmenšuje. [upravil dne 22/5/06 Devilstorm306] Citovat
Fx Odesláno 22. květen 2006 Odesláno 22. květen 2006 Mně bouchla pravá zadní guma na BMW ve 160 km/h na dálnici u Průhonic. Točil jsem se hezky... Ale naštěstí jsem nenaboural. Je ovšem fakt, že kamarád na místě spolujezdce byl zelenej parádně a sebe bych asi ani nechtěl po tý akci vidět... Citovat
Bohumil Odesláno 22. květen 2006 Odesláno 22. květen 2006 Hlavně prudce nebrzdit !!!!!!!!!!!!!!! Jenom jemně, nejlépe vůbec a snažit se to nějak ukočírovat. Citovat
Béďa Odesláno 22. květen 2006 Odesláno 22. květen 2006 Původně zaslal: Bohumil Hlavně prudce nebrzdit !!!!!!!!!!!!!!! Jenom jemně, nejlépe vůbec a snažit se to nějak ukočírovat. Jj, to je urcite pravda ale uvedomit si to v takove situaci :D Citovat
Dakaros Odesláno 22. květen 2006 Autor Odesláno 22. květen 2006 No, teorii zvládám na jedničku, v praxi jsem skončil pod pármetrovou hrázi na střeše a to jsem jen dostal smyk v 50 km/h a žádný kolo mi neruplo! (člověk, kterýmu se to nikdy nestalo se lekne a udělá přesnej opak) Vzorek na pneu mam v jakštakš v poho, zadní kolo mi trochu hází, ale spíš se bojim toho, že na naších super silnicích potkám nějakej bludnej kámen nebo díru! Teda potkávám je pořád, ale zatim jsem se tomu vždycky vyhnul! (...) Citovat
Dakaros Odesláno 22. květen 2006 Autor Odesláno 22. květen 2006 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: Bohumil Hlavně prudce nebrzdit !!!!!!!!!!!!!!! Jenom jemně, nejlépe vůbec a snažit se to nějak ukočírovat. Jj, to je urcite pravda ale uvedomit si to v takove situaci :D Přesně tak, byl jsi rychlejší! Citovat
Guest Masinka Odesláno 22. květen 2006 Odesláno 22. květen 2006 Nestane se vubec nic, nedavno jsem vletel do diry, na leve strane mi praskla obe kola, rychlost cca 150 km/h napravo vedle me dva kamiony a nalevo skarpa. Auto drzelo dobre, nemel jsem s tim zadnou praci, stejne jako kdyz byla obe kola v poradku. Kdyby se mi neprervala brzdova hadice a nevypadla narazova pojistka, tak se dalo bezpecne zastavit, takhle jsem musel pockat na protikopec :-) KOlegovi z prace se stala ta sama nehoda co me i pri stejnych podminkach, ale s Fabii a podle jeho slov se to auto chovalo stejne, takze bych si z toho hlavu nedelal, s normalnim autem to nic neudela. Citovat
.mycTD Odesláno 22. květen 2006 Odesláno 22. květen 2006 u znameho ve firme buchlo predni kolo 2x za rok a pokazde sla Frontera pres boudu Citovat
Dakaros Odesláno 22. květen 2006 Autor Odesláno 22. květen 2006 Takže to asi záleží hlavně na tom, jak člověk zareaguje! Pohud to veme v klidu, necukne volantem- je v poho! Pohud zpanikaří a začne cukat s volantem jako jsem to udělal já na hrázi- je v pr....! Takže nejlepší bude asi stále: Buď připraven!!! Citovat
Ferry Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 Původně zaslal: Masinka Nestane se vubec nic, nedavno jsem vletel do diry, na leve strane mi praskla obe kola, rychlost cca 150 km/h napravo vedle me dva kamiony a nalevo skarpa. Auto drzelo dobre, nemel jsem s tim zadnou praci, stejne jako kdyz byla obe kola v poradku. Kdyby se mi neprervala brzdova hadice a nevypadla narazova pojistka, tak se dalo bezpecne zastavit, takhle jsem musel pockat na protikopec :-) KOlegovi z prace se stala ta sama nehoda co me i pri stejnych podminkach, ale s Fabii a podle jeho slov se to auto chovalo stejne, takze bych si z toho hlavu nedelal, s normalnim autem to nic neudela. ono bude taky rozdil jestli ti bouchnou ( nebo prorazis ) obe kola v podstate naraz a jeste te pritom podrzi krajnice - jako v tvem pripade a nebo ti bouchne jen to predni a tocis se pak po silnici Citovat
Fusion Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 Teď si představte že kamoš jel s druhým kámošem z Vinohradskýho kopce v Š120ce a začalo ho předbíhat celý kolo (jeho) Nějakým zázrakem se nic nestalo, auto se nechalo na zastávce trolejáku a jelo se dom trolejkou Citovat
Dafe Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 Když táta dělal v rakousku,jel se šéfem jeho mercedesem asi 120 vedle nich projelo kolo a skočilo do pole. Tlemili se jako blbci dokud si neuvědomili,že před nima i za nima nikdo nejede. Tak šéf pomalu brzdil a až když zastavil, opřelo se to o nárazník. Auto se chovalo jako kdyby jelo po ctyřech. Bylo to pravý zadní. Nechci si domyslet kdyby to bylo přední. Asi bych byl sirotek . Je to asi měsíc co mi bacilo kolo na nákladáku. Jel jsem asi 70 a ten cyklista co jel proti se snad posral a já silničářům ušetřil práci s frézováním Citovat
Dave_k Odesláno 26. květen 2006 Odesláno 26. květen 2006 Původně zaslal: .mycTD u znameho ve firme buchlo predni kolo 2x za rok a pokazde sla Frontera pres boudu Na druhou stránku ta Frontera má oproti normálnímu osobáku trochu vejš položený těžiště takže se asi chová v takovýhle situaci jako potrefená koza. Citovat
.mycTD Odesláno 26. květen 2006 Odesláno 26. květen 2006 Dave_k: To nepopiram. Chtel jsem naznacit, ze vzdycky zalezi na konkretni situaci a neda se to takhle pausalizovat -stane se presne to a to... Citovat
zbrojnoš Odesláno 26. květen 2006 Odesláno 26. květen 2006 Tak to se mi stalo u 309. Bylo to v zimě, večer, sníh a předběhlo mě levé přední. Spadlo to na levou stranu. Auto jsem udržel ve směru a zastavil jsem. Já jsem se díval, co se vlastně stalo. Žena mezitím našla a přitáhla kolo z druhé strany silnice z lesa (ještě, že byl sníh a bylo vidět,kam se kutálelo). Kolo jsem namontoval a dal dva šrouby, který tam zbyly pod pokličkou a třetí jsem si půjčil z druhého kola. Ještě štěstí že jsem jel asi tak 90 a nikoho kolo netrefilo. A závada: zapomněl jsem zkontrolovat utažení kola po výměně brzdových destiček. Citovat
Tuldous Odesláno 26. květen 2006 Odesláno 26. květen 2006 hm... tak na své 406 při první jízdě do práce jsem jel po dálnici se Slanýho, a ve zúženým pruhu byla obrovská díra. Prorazil jsem elektron na pravé zadní a to tak, že byl na dvě půlky a ještě jsem tím načal jednu stabilizační tyčku- kost, kterou jsem teď měnil. Díra byl opravdu velká. Po proražení byl velikej rachot, ale auto se chovalo docela normálně. Pak mám ještě jednu zkušenost, jeli jsme asi před 8- mi lety se Sierrou po dálnici na Plzeň a bouchla levá přední a to ve 130.... Byl to taky velkej humbuk, ale auto řidič zvládal s klidem a s vibracema od řízení ke krajnici mírným brzděním až zastavil. Na zničenej ráfek a gumu se nedalo šáhnout, jak byly horké, ale my jsme byli živí a zdraví... takže zatím zkušenosti se štěstěnou... Citovat
Dave_GTI Odesláno 27. květen 2006 Odesláno 27. květen 2006 Nám na audi coupé bouchla pravá přední guma (byla na dráty - čerstvě opraveno a nebyla tam geometrie) ve 150 a udělalo to jenom bum a auto jelo normálně dál, úplně v klidu jsme zastavilike krajnici . Auto ani necuklo. Možná na to mělo vliv i to, že je to quattro (čtyřkolka). A jinak, strašně moc dělá, když má člověk servo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.