Přejít na obsah

zbrojnoš

Uživatel
  • Počet příspěvků

    238
  • Registrace

Vše od uživatele zbrojnoš

  1. zbrojnoš

    páčky na blinkry (mux)

    díky za info. Vzpomněl jsem si. Asi jsem předtím páčky blinkru opravoval u 309.
  2. zbrojnoš

    páčky na blinkry (mux)

    Už jsem to jednou opravoval, vydrželo to tak dlouho, že už si nevzpomínám, jak jsem to dělal. A teď to začalo zase zlobit. Někdy jde, někdy nejde. Ani nevím, jestli jsem, ten airbag demontoval. Páčky samostatně vyndat nejdou? V ukázce, jak demontovat páčky blinkru je za druhé: demontujeme airbag: v zadní části volantu jsou na stranách dvě zdířky do kterých vložíme vodorovně plochý šroubovák, nebo nějakou trubičku a airbag vyloupneme ven. A zrovna tam chybí obrázek. Nevím jakou silou a kudy,kam vložíme šroubovák, jak na to, abych airbag nějak nepoškodil. Poradí mi někdo?
  3. zbrojnoš

    Mapa členů

    je to tam prázdný, tak poslána SZ, jsem zvědav na rychlost. zbrojnoš
  4. Taky se mi urvala guma u řidiče. Hledal jsem a podle tohoto vlákna jsem zjistil, co potřebuji. Zavolal jsem na Peugeot servis. Příchytky tam měl pod tímto číslem 699786, 6 kusů mi stálo 16 Kč. A levou těsnicí gumu pod označením 9023 LJ - stojí s DPH 997 Kč. To se ještě rozmýšlím, jestli původní vydrží. Levá má označení 9023 LK, ale tu mám dobrou. Díky kluci za udržení starých vláken.
  5. zbrojnoš

    Centrální zamykání

    mám tedy podobný problém, Auto neotevřu na infra, musím odemknout klíčkem. Zamknout na infra jde. Už jsem zjistil, kdo by se mi na to podíval, ale musím mu dodat skříňku na infra, která je někde u pojistkové skříňky. Zatím nevím která.
  6. zbrojnoš

    Berete stopaře???

    ne a ne a pořád ne, zvlášť, když si jednou za čas přečtu, že stopař okradl řidiče [upravil dne 25/1/09 zbrojnoš]
  7. zbrojnoš

    nestartuje 406

    To se tam ten kolega ale pořádně svíjel při tom puštěným rádiu.
  8. jsem zavedený v počítači
  9. oprava v Peugeot servisu za 20,621 Kč a nic
  10. zbrojnoš

    parkovací anténa

    Tak do toho tedy nejdu, raději čidla.
  11. zbrojnoš

    oprava dolíku v laku

    co s ním
  12. Hele nemá někdo zkušenosti s parkovací anténou v zadním nárazníku? Tedy nemá to už někdo z vás, že by hodil recenzi.
  13. zbrojnoš

    oprava dolíku v laku

    tak aspoň ten dolík. Nové foto by bylo úplně rovné, bez chybičky.
  14. zbrojnoš

    oprava dolíku v laku

    firma AutoGlanc, je v areálu bývalého OSPAPu, proti kremlu, vzadu tam byl Montas. A platil jsem za jeden dolík, jak jsem již uvedl 1.000,-- Kč. Až ještě vyfotím opravenou stranu, tak to sem dám.
  15. zbrojnoš

    oprava dolíku v laku

    Tak to mám už jako nový. Nakonec mi to udělali v Hradci. Vůbec nic není vidět. Platil jsem 1000 kč.
  16. zbrojnoš

    oprava dolíku v laku

    Zaslechl jsem něco o Novákovejch garážích v HK, ale je to jen z doslechu. Dnes jsem se ptal v Novákovejch garážích a touto technologií se nezabývají.
  17. zbrojnoš

    Vyndání autorádia

    koukám, že si drážku udělal na druhou stranu, proto ti to šlo až po několika pokusech
  18. Už jsem dvakrát zaslechl, že někde dělají opravu dolíku (třeba po krupobití) v laku auta nějakou tlakovou metodou, bez další stříkání. Neví o tom někdo něco bližšího?
  19. Už mně myčka topí. Bylo to relátkem. Jinak díky za info. I ten článek jsem si přeložil programem, ale je to tedy jak pro negramotnýho.
  20. fajn, díky za info. Budu muset s tou angličtinou něco udělat. Aspoň číst písmena. Děcka si pak ze mě dělaj srandu. Já totiž čtu, jak vidím.
  21. ty na mě s angličtinou? co jsem ti udělal.
  22. že tak náhle odešlo topné těleso, kraťas nebo nějaká jiná závada nebyla. A kdyby, teď to topné těleso najít. Je na stejným principu jako u pračky?
  23. Tak mám takový nevšední dotaz. Mám tuto myčku na nádobí 3 roky a od pátku si vzpomněla, že bude jen mýt bez teplý vody. Nemá s tím někdo zkušenosti? Odešlo topný těleso nebo program? Na webu jsem našel už 3 lidi, kteří mají tuto stejnou závadu. Ale opraváře žádnýho.
  24. zbrojnoš

    venkovní lišta na dveřích

    SUNDEJ TAPEC ze dveři a za pomoci kombinaček vycvakej přichyytky co drzi tu listu ,jinak jakykoliv jiny zpusob ma za nasledek zničeni lišty nebo tech přichytek , vštsinou te listy . Tak to mně tedy řekni, proč mně někdo lištu ukradl, když většinou dojde ke zničení lišty. Musel jsem koupit novou, u toho byly i nové příchytky. Staré jsem zatlačil dovnitř, nasadil a drží na obou koncích. Teda dal jsem za to 600 Kč.
  25. zbrojnoš

    Co nás to učí v autoškole

    teda předjíždět před křižovatkou, plná čára tam náhodou nebyla?
×
×
  • Vytvořit...