Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Sou tu tací, co nebudou moct ani k rozhledně.. natož nahoru do věže.. klaustr s arachnem a hlavně ta alektoro křížená s ommatofobií - prostě mám moc práce na základně... 😅😂😂😂

Odesláno

To si jako myslíš, že rozhlednu obsaděj zkrvavělý pavoukoslepice co mají strach ze stísněných prostor? - Tak tomu říkám diagnóza... :aut

Odesláno (upraveno)

Pokud to vidíš takhle, tak pak tiše doufám v to, že nejen tu rozhlednu, ale i celej ten kopec... 🤣

Spíš to bylo myšlený tak, že já mám strach z malejch prostor s pavoukama a na tom kopci bude jedna slepice, který se taky bojím... 🤣 a budu se stejně muset tak po 100 metrech podívat pravdě do očí.. 😂

edit: a nebo taky ne.. 😅

Screenshot_20231120_132856_Samsung Internet.jpg

Upraveno uživatelem Weri 605
Odesláno
před 10 minutami, radim.1008 napsal:

Parkuju někde v koutě. :D :D

To nepomůže. Víš jak je to s parkováním u OC - dáš to co nejdál od vchodu, kde nikdo nestojí, a když se vrátíš, je na tebe někdo nalepený, že ani dveře neotevřeš :D 

Odesláno
Před hodinou, Schreek napsal:

Bude zima, ale hezky a když budete hodní, tak i nasněží! :papa

Tuším že to bylo právě před 10ti lety když nám @Pe.Tr na Džbáně slíbil sníh a my mu to nevěřili.. :mad: Takže když bude potřeba, tak @Weri 605 pěkně poprosí @Pe.Tr a sníh bude. :super:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...