Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
V 4. 6. 2023 at 10:06, Zodiak napsal:

Nějakej problém s ponožkama?

No jo, pohodlí, jenže právě proto nosím sandály abych nemusel mít ponožky, takže nevím nevím. To není nějaké módě to je o funčnosti. Nehledě na špínu v těch ponožkách a prach z cest. Prostě to nechápu a mám pocit, že kromě tebe nikoho jiné neznám. Klidně si to nos, ale nestrkej mi pak nohy pod nos.

Odesláno

Oddělil jsem příspěvky z Vtipů...

před 1 hodinou, MotoMoto napsal:

mám pocit, že kromě tebe nikoho jiné neznám

Přidej si mě :D V tomhle meziobdobí, kdy jsou rána chladná, klidně taky ponožky nosím. Nesnáším zimu od nohou. Teprve, když se oteplí, tak je sundám ;)

Odesláno
před 3 hodinami, Péťa napsal:

Přidej si mě :D V tomhle meziobdobí, kdy jsou rána chladná, klidně taky ponožky nosím. Nesnáším zimu od nohou. Teprve, když se oteplí, tak je sundám

Když je chladno nechodím v sandálech. Ono mi to je fakt jedno, ale já si právě tak moc užívám ty volné nohy, že bych fakt se nenechal přemluvit abych navlékal ponožky když nemusím. Mám je jen protože naboso polobotky nebo sportovní obuv nejde.

Odesláno

No a já to mám prostě jinak a páč mě nepřevychováš (nemám chuť ani potřebu své zvyky nijak měnit), tak se s tím nějak budeš muset srovnat.

Baby se nám asi taky liběj' každýmu jiný a jsme s tím v pohodě - nebo?

Odesláno

Strašná věc jsou třeba džíny co jsou víc díra než látka nebo tetování nebo pýrcink nebo ....

asi milion různých jiných věcí, co se někomu nelíbí a někomu zase jo. Tak to prostě je a nemá smysl k tomu cokoli dalšího vyprávět.

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...