ozzy56 Odesláno 19. květen 2023 Odesláno 19. květen 2023 řekl bych, že má pravdu https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-komentar-kdo-muze-za-kolonu-na-d1-my-neumime-ridit-231203#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=abtest219_novinky_na_pozici_1_varCC&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 19. květen 2023 Odesláno 19. květen 2023 Přečetl jsem to celé a to co tam píše je pravda, bohužel. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 19. květen 2023 Autor Odesláno 19. květen 2023 je to opravdu tak, naštěstí po dálnici nejezdím denně..., když si necháš před sebou mezeru, hned se tam někdo nas*re, takže ubereš plyn, abys tu mezeru měl a zas myška před autem, tak furt dokola, auto tě předjede rychlostí o 5 km více a pak jede před tebou stejně rychle, o zúžení ani nemluvím, tam si fakt hodně chlapů kompenzuje malého ptáka , jenže je zváštní když se o tom bavíš třeba v hospodě, rodině atd., tak všichni si na tohle stěžují , tak kdo po těch dálnicích vlastně jezdí ?? a už vůbec nechápu ty stavby 5 kilometrových úseků všude po republice, když všichni experti tvrdí, že nejvíce chybí dálnice ostrava --hradec králové vozzyn ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 20. květen 2023 Odesláno 20. květen 2023 Ano ano... jezdit umí každej blbec.. ale řídit málo kdo.. d1 každej den před Prahou kolona z ničeho... a zcela upřímně - ženskou za volantem v levým 120km/h tam vidno málo kdy, ale zvířátka, řekla bych dokonce stáda zvířátek, dost často... a neuhne a neuhne... Asi tam bydlí, tak jede první.. No a nedej bože, když tohle zvířátko něco vyruší.. to pak přijde ta brzda... Hele já to vidím nejvíc na vracečkách.. "já to umím, já jízdy nepotřebuju" ... a pak čuměj jak chleba z tašky, když jim řeknem, co všechno dělaj blbě a kde porušujou pravidla atd... Taky nejsem svatá, porušuju hlavně rychlost.., ale vědomě, protože mě to prostě baví... taky předjíždím už na konci plný a nečekám až bude přerušovaná a dělám spoustu jinejch blbostí, ale dycky vím co dělám blbě a dělám to bezpečně a s ohledem na ostatní.. Jediný čím by se tohle trochu upravilo, by bylo přezkušování každejch 5 let... jen si sáhněte do svědomí a zkuste si udělat zkušební test... https://etesty2.mdcr.cz/Test/TestExam/16 Citovat
Pepito Odesláno 20. květen 2023 Odesláno 20. květen 2023 Také moc po dálnici nejezdím, většinou jen mezi Lošticemi a Olomoucí,ale dnes jsme jeli s přítelkyní z Prahy do Podivína a když jsem jel v levém pruhu a přede mnou cca 5 aut jedoucích kolem 130 km/h tak mě dojel nějaký borec se starým golfem a blikal na mne abych ho pustil,tak jsem mu ochotně uhnul do pravého pruhu a opět jsem se zařadil za něj a tak jsme jeli cca 5 km když přišel kopec a už mu ten dýchavičný golf strácel rychlost a byl nucen uhnout a já švihal svých 130 km/h dál a pak už jsem ho neviděl. Tak jsem tak nějak nepochopil proč se cpal dopředu... OK406 a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 20. květen 2023 Odesláno 20. květen 2023 (upraveno) Zrovna včera. Pohoda, tempomat 135jm/h. Předjel jsem VW transporter co jel tak 120. Za 5 minut jsem ho měl za prdelí, už mě bral, rychle mě předjel a zase 120 Pak mě dojel u Hřebče, tlačil se na mě, přišel mohelničák a už mu to zase moc nejelo, já pohoda nahoru 110, a byl v trapu. Upraveno 20. květen 2023 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Pepito Odesláno 20. květen 2023 Odesláno 20. květen 2023 @VojtouNerCZ, trochu to nechápu jak jsi jel? Od Olomouce po dálnici přes Mohelnici, pak je "mohelničák" a až pak je hřebečský tunel který je momentálně uzavřený. Citovat
Pepito Odesláno 20. květen 2023 Odesláno 20. květen 2023 @Weri 605 asi půjdu vrátit řidičák a nebudu moci přijet na Radimův minisraz. Citovat
ozzy56 Odesláno 20. květen 2023 Autor Odesláno 20. květen 2023 kdyby došlo na testy, tak bychom vrátili papíry asi všichni, jenže to není o testech, jak známo jsou po světě lidi, co nikdy nebyli v autoškole a jezdili CELY život bez nehod atd., takže ta pravá příčina bude někde jinde--prostě kdo má nas*áno v hlavě , tak bude i řídit--problém je, že takových lidí přibývá geometrickou řadou..., je zbytečné vypočítávat různé případy, kdy se člověk na silnici potká s nevysvětlitelným chováním, já tomu říkám BEZDUVODNA agresivita, prostě být někde o 10 minut dříve, i když je neděle a původně jsme si vyjeli užívat a kochat se krajinou..., konkrétně jedu s mladým z širší rodiny na chatu v neděli, ale on jede úplně mimo předpisy, když mu řeknu, že je neděle a máme čas, tak mi řekne, že tak jezdí normálně a nebude to měnit , má 34 let a auto furt nabourané, údajně proto, bo ti druzí jsou chuji a neumí vůbec jezdit, tečka BubakGS, Medvěd a Pepito ohodnotil 3 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 20. květen 2023 Odesláno 20. květen 2023 (upraveno) @PepitoKolín - Vysoké Mýto dálnice, pak směr Hřebeč a Zábřeh. Dolů šel včera tunel projet. Nahoru se musí okolo. + byla dole včera nějaká velká nehoda, stál jsem tam půl hodiny a přijeli tam i hasiči s jeřábem. Upraveno 20. květen 2023 uživatelem VojtouNerCZ Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 20. květen 2023 Odesláno 20. květen 2023 @VojtouNerCZ, já jel ve čtvrtek do kopce a tunel jsem musel objíždět. VojtouNerCZ ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 20. květen 2023 Odesláno 20. květen 2023 (upraveno) @Pepito jsem na to stejně....jen nevím k čemu mi je otázka,kdo může odstranit cizí vozidlo z vozovky... Podobně jako otázka na alkohol...kdy vyprchá... Stejně jako co dělat,když mi nejdou uvolnit dýchací cesty...prý srdeční masáž...no to mu asi bude k prdu když se udusí...učili mě to jinak Upraveno 20. květen 2023 uživatelem Fruktis Pepito, BubakGS a Hafity ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 20. květen 2023 Odesláno 20. květen 2023 před 1 hodinou, ozzy56 napsal: konkrétně jedu s mladým z širší rodiny na chatu v neděli, ale on jede úplně mimo předpisy, když mu řeknu, že je neděle a máme čas, tak mi řekne, že tak jezdí normálně a nebude to měnit , má 34 let a auto furt nabourané, údajně proto, bo ti druzí jsou chuji a neumí vůbec jezdit, tečka To bych mu řekl ať zastaví a vystoupil bych si.. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 20. květen 2023 Odesláno 20. květen 2023 40 bobu neprospel v obytne zone jedu rychleji slepce na silnici prejedu oznaceni nadmeru sem mel mensi nez musi byt ze zakona a ridicak rok od sebrani - ja myslel ze rok od vyjadreni a aktivni bezpecnost je dobry vyhled z vozidla ?? Citovat
ozzy56 Odesláno 20. květen 2023 Autor Odesláno 20. květen 2023 Před hodinou, Pepito napsal: To bych mu řekl ať zastaví a vystoupil bych si.. byla to mimořádná jízda, která se nebude opakovat , chtěl jsem jen na konkrétním případu ukázat , že k řízení vozidla přistupuje každý jinak, ta neochota podřídit se předpisům ..., prostě tomu, že nejsem na cestě sám..., tenhle nekonečný spěch je mor lidstva machulda, Fruktis a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Hafity Odesláno 20. květen 2023 Odesláno 20. květen 2023 před 9 hodinami, Fruktis napsal: učili mě to jinak Je nutno si ujasnit, jestli chci udělat test, nebo mít pravdu.... Hernajs, trochu mi to připomíná jinou poučku.... Citovat
sitler Odesláno 20. květen 2023 Odesláno 20. květen 2023 Jezdit umím, řídit trochu taky... :D. Snažím se nikoho neohrozit, omezení se občas nevyhnu. předpisy dodrzuju jen někdy a některé... Ehm.. velkybanan ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 21. květen 2023 Autor Odesláno 21. květen 2023 taky nemůžu říct, že umím řídit auto, ač to zkouším už přes padesát let, z toho dvacet let jako profesionál, nějaký ten kilometr jsem najel i na zpátečku (chce to fištron), i nastartovat to svedu a pak točím tím kolem před sebou tak, abych se vyhnul všem, co jsou kolem mě, testy v autoškole bych dneska neudělal ani náhodou, ale taky už vím, že to není vůbec rozhodující, zatím ani jedna nehoda z vlastní viny, dokonce se mi nestalo, že bych nechal zvednutou korbu v podjezdu, což se v naší firmě stalo snad všem u sklápěček, čím jsem starší, snažím se předpisy plusminus dodržovat BubakGS, HonzaC2, Medvěd a 2 další ohodnotil 5 Citovat
MotoMoto Odesláno 21. květen 2023 Odesláno 21. květen 2023 Já si musím pochválit adaptivní tempomat. Dokonce rozlišuje, když auto co mě předjelo a zařadilo se před můj vůz brzdí a nebo zrychluje. Pokud zrychluje tak nebrzdí. A dodržuje mezeru mezi auty s přepočtem na rychlost snad na metr přesně. Co mě štve hlavně před Prahou na D1 je, že většina lidí si plete 3 prouhu se stoupacími pruhy. Jeden čas to vypadalo, že budou platit zrychlovací prohy místo stoupacích, ale bohužel zase zůstalo u těch stoupacích a mnpho řidičů má pocit, že na 3proudu je nesmysl se řadit v pravo. K mladý? Mám dva syny a oba řídí lépe a opatrněji než já a byl jsem za to vždy hodně rád. Až dokonce si občas z toho staršího děláme srandu, že tam jede dvakrát déle než my. Citovat
Hafity Odesláno 21. květen 2023 Odesláno 21. květen 2023 před 10 hodinami, ozzy56 napsal: testy v autoškole bych dneska neudělal ani náhodou Já taky ne.... Ale jak já tvrdím, stačí znát pár důležitých značek, znát pravidlo pravé ruky a nemít h*vno místo mozku a mělo by to fungovat.... pavelu96 a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.