Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

je to opravdu tak, naštěstí po dálnici nejezdím denně..., když si necháš před sebou mezeru, hned se tam někdo nas*re, takže ubereš plyn, abys tu mezeru měl a zas myška před autem, tak furt dokola, auto tě předjede rychlostí o 5 km více a pak jede před tebou stejně rychle, o zúžení ani nemluvím, tam si fakt hodně chlapů kompenzuje malého ptáka :myslim, jenže je zváštní když se o tom bavíš třeba v hospodě, rodině atd., tak všichni si na tohle stěžují 😯, tak kdo po těch dálnicích vlastně jezdí ?? 😉

a už vůbec nechápu ty stavby 5 kilometrových úseků všude po republice, když všichni experti tvrdí, že nejvíce chybí dálnice ostrava --hradec králové  🙈

Odesláno

Ano ano... jezdit umí každej blbec.. 😊 ale řídit málo kdo.. 🙈 d1 každej den před Prahou kolona z ničeho... a zcela upřímně - ženskou za volantem v levým 120km/h tam vidno málo kdy, ale zvířátka, řekla bych dokonce stáda zvířátek, dost často... :) a neuhne a neuhne... Asi tam bydlí, tak jede první.. No a nedej bože, když tohle zvířátko něco vyruší.. to pak přijde ta brzda... 😅

Hele já to vidím nejvíc na vracečkách.. "já to umím, já jízdy nepotřebuju" ... a pak čuměj jak chleba z tašky, když jim řeknem, co všechno dělaj blbě a kde porušujou pravidla atd...

Taky nejsem svatá, porušuju hlavně rychlost.., ale vědomě, protože mě to prostě baví... taky předjíždím už na konci plný a nečekám až bude přerušovaná a dělám spoustu jinejch blbostí, ale dycky vím co dělám blbě a dělám to bezpečně a s ohledem na ostatní.. 

Jediný čím by se tohle trochu upravilo, by bylo přezkušování každejch 5 let... 😂 jen si sáhněte do svědomí a zkuste si udělat zkušební test... https://etesty2.mdcr.cz/Test/TestExam/16

Odesláno

Také moc po dálnici nejezdím, většinou jen mezi Lošticemi a Olomoucí,ale dnes jsme jeli s přítelkyní z Prahy do Podivína a když jsem jel v levém pruhu a přede mnou cca 5 aut jedoucích kolem 130 km/h tak mě dojel nějaký borec se starým golfem a blikal na mne abych ho pustil,tak jsem mu ochotně uhnul do pravého pruhu a opět jsem se zařadil za něj a tak jsme jeli cca 5 km když přišel kopec a už mu ten dýchavičný golf strácel rychlost a byl nucen uhnout a já švihal svých 130 km/h dál a pak už jsem ho neviděl. Tak jsem tak nějak nepochopil proč se cpal dopředu... :myslim:papa

Odesláno (upraveno)

Zrovna včera. Pohoda, tempomat 135jm/h. Předjel jsem VW transporter co jel tak 120. Za 5 minut jsem ho měl za prdelí, už mě bral, rychle mě předjel a zase 120 🙃 Pak mě dojel u Hřebče, tlačil se na mě, přišel mohelničák a už mu to zase moc nejelo, já pohoda nahoru 110, a byl v trapu. 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

kdyby došlo na testy, tak bychom vrátili papíry asi všichni:myslim, jenže to není o testech, jak známo jsou po světě lidi, co nikdy nebyli v autoškole a jezdili CELY život bez nehod atd., takže ta pravá příčina bude někde jinde--prostě kdo má nas*áno v hlavě , tak bude i řídit--problém je, že takových lidí přibývá geometrickou řadou..., je zbytečné vypočítávat různé případy, kdy se člověk na silnici potká s nevysvětlitelným chováním, já tomu říkám BEZDUVODNA agresivita, prostě být někde o 10 minut dříve, i když je neděle a původně jsme si vyjeli užívat a kochat se krajinou..., konkrétně jedu s mladým z širší rodiny na chatu v neděli, ale on jede úplně mimo předpisy, když mu řeknu, že je neděle a máme čas, tak mi řekne, že tak jezdí normálně a nebude to měnit 🙈, má 34 let a auto furt nabourané, údajně proto, bo ti druzí jsou chuji a neumí vůbec jezdit, tečka :papa

Odesláno (upraveno)

@PepitoKolín - Vysoké Mýto dálnice, pak směr Hřebeč a Zábřeh. :) Dolů šel včera tunel projet. Nahoru se musí okolo. + byla dole včera nějaká velká nehoda, stál jsem tam půl hodiny a přijeli tam i hasiči s jeřábem. 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno (upraveno)

@Pepito jsem na to stejně....jen nevím k čemu mi je otázka,kdo může odstranit cizí vozidlo z vozovky...😁 Podobně jako otázka na alkohol...kdy vyprchá...

Stejně jako co dělat,když mi nejdou uvolnit dýchací cesty...prý srdeční masáž...no to mu asi bude k prdu když se udusí...učili mě to jinak🤔

Upraveno uživatelem Fruktis
Odesláno
před 1 hodinou, ozzy56 napsal:

konkrétně jedu s mladým z širší rodiny na chatu v neděli, ale on jede úplně mimo předpisy, když mu řeknu, že je neděle a máme čas, tak mi řekne, že tak jezdí normálně a nebude to měnit 🙈, má 34 let a auto furt nabourané, údajně proto, bo ti druzí jsou chuji a neumí vůbec jezdit, tečka :papa

To bych mu řekl ať zastaví a vystoupil bych si.. :roll:papa

Odesláno

40 bobu neprospel
v obytne zone jedu rychleji
slepce na silnici prejedu
oznaceni nadmeru sem mel mensi nez musi byt ze zakona
a ridicak rok od sebrani - ja myslel ze rok od vyjadreni :P
a aktivni bezpecnost je dobry vyhled z vozidla ??

Odesláno
Před hodinou, Pepito napsal:

To bych mu řekl ať zastaví a vystoupil bych si..

byla to mimořádná jízda, která se nebude opakovat 😉, chtěl jsem jen na konkrétním případu ukázat , že k řízení vozidla přistupuje každý jinak, ta neochota podřídit se předpisům ..., prostě tomu, že nejsem na cestě sám..., tenhle nekonečný spěch je mor lidstva 🤔

Odesláno
před 9 hodinami, Fruktis napsal:

učili mě to jinak

Je nutno si ujasnit, jestli chci udělat test, nebo mít pravdu.... :roker Hernajs, trochu mi to připomíná jinou poučku.... :mrk

Odesláno

taky nemůžu říct, že umím řídit auto, ač to zkouším už přes padesát let, z toho dvacet let jako profesionál, nějaký ten kilometr jsem najel i na zpátečku (chce to fištron), i nastartovat to svedu a pak točím tím kolem před sebou tak, abych se vyhnul všem, co jsou kolem mě, testy v autoškole bych dneska neudělal ani náhodou, ale taky už vím, že to není vůbec rozhodující, zatím ani jedna nehoda z vlastní viny, dokonce se mi nestalo, že bych nechal zvednutou korbu v podjezdu, což se v naší firmě stalo snad všem u sklápěček, čím jsem starší, snažím se předpisy plusminus dodržovat 🤠

Odesláno

Já si musím pochválit adaptivní tempomat. Dokonce rozlišuje, když auto co mě předjelo a zařadilo se před můj vůz brzdí a nebo zrychluje. Pokud zrychluje tak nebrzdí. A dodržuje mezeru mezi auty s přepočtem na rychlost snad na metr přesně.

Co mě štve hlavně před Prahou na D1 je, že většina lidí si plete 3 prouhu se stoupacími pruhy. Jeden čas to vypadalo, že budou platit zrychlovací prohy místo stoupacích, ale bohužel zase zůstalo u těch stoupacích a mnpho řidičů má pocit, že na 3proudu je nesmysl se řadit v pravo.

K mladý? Mám dva syny a oba řídí lépe a opatrněji než já a byl jsem za to vždy hodně rád. Až dokonce si občas z toho staršího děláme srandu, že tam jede dvakrát déle než my.😀

Odesláno
před 10 hodinami, ozzy56 napsal:

testy v autoškole bych dneska neudělal ani náhodou

Já taky ne.... Ale jak já tvrdím, stačí znát pár důležitých značek, znát pravidlo pravé ruky a nemít h*vno místo mozku a mělo by to fungovat.... :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...