ihnaja Odesláno 18. květen 2023 Odesláno 18. květen 2023 (upraveno) Dobrý den, potřebuji radu, ráno jsem jel do práce, ujel asi cca 300m, auto mi chcíplo a nešlo nastartovat. Odtlačil jsem ho tedy dalších 100m ke krajnici. Když ho zkouším nastartovat, tak slyším zvuk, že to řechtá a snaží se to něco dělat, nicméně nenastartuje. Stalo se mi to ráno, tudíž jsem to zkoušel startovat chvilku. Až půjdu z práce, tak z nějak vytáhnu baterii a zkusím ji dobít(je tam cca 5 let). Nevíte, po čem jiném ještě jít? Nemám to jak odtáhnout do servisu, tudíž bych to musel řešit přes odtahovku. Shodou okolností jsem včera tankoval u Orlean benzín 100vku, nicméně jsem v pohodě dojel. Auto:Peugeot 406 1.8 81kW benzín , rok 1998 Díky za info. Upraveno 18. květen 2023 uživatelem ihnaja doplnění roku vozidla Citovat
MJSytic Odesláno 18. květen 2023 Odesláno 18. květen 2023 Dobrý den, zkusil bych poklepat startér. Časem potřebuje nové uhlíky, případně celkový repas Ovšem to, že to chcíplo, startérem nebude. Může to být cokoliv. Klidně i mohl i prasknout rozvodový řemen Takhle od stolu těžko hodnotit Citovat
HonzaZ Odesláno 18. květen 2023 Odesláno 18. květen 2023 Peugeoty s elektrickým palivovým čerpadlem mívaly inertní (nárazový) spínač, který odpojí napájení palivového čerpadla. Ten je umístěn v motorovém prostoru u levého hrnce tlumiče pérování. Mívá červenou čepičku. Stačí ho zamáčknout. Nevymet jsi nějakou díru? Citovat
Ferry Odesláno 18. květen 2023 Odesláno 18. květen 2023 muze to byt cidlo otacek kliky KO, ten zmineny narazovy snimac palivove pumpy, dvojite rele, palivove cerpadlo, skocene rozvody, chce to vzit komplexne. Mrknul bych nejdriv, po odkrytovani rozvodu z boku motoru, na ten remen, pripadne zkusit aretaci kol, zda rozvody sedi, ale tam bude problem, ze na klice bude nejspis hnuta aretacni dira na odpruzene remenici ( na chod motoru to nema vliv, ale nepujde urcit spravne casovani, musely by se vyndat svicky a nejakyma merkama nastavit vsechny pisty do poloviny valcu). Pak odpojit privod benzinu, nasunout do nejake vhodne lahve a zkusit, zda pred startem strika benzin. Pote diag a mrknout, zda pri startovani ukazuje ECU otacky motoru. (mmch pokud se nepujde pripojit origo diag do ECU, pak je zablokovany imobilizer) OK406 ohodnotil 1 Citovat
ihnaja Odesláno 18. květen 2023 Autor Odesláno 18. květen 2023 Nee díru jsem nevymetl, právě jsem jen odjel od domu po rovné cestě, chtěl zabočit doleva, tak jsem vyřadil, rozhlídnul se - zařadil, chtěl se rozjet, poskočilo to a zdechlo to. Potom už jsem nenastartoval. Jako jde slyšet, že to točí ale nechytne. V autě mi to ale ráno ukazovalo hodiny 01:00 - tak nevím, zda to není jen tou baterkou slabou -> nicméně radio hrálo, vyhřívaná dečka na sedačce také svítila. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 18. květen 2023 Odesláno 18. květen 2023 To ono rádio hraje, klima klimuje a sedačka hřeje. Akorát to moc žere a už nezbejvá na ty důležitý věcičky Citovat
ihnaja Odesláno 18. květen 2023 Autor Odesláno 18. květen 2023 (upraveno) Já to samozřejmě vše odpojil, když jsem to zkoušel točit, ale nepomohlo to. Zkusím tu baterku oživit - přiznám se, že jsem rebel a nenabíjel jsem ji tak 2 roky...(a její stáří je 4-5 let). Tak snad to nějak pomůže... Ještě zkusím palivový filtr vyměnit - to je věc co zmáknu sám a stojí pár korun. Upraveno 18. květen 2023 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek Citovat
dýzl Odesláno 18. květen 2023 Odesláno 18. květen 2023 Tak pokud protáčí motorem tak slabou AKB to asi nebude. dle mého -2 věci. ruplý rozvodový řemen= viz popis "při startování to řachtalo" nebo odešlo do věčných lovišť čidlo - snímač otáček klikové hřídele. Na xantii, když toto čidlo zrovna stávkovalo, tak na regulátoru paliva prosakoval bencín, startér rumploval motorem ale nechytlo to. Jinak pokud to má 406 stejně (ten snímač) přístupný jako xanta, tak je výměny pár minut bez extra speciál nářadí /tuším stačil klíč 10mm./ ozzy56 a OK406 ohodnotil 2 Citovat
ihnaja Odesláno 18. květen 2023 Autor Odesláno 18. květen 2023 Tak jsem baterií nabil, párkrát zmáčkl to červené u uložení tlumičů. Nicméně stav nemenny- auto škotá ale nechytne. Ještě jsem si všiml, že svítí kontrolka viz foto Citovat
ozzy56 Odesláno 19. květen 2023 Odesláno 19. květen 2023 to je kontrolka motoru--chce to diagnostiku, nejlépe origo pro peugeoty, jinak budeš měnit díly naslepo Citovat
ihnaja Odesláno 19. květen 2023 Autor Odesláno 19. květen 2023 Já jen doufám, že to není po natankování té vervy 100... Každopádně v pondělí to jede na odtahovce do servisu. Naštěstí mám odtah zdarma při pojistce... Citovat
PaKr Odesláno 19. květen 2023 Odesláno 19. květen 2023 Tak pak napiš, čím to bylo. Pokud svítí kontrolka diag., tak by to ještě mohla být zapalovací lišta Citovat
dýzl Odesláno 20. květen 2023 Odesláno 20. květen 2023 před 20 hodinami, ihnaja napsal: Já jen doufám, že to není po natankování té vervy 100... Tak pokud to byl opravdu benzín pak to asi palivem není, ledaže by dali do tanku místo benálu naftici!!! Či kdoví co jiného. Citovat
ihnaja Odesláno 20. květen 2023 Autor Odesláno 20. květen 2023 (upraveno) No já první bral 2 kanystry do sekačky a pak za 300 cca do auta, ani jsem pistoli nevracel. Sekačka sjela 2 nádrže a bez problému. Spíš to bude shoda náhod. Každopádně v pondělí to jede do servisu, tak pak sem napíšu čím to bylo. Chci to auto držet, mám ho po rodině(která ho brala nové) a má to najeto jen 180 000km teď, nebylo to bouráno(jen drobné oděrky),atd.. a v dnešní době, když šly auta nahoru mě doopravdy neláká kupovat nic jiného. Upraveno 20. květen 2023 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek! OK406 ohodnotil 1 Citovat
dýzl Odesláno 20. květen 2023 Odesláno 20. květen 2023 Hmm tak chybu na straně čerpačky taky vyloučíme. Kdysi , hoooodně dávno díky chybě čerpačky mi zadřela segra motor na pístu-brala mix ale bez oleje a co se nestalo? byla to její chyba i když to odneslo tehdy asi další deset povozů s dvoutakty-trabi, Wartas a nějaké motorky. Citovat
Daniel 80 Odesláno 12. říjen 2024 Odesláno 12. říjen 2024 Dobrý den.Jak to dopadlo? Mám ten stejný problém na 1.6hdi.Za jízdy jsem podřadil za 2,že budu odbočovat udělalo to takový slabý zvuk mlasknutí.Odbočím a koukám motor mezi tím zhasnul.A teďka už jen taky točí a nechytne.Na nové rozvody mám najeto 20 tis. km a řemen je v pořádku. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 13. říjen 2024 Odesláno 13. říjen 2024 videl bych to treba na cidlo tlaku na railu ale to by ti rekla diagnostika Citovat
PaKr Odesláno 12. duben 2025 Odesláno 12. duben 2025 Vrátíme se zpátky ke 406 a LFY Rozhodl jsem se oživit auto, které stojí skoro tři roky, ale jemu se nějak nechce loni v srpnu jsem dal nové čerpadlo do nádrže, teď už nešlo, takže jsem v původním kompletu vyměnil samotné čerpadlo. Hurá benzín jde, ale motor nechytá. Diagnostika je bez závad, předpokládám, že když to načetlo jednotku motoru, tak nebude blokovaná imobilizérem. Ale nepodařilo se mi sledovat data při startu, to hodilo chybu komunikace. Tak jsem zkusil vyměnit čidlo otáček a zjistil jsem zlomenou hadičku u škrtící klapky, která vede někam do pravého podběhu . Může to být jádro problému? Citovat
Doctor Who Odesláno 29. duben 2025 Odesláno 29. duben 2025 Prosím help, totálně se rozpadlo původní čerpadlo v nádrži a marně hledám náhradu. Dle VIN mi to nachází nejaké naftové, ale já mám benzín. Jaké čerpadlo tam patří? @PaKr můžeš prosím dát typ na co kde koukat? Děkuji předem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.