Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jé, na druhém místě je pumpa místních vidláků...:aut 

Je především pro zemědělské stroje - tam by benzín tankoval jen dobrodruh :D 

Guest Scratch
Odesláno

je tam i jedna euroilka.... tam jezdim nejcasteji ja, kdyz mohu, kyz to nejde, beru mol, ale tem uz se snazim vyhybat za to co tu predvadeli s tou marzi, hajzlove....

hlavne je tam spousta kontrol 2 ci 3 roky starych, a tech novych je tam par, takze to urcite neni tak relevantni, jak by byt mohlo......

Odesláno

Jestli je slušná nebo neslušná, nevím sprosté slova jsem od obsluhy neslyšel. a nadávat na paliva od nich jen lidi co to mají od agentury JPP. Naftu a benzín tankuji výhradně na T-Ono Jiráskovo předměstí 619, 37701 Jindřichův Hradec III, a LPG na MOL Rezkova 1157, 37701 Jindřichův Hradec II

Odesláno

Myslím, že na kverulant jsou záznamy často dost fousaté. Aktuální jsou na ČOI. (Pokuty za nejakostní paliva - ČOI)). Renomované řetězce pump se tam moc nevyskytují, pokud ano, je to většinou spíš výjímečná lokální jednorázová chyba typu kontaminace nafty benzínem (nesprávný postup při závozu paliva). Doba, kdy musel být člověk při tankování hodně obezřetný, je naštěstí už pryč. 

Když koukám na ČOI, těch loňských pochybení je tam opravdu jen pár...

Odesláno (upraveno)

@dýzl asi jsem téma nazval špatně, ale je pravda, že i na slušné pumpě se dá natankovat nekvalitní palivo, a jestli u toho budou pič.vat nebo kur.ovat je vlastně nepodstatné  :aut

Upraveno uživatelem ozzy56
Guest Scratch
Odesláno
před 23 hodinami, dýzl napsal:

Naftu a benzín tankuji výhradně na T-Ono Jiráskovo předměstí 619, 37701 Jindřichův Hradec III, a LPG na MOL Rezkova 1157, 37701 Jindřichův Hradec II

to je smutny, ze takto vyhradne.....  a nemas potrebu se podivat i nekam dal, nez na pul nadrze od baraku? :D

Odesláno

Scratch- není to smutné, proč by mělo? Cena dobrá, palivo také, navíc nemám potřebu jezdit cca 5km k euroilu, když to mám jen 500m . navíc akční radius do plna mám u rodinného auta cca 1300 km  u další pak jen 800km. 

Odesláno (upraveno)

Tankuju vždy podle toho, kde se rozsvítí hladové oko. Preferuju značkové pumpy (BENZINA, MOL, SHELL, OMV), ale když to vyjde, tak klidně ROBIN OIL, EURO OIL nebo i no name jako je třeba MEDOS. Jediný, kde tankuju jen v nouzi nejvyšší je TANK ONO - ne snad, že bych nevěřil kvalitě nafty, ale nebaví mě čekat desítky minut ve frontě (toho jsem si užil dost za socíku, kdy byly fronty na všechno).

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

je to zvláštní, ale v Mošnově na ONO není nikdy fronta 😯, aspoň já ji tam nezažil..., možná proto, že většině ostraváků se tam nechce zajíždět , (v Ostravě ONO není),  nebo bůhví jaký je důvod, ale když tam tankuju, vyjímečně dvě auta přede mnou..., já to mám kousek od dcery, takže tak :aut,  anebo si tu žijeme jak prasata v žitě a většina nepotřebuje tankovat nejlevněji v kraji , či co, já letos stejnak na 95% tankoval v PL 🙈😂

Odesláno

Já zas nechápu, kde se vzal názor že ONO = několik desítek minut fronta :myslim To je nárazově a jen na pár vybraných pumpách.. Osobně jezdím na ONO často a to dokonce do Štěrbohol a nejdelší čekačku mám 10 minut - a to jen proto že jsem zrovna trefil výměnu směn :D Jakmile je fronta na silnici tak na to kašlu, ale jinak mi fakt nevadí počkat až ten přede mnou natankuje a pak si zajet ke stojanu.. Navíc tam mají dva stojany za sebou, takže to je celkem rychlé :) Nafta OK a na plné nádrži už se to vyplatí, to mi fakt nevadí si pár minut počkat než to auto přede mnou natankuje.. Desítky minut jsou fakt přehnané :) 

Odesláno (upraveno)

Tankuju tam, kde zrovna jsem akde zrovna potrebuju. Jen nezajizdim k tem malym vesnickym ci zemedelskym pumpam... 

A tank ono... nejcastejc navstevuju to ve sterboholech... a zpravidla necekam dyl nez 1-2 auta. Ale je fakt, ze vetsinou predjedu celou kolonu ocasu, co cekaj "na tu spravnou stranu pro natankovani". Tuhle blbou hru nehraju. Umim si natankovat i z druhy strany auta.

Upraveno uživatelem sitler
Odesláno
Před hodinou, Rikic339 napsal:

Já zas nechápu, kde se vzal názor že ONO = několik desítek minut fronta :myslim To je nárazově a jen na pár vybraných pumpách.. Osobně jezdím na ONO často a to dokonce do Štěrbohol a nejdelší čekačku mám 10 minut - a to jen proto že jsem zrovna trefil výměnu směn :D Jakmile je fronta na silnici tak na to kašlu, ale jinak mi fakt nevadí počkat až ten přede mnou natankuje a pak si zajet ke stojanu.. Navíc tam mají dva stojany za sebou, takže to je celkem rychlé :) Nafta OK a na plné nádrži už se to vyplatí, to mi fakt nevadí si pár minut počkat než to auto přede mnou natankuje.. Desítky minut jsou fakt přehnané :) 

Já to vídám právě v těch Štěrboholech celkem často. Tuhle jsem skoro na výpary dojel  k ONO na "šestce" kdesi u odbočky na Rakovník a tam jsem si fakt 25 minut počkal - bylo to někdy zjara, kdy byla nafta za víc než 50 Kč a ta fronta tam prostě byla.
Jinak je možné, že trochu přeháním, ale jak ONO v podstatě systematicky míjím, tak si vybavuju právě to, že jsou jejich pumpy plné aut

Guest Scratch
Odesláno
před 2 hodinami, dýzl napsal:

Scratch- není to smutné, proč by mělo? Cena dobrá, palivo také, navíc nemám potřebu jezdit cca 5km k euroilu, když to mám jen 500m . navíc akční radius do plna mám u rodinného auta cca 1300 km  u další pak jen 800km. 

ja to ale psal tak jak pises s akcnim radiusem :D , psal jsi vyhradne tankuji na.... z toho usuzuji, ze kdyz vyhradne tankujes na....., tak max radius mas na pulku nadrze (=650km, 400km) aby jsi se stihl vratit na to vyhradni tankovani zpet :D

jen jsem te chytl za slovo :D nic vic....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...