sitler Odesláno 23. listopad 2022 Odesláno 23. listopad 2022 to je na vkusu kazdeho... Smysl pro cernej humor je jako nohy. Nekdo ma, nekdo ne... Realne, spousta tech "vtipu" je subjektivne znacne stupidni a nevtipna. Nekomu treba prijdou ok, nekomu proste ne. Me osobne naprosta vetsina prije uplne mimo... Ale jsem liny klikat na libi/nelibi.. Medvěd, Rikic339, brixtr a 1 další ohodnotil 4
P607Olda Odesláno 23. listopad 2022 Autor Odesláno 23. listopad 2022 před 5 minutami, Radek Hurvajz napsal: Myslel jsme konkretně kdo, mě se to nezdá, tak bych se rád zeptal. Uvedl jsem. Bylo to poučení, mám na paměti dosud. Odpověděl jsem - tobě se to nelíbí, že je to moc staré... Smazání se obávám ve chvíli, kdy moderátorovi dojdou argumenty. brixtr ohodnotil 1
Radek Hurvajz Odesláno 23. listopad 2022 Odesláno 23. listopad 2022 (upraveno) Je teda nevim, ale tady žadny argumenty nepotřebujeme. Jen se opět ozval někdo komu se nelíbí že někdo dostává červený puntíky a začal tahat špínu z minulosti a osočovat současný moderatory že tu mažou vlákna který se jim nehodí. Takovej teátr kvuli červenejm puntíkům, i s tím že dál nebudeš členem. Upraveno 23. listopad 2022 uživatelem Radek Hurvajz pavelu96 a Rikic339 ohodnotil 2
P607Olda Odesláno 23. listopad 2022 Autor Odesláno 23. listopad 2022 Teátr? Odpovídám na tvoje dotazy.
Radek Hurvajz Odesláno 23. listopad 2022 Odesláno 23. listopad 2022 (upraveno) Ty jsi začal s červenejma, nasledně s obviněníma, a pak s neplacením členství. Jinak bych se s tebou neměl potřebu bavit. Tím tady v tomhle nesmyslným vlákně končím. Upraveno 23. listopad 2022 uživatelem Radek Hurvajz Rikic339 a pavelu96 ohodnotil 2
P607Olda Odesláno 23. listopad 2022 Autor Odesláno 23. listopad 2022 (upraveno) Až budete někdy přemýšlet nad tím, proč je málo platících členů, tak vzpomeňte na toto vlákno. Já jsem svůj důvod napsal, proč po 17 letech nebudu členem. Upraveno 23. listopad 2022 uživatelem P607Olda brixtr ohodnotil 1
radim.1008 Odesláno 23. listopad 2022 Odesláno 23. listopad 2022 A přitom stačí nečíst vlákna, které se mi nelíbí nebo mě nezajímají. A mít trochu nadhled. Fruktis, Rikic339, Radek Hurvajz a 4 další ohodnotil 7
pavelu96 Odesláno 23. listopad 2022 Odesláno 23. listopad 2022 Takže důvod zrušení členství je, že se nelíbí systém červená/zelená a 10 až 17 let tu neznámý moderátor cenzůruje příspěvky... Radek Hurvajz, brixtr, Hafity a 1 další ohodnotil 2 2
P607Olda Odesláno 23. listopad 2022 Autor Odesláno 23. listopad 2022 (upraveno) Pánové, nemotejte to, nebo jste fakt nechápaví? radim: vtipy čtu, nelíbí se mi šikana na jednoho přispěvatele. Podle tebe mám přestat číst vtipy? Tys byl myslím taky moderátor? pavel: systém červená/zelená nevadí, nelíbí se mi šikana na jednoho přispěvatele. Po tehdejších zkušenostech jsem se nepouštěl do diskusí - proto reakce na dávnou zkušenost proti moderátorovi. Upraveno 23. listopad 2022 uživatelem P607Olda brixtr ohodnotil 1
Hafity Odesláno 23. listopad 2022 Odesláno 23. listopad 2022 Před hodinou, radim.1008 napsal: A mít trochu nadhled. Netvrdím, že se mi všechny vtipy líbí, ale opravdu to vypadá, jakoby ty červené tam někdo "sypal z principu".... A jinak koukám, že skóre utěšeně roste.... Během krátké chvíle "mínus 2x člen".... Bravo brixtr, regius a VojtouNerCZ ohodnotil 3
radim.1008 Odesláno 23. listopad 2022 Odesláno 23. listopad 2022 před 58 minutami, P607Olda napsal: Pánové, nemotejte to, nebo jste fakt nechápaví? radim: vtipy čtu, nelíbí se mi šikana jednoho na přispěvatele. Podle tebe mám přestat číst vtipy? Tys byl myslím taky moderátor? Moderátorem jsem nikdy nebyl. Čti si Oldo, co se tobě líbí. Já je třeba nečtu. Občas tam kouknu, projedu poslední stránku a když mě něco na první dobrou trkne, tak tomu věnuji pozornost. Každý dle svého gusta. před 9 minutami, Hafity napsal: Netvrdím, že se mi všechny vtipy líbí, ale opravdu to vypadá, jakoby ty červené tam někdo "sypal z principu".... A jinak koukám, že skóre utěšeně roste.... Během krátké chvíle "mínus 2x člen".... Bravo A nepřipadá ti to trochu jako reakce na Radovánkovo přesvědčování o elektromobilitě? Jak říkám, každý dle svého gusta a hlavně, když sem něco dám, tak musím počítat i s reakcí. Buď se to líbí nebo ne. Nehledal bych v tom nějakou levárnu. Někdo dá červenou, jiný to přejde. Medvěd ohodnotil 1
Dave_k Odesláno 23. listopad 2022 Odesláno 23. listopad 2022 Před hodinou, Hafity napsal: Netvrdím, že se mi všechny vtipy líbí, ale opravdu to vypadá, jakoby ty červené tam někdo "sypal z principu".... Toto se neděje jen ve vlákně s vtipama, ale pro mě osobně tohle hodnocení (jestli su v plusu nebo mínusu) nijak netankuje. A abych to někomu dával pricipielně je za mě tak trochu ubohost od toho to tady opravdu není. Alespoň to tak beru já. regius, Rikic339 a brixtr ohodnotil 3
Guest Scratch Odesláno 23. listopad 2022 Odesláno 23. listopad 2022 (upraveno) před 11 hodinami, P607Olda napsal: Pánové, nemotejte to, nebo jste fakt nechápaví? radim: vtipy čtu, nelíbí se mi šikana jednoho na přispěvatele. Podle tebe mám přestat číst vtipy? Tys byl myslím taky moderátor? pavel: systém červená/zelená nevadí, nelíbí se mi šikana na jednoho přispěvatele. Po tehdejších zkušenostech jsem se nepouštěl do diskusí - proto reakce na dávnou zkušenost proti moderátorovi. mi povidej, taky tu "sikanu" 2 moderatoru na davida sleduji a tem vtipum se kolikrat zasmeji...... navic tady jednomu moderatorovi napisu, ze je guma = cili inteligentni clovek chape slovo guma jako nastroj k mazani, ten evidentne ne tak schopny to bere jako urazku, ci nadavku - a vysledek? 1 guma = 6 bodu a tyden na trestne, za to, ze jsem slusne rekl pravdu.... mohl jsem napsat, ze to maze jako stroj bez mozku a trochy pochopení...., ja jsem rad, ze se ozval dalsi clen..... ted uz neclen.... taky to planuju neprodlouzit.... od smazani uctu me jeden fajn kluk odradil, ale podle tohoto vlakna ne na dlouho, ale jinak delate vse spravne... jen tak dal... edit: ja napisu, ze je guma, a mam ban a on mi napise at si ho neberu do huby a je to cajk?? To je rovina jako prase....... takova cikanska ferovka.... před 10 hodinami, Hafity napsal: Netvrdím, že se mi všechny vtipy líbí, ale opravdu to vypadá, jakoby ty červené tam někdo "sypal z principu".... A jinak koukám, že skóre utěšeně roste.... Během krátké chvíle "mínus 2x člen".... Bravo mas pravdu, me to taky prijde cilene.... paradoxni je, ze david ma kolikrat vtipky lepsi, a ze tim spamuje? Aspon se tu necemu da zasmat a podivat se, jinak je to tragedie..... zlaty stary casy, kdy jsem visel na foru, ted je to tu mrtvy Upraveno 24. listopad 2022 uživatelem Scratch
Guest Scratch Odesláno 23. listopad 2022 Odesláno 23. listopad 2022 před 1 hodinou, radim.1008 napsal: nepřipadá ti to trochu jako reakce na Radovánkovo přesvědčování o elektromobilitě? Jak říkám, každý dle svého gusta a hlavně, když sem něco dám, tak musím počítat i s reakcí. Buď se to líbí nebo ne. Nehledal bych v tom nějakou levárnu. Někdo dá červenou, jiný to přejde. nepripada......
Radek Hurvajz Odesláno 24. listopad 2022 Odesláno 24. listopad 2022 (upraveno) před 7 hodinami, Scratch napsal: mi povidej, taky tu !sikanu! 2 moderatoru na davida sleduji a tem vtipum se kolikrat zasmeji...... navic tady jednomu moderatorovi napisu, ze je guma = cili inteligentni clovek chape slovo guma jako nastroj k mazani, ten evidentne ne tak schopny to bere jako urazku, ci nadavku - a vysledek? 1 guma = 6 bodu a tyden na trestne, za to, ze jsem slusne rekl pravdu.... mohl jsem napsat, ze to maze jako stroj bez mozku a trochy pochopení...., ja jsem rad, ze se ozval dalsi clen..... ted uz neclen.... taky to planuju neprodlouzit.... od smazani uctu me jeden fajn kluk odradil, ale podle tohoto vlakna ne na dlouho, ale jinak delate vse spravne... jen tak dal... edit: ja napisu, ze je guma, a mam ban a on mi napise at si ho neberu do huby a je to cajk?? To je rovina jako prase....... takova cikanska ferovka.... mas pravdu, me to taky prijde cilene.... paradoxni je, ze david ma kolikrat vtipky lepsi, a ze tim spamuje? Aspon se tu necemu da zasmat a podivat se, jinak je to tragedie..... zlaty stary casy, kdy jsem visel na foru, ted je to tu mrtvy Sice jsem psal že sem psát nebudu ale tady musím reagovat, nejlepší je tady o půlnoci sesmolit jakýsi příspěvek s urážkami jaký jsme čuuuu..... a s obviňováním, potom se v šest ráno probudit a honem to tady upravit. A zrovna takovýhle člověk se tu vozí po moderátorech! Upraveno 24. listopad 2022 uživatelem Radek Hurvajz
Guest Scratch Odesláno 24. listopad 2022 Odesláno 24. listopad 2022 (upraveno) to vis, nekteri i o pulnoci pracuji, a prispevek sesmoli v dobe, kdy se aktualizuje ucetni system. Ano cuuu jsem smazal, protoze mi bylo zcela jasny, jak by ti nabehne zila a ono taky jo. Tak jsem to nestihl..... ano, nekdy to tak maze bez spetky pochopeni toho, ze tim uplne zabije celkove sdeleni.... ale o tom je tu toho napsano mraky.... vsak pisu, delate to spravne, jen tak dal... a nezapomente se poplacat po zadech PS: nikdo nenapsal ze jste cuuuuu (to je presne ta tva hladina vnimani kdy vse okamzite stahujes na sebe a jako utok), napsano bylo jako cuuuuu, to ja si zase davam pozor, presne jako s tou gumou (guma=gumovat), ale holt..... nekdo si to asi plete s vojenskou gumou nebo ja nevim.... v principu je to jedno, u zadneho z clenu jsem nevidel tolik negativnich lajku, jako u vyse zmineneho a to ty vtipy jsou vetsinou normalni..... to okenko pratel nekorektni zabavy je jina liga..... Upraveno 24. listopad 2022 uživatelem Scratch
pavelu96 Odesláno 24. listopad 2022 Odesláno 24. listopad 2022 před 9 hodinami, Scratch napsal: taky tu "sikanu" 2 moderatoru na davida sleduji a tem vtipum se kolikrat zasmeji To že to někteří považují za šikanu (v uvozovkách nebo vykřičnících po úpravách) je jejich názor a já jim ho neberu. Ale když @Scratch napíše, "taky tu "sikanu" 2 moderatoru na davida sleduji" , tak je to obvinění, proti kterému se musím bránit. To že někomu dám zelenou/červenou za to, že se mi to líbí/nelíbí je moje svobodná vůle a systém tohoto fóra mi umožnuje takto reagovat na všechny příspěvky. Obviňuješ dva moderátory ( mě a asi Radka), že negativně hodnotíme příspěvky, ale u příspěvků od davidse nejsou jen dvě reakce od nás dvou. Nechcete mi s @P607Olda (který s pojmenováním tohoto jednání "šikana" přišel) tvrdit, že s Radkem ovlivňujeme svobodné rozhodnutí ostatních uživatelů, aby jakkoliv hodnotili jeho příspěvky? Ano, napsal jsem davidse, že se mi jeho příspěvky nelíbí a proto je tak hodnotím. A Ty máš taky tu možnost když "tem vtipum se kolikrat zasmeji" hodnotit, že se Ti líbí - je to naše svobodná vůle! Zbytek Tvého (několikrát upravovaného) příspěvku je jen furtdokolajdoucí kňourání o tom, jak jsi napsal pravdu a za to jsi dostal ban a jak to tady za starých časů bylo boží... A vlastně je to jen rozdmýchávání té jiskřičky jakýchkoliv pochybností nad prací moderátorů a přilévání hejterského oleje do uzavřených věcí. Že Tě to baví Radek Hurvajz a Rikic339 ohodnotil 2
sitler Odesláno 24. listopad 2022 Odesláno 24. listopad 2022 (upraveno) Me tak napada, ze nejaky podobny tema tady bylo tak... pred rokem. Ze by listopadovy evergreen? (edit: mysleno ve forme "co a jak moderatori delaj a komu") Upraveno 24. listopad 2022 uživatelem sitler
Medvěd Odesláno 24. listopad 2022 Odesláno 24. listopad 2022 Většina "vtipů" člena Davidse se mi opravdu nelíbí a proto je hodnotím odpovídajícím způsobem. Jeho červená nebo zelená šipka zjevně nijak netrápí a tak mi celý tohle vlákno přijde poněkud o ničom. Radek Hurvajz, MotoMoto, Péťa a 3 další ohodnotil 6
Recommended Posts