Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Paráda, jsem ráda, že se registrujete ,ale co další? Klubáci, no tak... Dyť v Praze a okolí je vás hodně, pojďte se na tu akci podívat...je to jen na 3-4h... můžete i něco vyhrát 😊 

Odesláno

Tak zatím mi do mailu žádné dodatečné info nepřišlo. Jen zpráva, že mi podrobnosti pošlou tento týden. Tak uvidíme, kdy to bude :myslim 

Odesláno
před 7 hodinami, Verýsek napsal:

Paráda, jsem ráda, že se registrujete ,ale co další? Klubáci, no tak... Dyť v Praze a okolí je vás hodně, pojďte se na tu akci podívat...je to jen na 3-4h... můžete i něco vyhrát 😊 

Ja uz tam byl s klukama tuhle sobotu. Skoda, ted jedem na vysocinu, tak nestihame

Odesláno

Což o to, čas by byl.. Ale auto není ve stavu abych se jím mohl chlubit :D Leda by bylo hodně daleko aby nikdo neviděl záseky ve dveřích a podobně :P Když tak maximálně na kukačku, ještě uvidím.. 

Odesláno (upraveno)

Zahazujete hned flintu, program znáte, kde se koná taky, tak podrobnosti už nejsou tak důležité 😀 podle mě to v průběhu dne rozešle všem registrovaným

@MJSytic Čoveče s tim pochlapenim si myslim že by jich byla škoda 😀  

Upraveno uživatelem pavelu96
nepiš další příspěvky - použij "Upravit"
Odesláno

Tak o mne úplně nejde. Já mám zdroj přímo z místa, ale jde mi o princip. Dělají akci a přijde mi to zatím takové dost amatérské :nevim Snad to ale ještě doženou a zachrání :mrk 

Odesláno (upraveno)

Mě po registraci přišel mejl, že během čtvrtka pošlou informace, tak uvidíme

//EDIT: Tak už informační email poslali, i s mapkou, takže cajk :) 

Program:

12,00 – 13,00 hod příjezd posádek

13,30 – 14,00 hod začátek prohlídky výstavy + focení u Peugeot e-Legend

14,00 – 14,45 – setkání účastníků v kavárně Sani Gelato v OC Arkády – občerstvení ZDARMA pro dvě osoby, soutěž o hodnotné ceny

15,00 – společný odjezd posádek

Pokud budete mít jakékoli dotazy, jsem na níže uvedeném telefonu či mailu až do soboty k dispozici.

Těšíme se setkání s vámi. Předpověď počasí není ideální, ale na venkovní ploše budou připraveny stany a prohlídka výstavy a občerstvení bude v prostorách obchodního centra, takže rozhodně nezmokneme J

Mapka_ Sraz Peugeot.png

Upraveno uživatelem patt

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...