Fruktis Odesláno 26. květen 2022 Odesláno 26. květen 2022 V pohodě, mě to jen zajímalo, přeci jen v případě nejakýho karombolu by z toho byly jen další nepříjemnosti. Hlavně tady u nás s tímhle jezdí hodně i po chodnících, přechodech... Tim ti nic takovýho nepřeji a ať ti to slouží ke spokojenosti tve Citovat
sitler Odesláno 26. květen 2022 Odesláno 26. květen 2022 ad blinkry na tomhle vehiklu: asi jako na kole, vepredu si to ohlidas, ale hlavne dozadu je potreba dat vedet, ze mu budes krizit cestu, nez te bude chtit pred krizovatkou predjet... Proto jen vzadu. A uprimne, kolik lidi na kole/kolobezce v provozu vubec ukazuje.. VojtouNerCZ, Medvěd a Péťa ohodnotil 3 Citovat
MotoMoto Odesláno 26. květen 2022 Odesláno 26. květen 2022 No nechápu, že to tam dávají. Přeci když chci odbočit tak musím dát vědět a nejen dozadu. Když se pak něco stane a bude záznam, že jsem rukou nedal a já to pošlu jen dozadu, tak jsem víš kde. Já třeba na kole dávám a nemohu říct, že bych se i u jiných na kole setkal s tím, že nedávají znamení. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. květen 2022 Odesláno 26. květen 2022 Podle mě se ty blinkry dají dokoupit, Možná je to jen proto aby to bylo o kousek levnější Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 26. květen 2022 Autor Odesláno 26. květen 2022 Takže pokud počítám s využitím v běžném provozu, je lepší pořídit s COC listem na přihlášení pro SPZ a POV Legislativně to sice stále je očůratelné, ale mně to za případné potíže nestojí. Prostě koupím variantu, kterou lze přihlásit na značky Charlie 1, Fruktis a Péťa ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 26. květen 2022 Odesláno 26. květen 2022 tady jeden jezdí po sídlišti s takovou koloběžkou (s těma širokýma kolama) a má SPZ, tak nevím..., bude to něco stejného nebo podobného, bo to aji dost jede, tych 50 určitě, no uvidím jak to tady dopadne Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. květen 2022 Odesláno 26. květen 2022 Právě podle té rychlosti na kterou je to nastavený je potom povinnost mít tu SPZ, pokud to je jenom 25 km v hodině tak SPZ nemusí být, nevím přesně VojtouNerCZ a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Ajdamek Odesláno 26. květen 2022 Odesláno 26. květen 2022 U nas na tomhle jezdi borci do hospody, samozrejme maj verze bez spz vcera jeden 2x spadnul nez se rozjel Milan+ a MotoMoto ohodnotil 2 Citovat
MotoMoto Odesláno 26. květen 2022 Odesláno 26. květen 2022 To je logické s tou rychlostí, i elektro kolo má omezení na 25 Km s pomocí motoru a pak to přestane pomáhat. Já budu hledat v nějaké podobě víc jako skůtr než koloběžka. Ale chci to napřed vidět fyzicky abych měl představu o velikosti. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 30. květen 2022 Autor Odesláno 30. květen 2022 Tak skútr zatím padá, manželka si vymyslela, že budu místo ní odpoledne vyzvedávat děti to mám radost. No, nejspíš ty peníze vrazím do přestavby na LPG a bude pokoj(snad) Péťa a Charlie 1 ohodnotil 2 Citovat
Veverka Odesláno 31. květen 2022 Odesláno 31. květen 2022 @MotoMoto Tak ona Honda prezentovala elektrický skútr PCX, ale nevím, zda se to reálně vyrábí (jestli, tak asi jen pro asijský trh) Citovat
Vena garážmistr Odesláno 31. květen 2022 Odesláno 31. květen 2022 před 5 hodinami, VojtouNerCZ napsal: Tak skútr zatím padá, manželka si vymyslela, že budu místo ní odpoledne vyzvedávat děti to mám radost. No vidíš jak máš hodnou ženu, ona ví že by jsi domu dotáhnul další stroj o který by jsi se staral a měl na ní a děti zas méně času. Takhle budeš s rodinou trávit toho času víc už jen tím že je budeš vozit domů ze vzdělávacích institucí. Hafity, VojtouNerCZ a Péťa ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 31. květen 2022 Odesláno 31. květen 2022 jojo, chlapi míní, manželky mění... Fruktis, VojtouNerCZ, Charlie 1 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.