Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

V pohodě, mě to jen zajímalo, přeci jen v případě nejakýho karombolu by z toho byly jen další nepříjemnosti. Hlavně tady u nás s tímhle jezdí hodně i po chodnících, přechodech...

Tim ti nic takovýho nepřeji a ať ti to slouží ke spokojenosti tve😁

Odesláno

ad blinkry na tomhle vehiklu: asi jako na kole, vepredu si to ohlidas, ale hlavne dozadu je potreba dat vedet, ze mu budes krizit cestu, nez te bude chtit pred krizovatkou predjet... Proto jen vzadu. A uprimne, kolik lidi na kole/kolobezce v provozu vubec ukazuje..

Odesláno

No nechápu, že to tam dávají. Přeci když chci odbočit tak musím dát vědět a nejen dozadu. Když se pak něco stane a bude záznam, že jsem rukou nedal a já to pošlu jen dozadu, tak jsem víš kde.

Já třeba na kole dávám a nemohu říct, že bych se i u jiných na kole setkal s tím, že nedávají znamení.

Odesláno

Takže pokud počítám s využitím v běžném provozu, je lepší pořídit s COC listem na přihlášení pro SPZ a POV :) Legislativně to sice stále je očůratelné, ale mně to za případné potíže nestojí. Prostě koupím variantu, kterou lze přihlásit na značky 

Odesláno

tady jeden jezdí po sídlišti s takovou koloběžkou (s těma širokýma kolama) a má SPZ, tak nevím..., bude to něco stejného nebo podobného, bo to aji dost jede,  tych 50 určitě, no uvidím jak to tady dopadne 😉

Odesláno

To je logické s tou rychlostí, i elektro kolo má omezení na 25 Km s pomocí motoru a pak to přestane pomáhat. Já budu hledat v nějaké podobě víc jako skůtr než koloběžka. Ale chci to napřed vidět fyzicky abych měl představu o velikosti.

Odesláno
před 5 hodinami, VojtouNerCZ napsal:

Tak skútr zatím padá, manželka si vymyslela, že budu místo ní odpoledne vyzvedávat děti 🙄 to mám radost.

No vidíš jak máš hodnou ženu, ona ví že by jsi domu dotáhnul další stroj o který by jsi se staral a měl na ní a děti zas méně času. Takhle budeš s rodinou trávit toho času víc už jen tím že je budeš vozit domů ze vzdělávacích institucí. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...