Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem,
po neuváženém použití kol Grenat 16" (tj. leštěný hliník v kombinaci s tm. šedým lakem) na zimu, stalo se co stát se muselo a kola mají bohužel odřený i prožraný lak a vypadají na leštěných plochách až zoxidovaně. Důvody, proč se ta stalo, bych nechal raději stranou. 😉

Máte někdo spolehlivý tip, kam se zkusit obrátit, kde by uměli za přijatelnou cenu kola vrátit do původní podoby? Praha a okolí výhodou, ale není nutné, jezdím rád.
Zatím narážím spíše na ceny, co převyšují cenu nových disků.

Anebo doporučíte spíše něco svépomocí?

Díky všem za jakýkoli tip.

H.

Grenat-5.JPG

Grenat-4.JPG

Grenat-3.JPG

Grenat-2.JPG

Grenat-1.JPG

Odesláno

Tak to se ani nedivím té ceně opravy převyšující nové disky. Kdo by se chtěl srát s leštěným hliníkem, když renovace obyčejných disků už se skoro nevyplatí...

Odesláno

Ten hliník není leštěný,ale soustružený,tzv čelně kopírovaný, pokud chceš zachovat kvalitu,tak sehnat firmy,co to umí ve stroji naskenovat a přetočit,pak už jen lak.

Odesláno (upraveno)

Nechal jsem si renovovat obyč kola ve stříbrném laku, komplet s přesoustružením dosedacích ploch gumy atd. Cena byla 2000,- za kolo. Kdyby ty kola byli ke koupi  pěknem stavu nešel bych do toho, navic jsem je otlučený koupil za hubičku.

Tyhle kola se dají koupit cca za 8 - 12tis. Takže bud bych je nechal nalakovat jednou barvou, jen přebrousit a bez další renovace, pak by šli na zimu v pohodě, nebo koupil jiný.

Jinak tady - http://diskservisklobasa.cz/

Máš to trochu z ruky, ale kdyby nebylo jinýho tak tady je to super, dělá i tyhle leštěný. Ale ceny jak jsem psal, tak si myslim že to smysl nemá.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Tohle je technologicky problém a náročné. Nalakovat,  vysoustruzit a pak zase lak. Proto ta cena. 

Jedny jsem "zachraňoval", ale způsobem dvoubarevného lakování. Málem zůstaly jen stříbrné... To bylo o nervy. A stejně jsem nebyl spokojen s výsledkem. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...