honzanaj Odesláno 24. duben 2022 Odesláno 24. duben 2022 Ahoj všem, po neuváženém použití kol Grenat 16" (tj. leštěný hliník v kombinaci s tm. šedým lakem) na zimu, stalo se co stát se muselo a kola mají bohužel odřený i prožraný lak a vypadají na leštěných plochách až zoxidovaně. Důvody, proč se ta stalo, bych nechal raději stranou. Máte někdo spolehlivý tip, kam se zkusit obrátit, kde by uměli za přijatelnou cenu kola vrátit do původní podoby? Praha a okolí výhodou, ale není nutné, jezdím rád. Zatím narážím spíše na ceny, co převyšují cenu nových disků. Anebo doporučíte spíše něco svépomocí? Díky všem za jakýkoli tip. H. Citovat
pavelu96 Odesláno 24. duben 2022 Odesláno 24. duben 2022 Tak to se ani nedivím té ceně opravy převyšující nové disky. Kdo by se chtěl srát s leštěným hliníkem, když renovace obyčejných disků už se skoro nevyplatí... Citovat
Milan+ Odesláno 24. duben 2022 Odesláno 24. duben 2022 Ten hliník není leštěný,ale soustružený,tzv čelně kopírovaný, pokud chceš zachovat kvalitu,tak sehnat firmy,co to umí ve stroji naskenovat a přetočit,pak už jen lak. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. duben 2022 Odesláno 24. duben 2022 (upraveno) Nechal jsem si renovovat obyč kola ve stříbrném laku, komplet s přesoustružením dosedacích ploch gumy atd. Cena byla 2000,- za kolo. Kdyby ty kola byli ke koupi pěknem stavu nešel bych do toho, navic jsem je otlučený koupil za hubičku. Tyhle kola se dají koupit cca za 8 - 12tis. Takže bud bych je nechal nalakovat jednou barvou, jen přebrousit a bez další renovace, pak by šli na zimu v pohodě, nebo koupil jiný. Jinak tady - http://diskservisklobasa.cz/ Máš to trochu z ruky, ale kdyby nebylo jinýho tak tady je to super, dělá i tyhle leštěný. Ale ceny jak jsem psal, tak si myslim že to smysl nemá. Upraveno 24. duben 2022 uživatelem Radek Hurvajz pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Charlie 1 Odesláno 24. duben 2022 Odesláno 24. duben 2022 Polák co jsem u něho byl pro disky kola profi renovuje a sada 5000 Kč opiskovani+ lak jaký chceš… Citovat
honzanaj Odesláno 24. duben 2022 Autor Odesláno 24. duben 2022 Díky všem. Trochu jsem tušil, že z toho asi nakonec budou jednobarevný zimáky, neb zas taková vzácnost to nebyla. @Charlie 1pro zajimavost, Polák je prosím kde? Citovat
jirka307 Odesláno 25. duben 2022 Odesláno 25. duben 2022 Mám v plánu taky renovaci kol a chci zkusit tady https://www.renovace-alu.cz/ honzanaj ohodnotil 1 Citovat
MilanF1 Odesláno 25. duben 2022 Odesláno 25. duben 2022 Tohle je technologicky problém a náročné. Nalakovat, vysoustruzit a pak zase lak. Proto ta cena. Jedny jsem "zachraňoval", ale způsobem dvoubarevného lakování. Málem zůstaly jen stříbrné... To bylo o nervy. A stejně jsem nebyl spokojen s výsledkem. Péťa a honzanaj ohodnotil 2 Citovat
MJSytic Odesláno 26. duben 2022 Odesláno 26. duben 2022 Já spokojen byl a jsem honzanaj, MilanF1, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
inoxing Odesláno 26. duben 2022 Odesláno 26. duben 2022 Myslím si, že i jednobarevný nástřik bude vypadat dobře na těchto kolech...třeba s neutrální stříbrnou asi nic nepokazíš. Hafity, honzanaj a P607Olda ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.