Milan+ Odesláno 1. březen 2022 Odesláno 1. březen 2022 Červenou jsem čekal,no coment. ozzy56 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 1. březen 2022 Odesláno 1. březen 2022 @Milan+ Hele nechci se někoho zastávat nebo ho hájit. Či nějak vynášet jeho byznys na Kubrta koukám někdy od dob kdy ho zmínil Medvěd mám na to jak dělá auta svůj názor za který bych asi dostal stejně červenou jako Ty. Ale musí s nechat že nějaké znalosti má a hlavně za tu dobu co to dělá tak v tom umí chodit a myslím si že pokud by někomu dotáhnul nějakou vraždu tak už by se to vědělo protože by se to objevilo v komentářích u jeho videí. Hele dělá to hodně specificky dělá to tak jak ho to baví a hlavně dělá to tak že ho to dost dobře živí takže na to nic špatného není. Každej handlíř má svůj způsob už jsme to tu někde řešili jenže ne každej handlíř má takovou náturu aby z toho co dělá točil videa a víceméně tím poskytoval bezplatně část svého kno-how. A co se týče aut který jsou momentálně volný na trhu tady v CZ tak by jsi je spočítal na prstech obou rukou když by jsi šel po jasné historii auta po 100% stavu atd., protože takový auta v téhle době na trhu jsou jen chvilku protože je handlíři tahají ve velkým ven kde za ně dostanou víc než tady. Medvěd, rhinos a Charlie 1 ohodnotil 3 Citovat
Milan+ Odesláno 2. březen 2022 Odesláno 2. březen 2022 Že je tahají ve velkém ven,no novináři toho napíši,to byla jen taková bublina,podívej se na odnož áček,Mototechnu,kdyby to tak bylo ,tak ty zánovní auta od dealerů odveze ven ,kde by možná něco to hodilo navrch. To samé roční vozy celého koncernu. To jsou auta s jasnou historii. A stojí jich tu spousty. Charlie 1 a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Francouz_407 Odesláno 2. březen 2022 Autor Odesláno 2. březen 2022 Co myslíte kupovat spíše auto s filtrem pevných částic nebo s močovinou? Prý když je močovina není FAP. Citovat
MJSytic Odesláno 2. březen 2022 Odesláno 2. březen 2022 Máš v tom trochu guláš Močovina AdBlue je další EKO udělátko. FAP jako takový je tam taky, jen je buď ve verzi s aditivem nebo bez. Takže máš auto s FAP, kam se dopňuje aditivum, pak auto s FAP +AdB, kam se doplňuje aditivmu pro FAP a močovina AdB, a pak auto s FAP+AdB, kde už se doplňuje jen močovina AdB... To, pokud se bavíme o PSA naftě. U benzínu snad už varianta s aditivem není, nebo jsem o tom neslyšel MotoMoto, Charlie 1, radim.1008 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Francouz_407 Odesláno 2. březen 2022 Autor Odesláno 2. březen 2022 Aha, moc díky, a co je lepší, máte s tím zkušenost? Citovat
MJSytic Odesláno 2. březen 2022 Odesláno 2. březen 2022 Všechno stojí za * Ale když už, tak se asi vyhnout variantě aditivum+močovina A nebo zabrouzdat ke ke konkurenci, kde je jen filtr a vypaluje se bez použití aditiva Ale ono je to vše relativní. Vždycky záleží na konkrétním stavu. Nájezd, jak/kde se s tím jezdilo, jak servisovalo atd. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 2. březen 2022 Odesláno 2. březen 2022 No @Milan+ když se budeme o autech na který on kouká tady s cenovkou do 250 tak to jsi s ročníma škopkama od koncernu hodně mimo cenovku. Minulí týden jsem mluvil se známým handlířem a v pondělí jsem mu vezl plný přepravník do reichu a bylo tam loženo 8 aut od 4 do 6 let věku zpátky jsem nakládal 5 aut a všechny byli přes 10 let starý a jako dva jistý plaváčkové a tři takový lehký bouračky. Plaváčkové se budou porcovat na díly a ty bouračky se prej opraví a je možný že pojedou zpátky do reichu podle toho na kolik se vyšplhá cena opravy. Další věcí je že ty roční škopky stojí dneska víc než se před rokem prodávali. Rikic339 a Charlie 1 ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 2. březen 2022 Odesláno 2. březen 2022 (upraveno) Ani venku @Vena garážmistr nemáš zaručenou historii,tuhle cenovku tam převážně jedou Turci a Poláci. Serviska jedním písmem,když už je. Když máš takového kámoše ,tak se pak nemusíš bát ani o budoucnost servisu,jestli to pojede. Mu uděláš dovozový servis a přihlášení. On má takovýto návěs,jo?To většinou tady objednávají a je to soukromá i se šoférem. Upraveno 2. březen 2022 uživatelem Milan+ Citovat
Vena garážmistr Odesláno 2. březen 2022 Odesláno 2. březen 2022 Tu soupravu si taky najímá jenže potřeboval aby to jelo a pan majitel potřeboval vyřídit nějaký úřední věci já jsem s ním jel párkrát jako druhej melouchem a tohle bylo jen kousek za čáru tak jsem za něj zaskočil. Na servisování dotaženek a přihlašování má svoje lidi. Takže mě se taková šance netýká. Citovat
Medvěd Odesláno 3. březen 2022 Odesláno 3. březen 2022 (upraveno) V 1. 3. 2022 at 22:56, Vena garážmistr napsal: @Milan+ Hele nechci se někoho zastávat nebo ho hájit. Či nějak vynášet jeho byznys na Kubrta koukám někdy od dob kdy ho zmínil Medvěd mám na to jak dělá auta svůj názor za který bych asi dostal stejně červenou jako Ty..... Nedostal, páč nepíšeš kecy o tom, jak se někdo pomocí na UK/SK hranici potřebuje zviditelnit Upraveno 3. březen 2022 uživatelem Medvěd Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 3. březen 2022 Odesláno 3. březen 2022 @Medvěd Tak si přečti co jsem psal, když tam sázíš červený,já jsem citoval příspěvek,kde to možná o UK bylo,ale zviditelnění myslím ty jeho videa o autech,tam to prezentuje,že jako number one. Jináč s UK souhlasím, když někdo chce pomoci,mám tu taky pár známých kluků s rodinami,dokonce jsem tam měl po vánocích jet. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Francouz_407 Odesláno 4. březen 2022 Autor Odesláno 4. březen 2022 Můžu se zeptat ještě ohledně C5 na motorizaci. Jsou to tyto. Jaký je ideál, já bych šel po té 133 kW. Ta 120kW by asi taky stačila, ale je tam vyšší spotřeba. ▪ 1 997 ccm, 120 kW (163 PS) ca. 5,1 l/100km (kombinovaná), ca. 6,6 l/100km (město), ca. 4,3 l/100km (mimo město) ▪ 1 997 ccm, 133 kW (181 PS) ca. 4,4 l/100km (kombinovaná), ca. 5,2 l/100km (město), ca. 3,8 l/100km (mimo město) ▪ 2 179 ccm, 150 kW (204 PS) ca. 6,1 l/100km (kombinovaná), ca. 8,2 l/100km (město), ca. 4,9 l/100km (mimo město) ▪ 2 992 ccm, 177 kW (241 PS) ca. 7,4 l/100km (kombinovaná), ca. 10,2 l/100km (město), ca. 5,8 l/100km (mimo město) Citovat
radim.1008 Odesláno 4. březen 2022 Odesláno 4. březen 2022 A já bych se jel podívat na tohle. Pokud to má opravdu hotový ten vypsaný servis, tak si myslím, že by to nemuselo být špatné. https://auto.bazos.cz/inzerat/148942585/peugeot-508-20-bluehdi-110.php pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Francouz_407 Odesláno 4. březen 2022 Autor Odesláno 4. březen 2022 Já už svítí jen na C5, to je lídr všeho. I starší a myslím že si to zaslouží. Citovat
P607Olda Odesláno 4. březen 2022 Odesláno 4. březen 2022 Moc to řešíš. Hlavně se drž seriozního prodejce. FAP i AdBlue je běžné. Dokonce od doby, kdy se zavedlo AdBlue, žerou auta znatelně míň. Mám tady přehled firemních aut, např. 308SW anebo Partnery různých ročníků. Uvedené FAP a AdBlue rozhodně nejsou největší bolesti, pokud koupíš auto od solidního člověka, tzn. odpovídají kilometry a je seriozně dělaný servis. Já bych hledal u autorizovaného prodejce a auto prodané v CZ, nikoli dovoz. Charlie 1 a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
Francouz_407 Odesláno 5. březen 2022 Autor Odesláno 5. březen 2022 Nevíte náhodou jaký je rozdíl v těch rádiích na C5? Záleží na tom jestli je tam telefon, přehrávač mp3 nebo klasické CD/DVD? Někde mi to rádio připadá jednoduché, jinde, že je tam toho víc. V čem je rozdíl? Citovat
ozzy56 Odesláno 5. březen 2022 Odesláno 5. březen 2022 ta rádia jsou podle výbavy a roku výroby Citovat
Charlie 1 Odesláno 5. březen 2022 Odesláno 5. březen 2022 Všechny věci na houno kromě rádia navigace k nicemu ,CD a DVD v autě to už he taky pravěk, tyhle věci bych ja vůbec neřešil….. spis koroze a celkový stav ozzy56, MotoMoto a Milan+ ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.