Návštěvník Odesláno 16. leden 2022 Odesláno 16. leden 2022 Ahoj, prosím o radu. Už asi týden registruji u auta "neochotu" zatáčet. Včera při výjezdu z kruháče šlo volantem otočit extrémně snadno (až mě to zarazilo), ale kola nereagovala. Až s poměrně velkým zpožděním. Čím by to mohlo být? Děkuji za rady a tipy. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 16. leden 2022 Odesláno 16. leden 2022 1) rukama 2) gumama 3) povetrnostnima podminkama Citovat
Charlie 607 Odesláno 16. leden 2022 Odesláno 16. leden 2022 A nebo geometrie Péťa ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. leden 2022 Odesláno 16. leden 2022 Vypada to na jizdu po namrzlé vozovce, to jde volant snadno a auto jede pořád rovně, i když jsou kola v rejdu. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 16. leden 2022 Odesláno 16. leden 2022 Možná bych začal dotazem jak dlouho je autor(ka) příspěvku držitelem ŘP a kolik už toho v zimě má odjeto. Jinak mi taky nejvíc sedí reakce Hurvajze a dotyčný(á) může být rád(a), že se auto chytlo a nestal se žádný karambol. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 16. leden 2022 Odesláno 16. leden 2022 @Medvěd tusím ze laminat na ridicaku jeste zachycha a auto neznameho modelu a znacky (ale jelikoz je na Peugeot foru doufejme ze Peugeot) mozna vlastní teprve tyden ?? prece jen je zima a mrazy a naledi je uz dele jak tyden Citovat
Vena garážmistr Odesláno 16. leden 2022 Odesláno 16. leden 2022 Kluci nebuďte tak ošklivý. To že většina z nás jsou lidi který mají najeto mraky km neznamená že každý jeden z nás pobral všechno šoférský moudro a že se nám za volantem nemůže nic stát. Ano uznávám že podle toho jak byla otázka položená tak to vypadá na řekněme málo zkušenou řidičku a že nejspíš může být ráda že ta jízda ze které má dojmy o které se tady podělila skončila snad relativně v pohodě. Hele osobně jsem byl teď v pátek taky vykulenej jako kráva. Když jsme vezli na novou dílnu ten zvedák už bylo relativně dost hodin svítilo slunko a i teploměr ukazoval vcelku dost °C a stejně jsme jeli možná víc jak polovinu cesty po ledě. A podotýkám že jsme jeli po silnicích které si troufnu říct že znám a dokážu je dost dobře přečíst. Rikic339, Péťa, xSilver a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Medvěd Odesláno 16. leden 2022 Odesláno 16. leden 2022 Svůj příspěvek jsem si znovu několikrát přečetl (i ty ostatní) a nic zlého jsem tam napsáno neviděl. A ano, stojím si za tím, že bylo velké štěstí, že se nestalo nic horšího. Taky jsem byl kdysi čerstvořidič a taky jsem dělal spoustu kravín, ale když jsem pak o tom následně třeba kecal s kámošema na čundru (internet tehdá nebyl), tak jsem si z mnohdy daleko tvrdších slov holt bral nějaký to ponaučení a v souvislosti s osobní zkušeností došel nějakého cíle. Citovat
ozzy56 Odesláno 16. leden 2022 Odesláno 16. leden 2022 tu ,,poruchu'' registruje tazatel už týden, tak asi nejezdí furt na ledě, ale co by tu závadu mohlo technicky dělat nevím , a nevíme ani auto... Citovat
jirka307 Odesláno 16. leden 2022 Odesláno 16. leden 2022 Tohle mi napsala dcera když měla týden řidičák-(Je hodně špatný když řídím a nejde mi točit volantem ?) Jsem myslel že jsi že mně dělá pr.el - tenkrát odešlo servo na 406 BubakGS a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
xSilver Odesláno 16. leden 2022 Odesláno 16. leden 2022 Ten original dotaz vypada na prvni potkani se s ledem (to se mi vzhledem k rocnimu obdobi jevi pravdepodobnejsi nez nejakej bordel ala nafta/olej na silnici). A pripomina mi to kolegu co se rozciloval na sluzebni auto ze na lede nebrzdi i kdyz ma ABS. Taky si prihodim pikoshku - stara 205-ka 1.8D , luplo v zizeni a prestalo mi to pri parkovani chtit zatacet a zatacelo jen kdyz se zatlacilo na volant. Tyc od volantu je s prevodkou rizeni spojena klemou s tisicihranem a ten se povolil a zacal mirne protacet. Stacilo najit, dotahnout na krev a jezdilo se dal. Ale sem moooc stastnej ze v tom luplo pri parkovani a ne nekde na dalnici ve 130-ti (samozrejme sem uz za mlada jezdil podle predpisu ). Citovat
Akoc Odesláno 16. leden 2022 Odesláno 16. leden 2022 Zdá sa, že to ide aj bez volantu https://www.topgear.com/car-news/motorsport/rally-driver-loses-steering-wheel-carries. Sorry pre Citovat
ozzy56 Odesláno 17. leden 2022 Odesláno 17. leden 2022 před 12 hodinami, xSilver napsal: Tyc od volantu je s prevodkou rizeni spojena klemou s tisicihranem a ten se povolil a zacal mirne protacet. Stacilo najit, dotahnout na krev a j na jedné 205ce jsem to kdysi viděl v tom místě zavařené xSilver ohodnotil 1 Citovat
xSilver Odesláno 18. leden 2022 Odesláno 18. leden 2022 (upraveno) to sice cini vec hure rozebiratelnou, ale je to rozhodne bezpecnejsi reseni nez spolehani na tisicihran a cca M8 sroub v kleme co ho svira. Upraveno 18. leden 2022 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.