Milan+ Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 před 4 minutami, Radek Hurvajz napsal: Protože když neco napišeš stane se to soucasti fora, a smazani přispěvku naboura poslopnost a smyslplnost vlakna. Měli jsme tu človeka ktery se nastval a smazal přes 1000 svých přispěvkú, a to opakovaně, a dost technicke rady to byli, pak se nastavilo schvalovani Navic si asi 10x změnil nick, to teď taky nejde To byl kdo? Citovat
Hafity Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 Komisar atd.... MJSytic a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 (upraveno) Komisar a jeho dalšich 9 nicků 20.9.2015 -- Uzivatel \"Servisman\" a jeho dalš nicky, Zuzlifuk, Komisar a Komisař, Sarkomi, Honza406, Zuzanečka, od 9.5.2016 - spasitel, zamezení přístupu za opakované vícenásobné registrace, neustálé odchody z fora, nasledné navraty a opět odchody provázené opakovaným mazáním vlastních příspěvků! Upraveno 31. říjen 2021 uživatelem Radek Hurvajz Hafity, MJSytic a Péťa ohodnotil 3 Citovat
pavelu96 Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 před 17 minutami, vagi napsal: @MJSyticČí vinou nemohli psát...hm? Pavelu je ****** a za tím si stojím. Napiš to pořádně, ať vím co jsi zač... Péťa ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 Z.M.R.D. - to je za těma hvězdičkama ukryto Citovat
Hafity Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 @vagi : počet hvězdiček neodpovídá.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 Hvězdičky doplni fitr nezavisle na počtu pismen. Ovšem tohle je přes čáru Péťa ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 Spamujuuuuu..... dejte mi BANána... 4 piva a asi dvě deci meruňky...... nemůžu najít téma soutěž... Eště trilobity do toho tahejte... Tak vagi, hanys a pavelu... teda asi hlavně vagi a pavelu.... přičemž pavla znám osobně.... oba si teď dejte prosiiiiiiiim pauzu.... Pavel dělá moda chvíli..., vagi se podle mě moc neprojevoval dokud tu nebyl hanys a petr3008.... kluci se drobet rozvášnili.... a pavel jako nové koště dobře mete to prostě chtěl uklidit..... Nejsem ani na jedný straně...!!! Pavel dělá svou práci dobře (upgrade už evidentně ne) a trojka dvojka jednička prostě asi občas trochu přestřelí... Nechte ty vášně a zkuste na sebe bejt do konce roku hodný.... nedráždit a hned netrestat.... Co....? ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 (upraveno) @Radek Hurvajz : No já bych také nepoužil ten to "hrubozrný" výraz, ale už delší dobu se tady napříč vlákny ukazuje, že tento moderátor nezvládá tuto funkci.... A zase jsme u toho nadhledu.... Upraveno 31. říjen 2021 uživatelem Hafity Pepito a PaKr ohodnotil 2 Citovat
brixtr Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 A pak že je tu nuda, to by člověk neřekl kam se může zvrtnout konverzace už ani nevím(přišel jsem číst pozdě ) přes Radka a sex až k vcelku osklivemu označení jednoho z členů, i když chtěl aby to napsal... @pavelu96 sice to nebyl asi záměr aby to takhle schytal ale já bych osobně vyzkoušel takový funkce na někom, s kým bych se dopředu domluvil ať pak nejsou problémy jako teď. @vagi osobně tě neznám, ale i když si psal ze své rozhodnutí nevezmes zpět tak ti poradím, dej si pauzu a nech to plavat radim.1008, Pepito, Weri 605 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 @brixtr to koukáš jaké úspěšné vlákno se tady rozjelo 130 příspěvků za večer.. dobrý číslo Citovat
Návštěvník Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 @Weri 605už to neprodlužujme...nemá to smysl. Dnešek byl trošku hektický ...ale svá rozhodnutí zpět nikdy neberu...díky. @brixtrdíky za podporu...ale ne, jsem rozhodnutý Citovat
pavelu96 Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 @Hafity můžeš být konkrétní co napříč vlákny na moderování nezvládám? @brixtr na nikom jsem nic nezkoušel, prostě jsem je označil za spamera a po 22 minutách vrátil z5 nic víc... To, že fórum po aktualizaci skryje po několika hodinách příspěvky asi nikdo netušil. Citovat
Návštěvník Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 Jednou...jednou zkus uznat chybu! Ne...prostě neuzná... Citovat
brixtr Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 @Petr 3008 no docela jo, takhle život tady nebylo hodně dlouho @vagi to není ani tak podpora jako spíš řada zkušeného nedokážeš si představit kolikrát jsem měl pěnu u huby když jsem ještě moderoval jak mě někdo dokázal vytočit máš ještě tu možnost sem prostě nechodit, a pokud si to naaahodou rozmyslis, tak se sem přece můžeš kdykoliv vrátit no je to na tobě ale tohle mi přijde jako lepší řešení Péťa ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 před 4 minutami, vagi napsal: @Weri 605už to neprodlužujme...nemá to smysl. Dnešek byl trošku hektický ...ale svá rozhodnutí zpět nikdy neberu...díky. @brixtrdíky za podporu...ale ne, jsem rozhodnutý Toto se mi nelíbí... Dej si měsíc pauzu a na Mikuláše to tady zkus znovu. Péťa a brixtr ohodnotil 2 Citovat
Návštěvník Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 Jak jsem psal...nikdy nic zpět neberu...ale ok...díky za podporu Citovat
brixtr Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 před 4 hodinami, pavelu96 napsal: @HanysR @vagi jen tak cvičně vás v 18:00 označím jako Spamery - schválně co to udělá A já myslel že když si napsal cvičné tak si to tom testoval jo pak si psal že si je tak označil cíleně, ale kdo se v tom má vyznat Ne sorry Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 @vagi před 21 minutami, Weri 605 napsal: zkuste na sebe bejt do konce roku hodný v lednu se pak můžeme pomlátit @vagi Michale, taky bych se přiklonil k té pauze. Jako rozumím ti, ale... Myslím, že bez tebe nás tady nebude víc. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.