Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Spam

Návštěvník

Recommended Posts

Odesláno
před 4 minutami, Radek Hurvajz napsal:

Protože když neco napišeš stane se to soucasti fora, a smazani přispěvku naboura poslopnost a smyslplnost vlakna. Měli jsme tu človeka ktery se nastval a smazal přes 1000 svých přispěvkú, a to opakovaně, a dost technicke rady to byli, pak se nastavilo schvalovani

Navic si asi 10x změnil nick, to teď taky nejde

To byl kdo?

Odesláno (upraveno)

Komisar a jeho dalšich 9 nicků

20.9.2015 --
Uzivatel \"Servisman\" a jeho dalš nicky, Zuzlifuk, Komisar a Komisař, Sarkomi, Honza406, Zuzanečka, od 9.5.2016 - spasitel, zamezení přístupu za opakované vícenásobné registrace, neustálé odchody z fora, nasledné navraty a opět odchody provázené opakovaným mazáním vlastních příspěvků!

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Spamujuuuuu..... dejte mi BANána...

4 piva a asi dvě deci meruňky...... 😅 nemůžu najít téma soutěž... 🤣🤣🤣

Eště trilobity do toho tahejte...

Tak vagi, hanys a pavelu... teda asi hlavně vagi a pavelu.... přičemž pavla znám osobně.... oba si teď dejte prosiiiiiiiim pauzu....

Pavel dělá moda chvíli..., vagi se podle mě moc neprojevoval dokud tu nebyl hanys a petr3008.... kluci se drobet rozvášnili.... a pavel jako nové koště dobře mete to prostě chtěl uklidit.....

Nejsem ani na jedný straně...!!! Pavel dělá svou práci dobře (upgrade už evidentně ne) a trojka dvojka jednička prostě asi občas trochu přestřelí...

Nechte ty vášně a zkuste na sebe bejt do konce roku hodný.... nedráždit a hned netrestat....

Co....? 😊

Odesláno (upraveno)

@Radek Hurvajz : No já bych také nepoužil ten to "hrubozrný" výraz, ale už delší dobu se tady napříč vlákny ukazuje, že tento moderátor nezvládá tuto funkci.... A zase jsme u toho nadhledu.... :roker

Upraveno uživatelem Hafity
Odesláno

A pak že je tu nuda, to by člověk neřekl kam se může zvrtnout konverzace už ani nevím(přišel jsem číst pozdě :D ) přes Radka a sex až k vcelku osklivemu označení jednoho z členů, i když chtěl aby to napsal...

@pavelu96 sice to nebyl asi záměr aby to takhle schytal ale já bych osobně vyzkoušel takový funkce na někom, s kým bych se dopředu domluvil ať pak nejsou problémy jako teď.

@vagi osobně tě neznám, ale i když si psal ze své rozhodnutí nevezmes zpět tak ti poradím, dej si pauzu a nech to plavat :)

Guest Petr 3008
Odesláno

@brixtr to koukáš jaké úspěšné vlákno se tady rozjelo 🤣 130 příspěvků za večer.. dobrý číslo

Odesláno

@Weri 605už to neprodlužujme...nemá to smysl. Dnešek byl trošku hektický ...ale svá rozhodnutí zpět nikdy neberu...díky.

@brixtrdíky za podporu...ale ne, jsem rozhodnutý :papa

Odesláno

@Hafity můžeš být konkrétní co napříč vlákny na moderování nezvládám? 

@brixtr na nikom jsem nic nezkoušel, prostě jsem je označil za spamera a po 22 minutách vrátil z5 nic víc... To, že fórum po aktualizaci skryje po několika hodinách příspěvky asi nikdo netušil.

Odesláno

@Petr 3008 no docela jo, takhle život tady nebylo hodně dlouho :D

@vagi to není ani tak podpora jako spíš řada zkušeného :D nedokážeš si představit kolikrát jsem měl pěnu u huby když jsem ještě moderoval jak mě někdo dokázal vytočit 😂 máš ještě tu možnost sem prostě nechodit, a pokud si to naaahodou rozmyslis, tak se sem přece můžeš kdykoliv vrátit ;) no je to na tobě ale tohle mi přijde jako lepší řešení 

Odesláno
před 4 minutami, vagi napsal:

@Weri 605už to neprodlužujme...nemá to smysl. Dnešek byl trošku hektický ...ale svá rozhodnutí zpět nikdy neberu...díky.

@brixtrdíky za podporu...ale ne, jsem rozhodnutý :papa

Toto se mi nelíbí... Dej si měsíc pauzu a na Mikuláše to tady zkus znovu. ;)

Odesláno

Jak jsem psal...nikdy nic zpět neberu...ale ok...díky za podporu :papa

Odesláno
před 4 hodinami, pavelu96 napsal:

@HanysR @vagi jen tak cvičně vás v 18:00 označím jako Spamery - schválně co to udělá :aut

A já myslel že když si napsal cvičné tak si to tom testoval :P jo pak si psal že si je tak označil cíleně, ale kdo se v tom má vyznat :D

Ne sorry 😂

Guest Petr 3008
Odesláno

@vagi 

před 21 minutami, Weri 605 napsal:

zkuste na sebe bejt do konce roku hodný

🤣🤣🤣 v lednu se pak můžeme pomlátit

@vagi Michale, taky bych se přiklonil k té pauze. Jako rozumím ti, ale...  Myslím, že bez tebe nás tady nebude víc.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...