AnotherOne Odesláno 30. červenec 2021 Odesláno 30. červenec 2021 Takto to mám ja Péťa a VojtouNerCZ ohodnotil 2 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 1. srpen 2021 Autor Odesláno 1. srpen 2021 Já to budu lakovat. Buď najdu někoho znalého grafiky aby mi udělal polep ala peugeot F1, nebo si doma na plotteru udělám jen obyč polepy peugeot, total, loga atd, přítelkyně mi to namaluje a já jen polepím a nacpu elektronikou. Citovat
Roman Bazi Odesláno 27. prosinec 2025 Odesláno 27. prosinec 2025 Mám prosbu. Byl by někdo ochotný vytisknout na 3D pár věcí a odeslat mi je? Cenu respektuji. Programy jsou dole. 2x pouzdro pro baterii Hecht. Tam by se musel domodelovat vrchní kryt (černá) 1xP + 1xL držák rolety P307 (černá) https://www.printables.com/model/769557-hecht-battery-adapter https://www.thingiverse.com/thing:3054139 Citovat
Péťa Odesláno 27. prosinec 2025 Odesláno 27. prosinec 2025 Ten držák rolety jsem tady někomu už tisknul a nebylo to zrovna ideální - řekl bych, že praskal. Ale už si nepamatuji z jakého materiálu jsem to tiskl, asi jen z PLA. ABS by bylo vhodnější. Roman Bazi ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 27. prosinec 2025 Autor Odesláno 27. prosinec 2025 (upraveno) Můžu vytisknout z ABS/ASA Redukce na AKU by stačilo PETG Upraveno 27. prosinec 2025 uživatelem VojtouNerCZ Roman Bazi ohodnotil 1 Citovat
Roman Bazi Odesláno 27. prosinec 2025 Odesláno 27. prosinec 2025 (upraveno) Kluci, materiálově se v tom nevyznám. To musí rozhodnout, ten kdo tiskne. @VojtouNerCZpokud by jsi mi to vytisknul a zaslal, budu moc rád. Prosím, prosím. Jak jsem psal, na tu redukci bych potřeboval krabičku, asi jako tady na tom obrázku. Hladkou, bez děr. Jednu třeba vysokou 3cm a druhou 5cm. V té redukci jsou čtyři díry, tak by v tom protikusu měly být vytisknuté čepy, které si už svrtám a stáhnu to vruty. Skosené hrany by byly pěkné. Mohou být obě půlky černé a nebo spodek černý a vršek červený. Upraveno 27. prosinec 2025 uživatelem Roman Bazi Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 28. prosinec 2025 Autor Odesláno 28. prosinec 2025 (upraveno) @Roman BaziTak krabička se už tiskne, ale na držák rolety nemám aktuálně ABS ani ASU v černé. Takže buď vytisknout v natural barvě a vzít bumper sprejem, nebo budu muset objednat, to chvíli potrvá, než dorazí. Na krabičce jsem udělal 2 čepy na boku kvůli fixaci pozice, nahoru ti zatavím závitový vložky, sešroubíš to M3 šroubkem dané délky, lepší než tam rvát vruty a nějaký distanční sloupky. Upraveno 28. prosinec 2025 uživatelem VojtouNerCZ Hafity, Roman Bazi, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Roman Bazi Odesláno 28. prosinec 2025 Odesláno 28. prosinec 2025 No to je nádhera. Děkuji moc. Nechtěl bych, aby jsi kvůli mě objednával spešl materiál. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 28. prosinec 2025 Autor Odesláno 28. prosinec 2025 Ještě mrknu do krabice úplně nahoře, mám tak všehochuť. Případně mi teď došlo, mám petg s karbonem. To by mohlo být fajn. Tiskne se blbě a pomalu ale je pevný. Dělal jsem z toho klukům díly do interiéru na range rover. Roman Bazi ohodnotil 1 Citovat
Roman Bazi Odesláno 28. prosinec 2025 Odesláno 28. prosinec 2025 Tak z toho karbonu by to bylo fajn. Citovat
OK406 Odesláno 20. leden Odesláno 20. leden Nechci zakládat nový téma. Chci se zde prosím zeptat, zdali by nebyl někdo ochotný vytisknout na moji 406 old model krytku ostřikovače světla. Samozřejmě že vše hradím. Děkuji Citovat
Péťa Odesláno 21. leden Odesláno 21. leden Když seženeš model, není problém. Ale ABS mám jen černou a bílou Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 21. leden Autor Odesláno 21. leden Tohle by bylo fajn z resinu. ABS samozřejmě bude taky super, ale když vidím ty packy, přijde mi SLA jako lepší volba. OK406 ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 21. leden Odesláno 21. leden ja to koupil na allegro.pl prisel mi taky tisteny kousek a ty packy byly az hodne povedene - takze asi zalezi na tiskarne OK406 ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 21. leden Odesláno 21. leden SLA nemám a ani nevím, jestli by to má tiskárna uměla. Pravděpodobně ne. Citovat
OK406 Odesláno 21. leden Odesláno 21. leden @Péťa Děkuji za odpověď. Je jedno, o jakou barvu se jedná a v materiálu pro tisk ve 3D tiskárně nerozumím. Mě jde prosím o krytku, aby byla funkční a nebyla pod světlem díra. @VojtouNerCZ V materiálu pro 3D tisk nerozumím a ani jsem neviděl 3D tisk. Jde mi o funkčnost krytky. @Havlicek.Lukas Prosím Tě, mohl by si mi dát odkaz, kde si sehnal krytky na allegru.pl ? Děkuji Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 21. leden Odesláno 21. leden (upraveno) ja to hledal podle origo cisla na coupe po FL ale treba to borec dela i na jine modely to sem nezkousel skusim dohledat EDIT: neni to jedna z nich ?? https://allegro.pl/uzytkownik/JAG-LAND?string=peugeot 406 Upraveno 21. leden uživatelem Havlicek.Lukas OK406 ohodnotil 1 Citovat
OK406 Odesláno 21. leden Odesláno 21. leden (upraveno) @Havlicek.Lukas Děkuji za radu. Krytku jsem tam našel a objednal. @Péťa, @VojtouNerCZ Děkuji Vám za snahu pomoci. Danou krytku jsem objevil a následně objednal na Allegro.pl na doporučení člena @Havlicek.Lukas Ted jen budu čekat na doručení a jak bude funkční. Krytku jsem objednal a o celé věci napsal tento příspěvek. Snad někomu pomůže. Upraveno 27. leden uživatelem OK406 Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.