Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já to budu lakovat. Buď najdu někoho znalého grafiky aby mi udělal polep ala peugeot F1, nebo si doma na plotteru udělám jen obyč polepy peugeot, total, loga atd, přítelkyně mi to namaluje a já jen polepím a nacpu elektronikou.

• O 4 roky později...
Odesláno (upraveno)

Kluci, materiálově se v tom nevyznám.  To musí rozhodnout, ten kdo tiskne.

@VojtouNerCZpokud by jsi mi to vytisknul a zaslal, budu moc rád. Prosím, prosím.

Jak jsem psal, na tu redukci bych potřeboval krabičku, asi jako tady na tom obrázku. Hladkou, bez děr.

Jednu třeba vysokou 3cm a druhou 5cm. V té redukci jsou čtyři díry, tak by v tom protikusu měly být vytisknuté čepy, které si už svrtám a stáhnu to vruty.  

Skosené hrany by byly pěkné. Mohou být obě půlky černé a nebo spodek černý a vršek červený.

Screenshot_20251227-194358_1.png

Screenshot_20251227-194406_1.png

Upraveno uživatelem Roman Bazi
Odesláno (upraveno)

@Roman BaziTak krabička se už tiskne, ale na držák rolety nemám aktuálně ABS ani ASU v černé. Takže buď vytisknout v natural barvě a vzít bumper sprejem, nebo budu muset objednat, to chvíli potrvá, než dorazí.
Na krabičce jsem udělal 2 čepy na boku kvůli fixaci pozice, nahoru ti zatavím závitový vložky, sešroubíš to M3 šroubkem dané délky, lepší než tam rvát vruty a nějaký distanční sloupky.Bez-n-zvu.jpg

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

Ještě mrknu do krabice úplně nahoře, mám tak všehochuť. Případně mi teď došlo, mám petg s karbonem. To by mohlo být fajn. Tiskne se blbě a pomalu ale je pevný. Dělal jsem z toho klukům díly do interiéru na range rover. 

• O 4 týdny později...
Odesláno

@Péťa Děkuji za odpověď. Je jedno, o jakou barvu se jedná a v materiálu pro tisk ve 3D tiskárně nerozumím. Mě jde prosím o krytku, aby byla funkční a nebyla pod světlem díra:(

@VojtouNerCZ V materiálu pro 3D tisk nerozumím a ani jsem neviděl 3D tisk. Jde mi o funkčnost krytky.

@Havlicek.Lukas Prosím Tě, mohl by si mi dát odkaz, kde si sehnal krytky na allegru.pl ? Děkuji

Odesláno (upraveno)

@Havlicek.Lukas Děkuji za radu. Krytku jsem tam našel a objednal:super.

@Péťa, @VojtouNerCZ Děkuji Vám za snahu pomoci. Danou krytku jsem objevil a následně objednal na Allegro.pl na doporučení člena @Havlicek.Lukas

Ted jen budu čekat na doručení a jak bude funkční.

Krytku jsem objednal a o celé věci napsal tento příspěvek. Snad někomu pomůže.

Upraveno uživatelem OK406

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...