jarokare Odesláno 28. únor 2023 Odesláno 28. únor 2023 No , u zadních snímačů bych se podíval na uchycení snímače , často to tam vyrezne a jak ta rez nabývá na objemu , tak oddálí snímač od kroužku na náboji , většinou stačí to uchycení oklepat od rzi , vyčistit a složit zpátky . U předního snímače bych kouknul na svazek , občas to shnije kousek za konektorem nebo odešel snímač . Co se týče motoru , tak bez diagnostiky ti nikdo moc neřekne (neberu ty starý chyby , ale tu novou , co ti teď rozsvítila kontrolku) . Citovat
PaKr Odesláno 1. březen 2023 Autor Odesláno 1. březen 2023 (upraveno) @jarokare tak nevím žádnou další chybu to neukázalo a kontrolka se zatím nerozsvítila jinak naposled to bylo na diag na konci listopadu a to bylo v motoru jenom žhavení a u ABS snímač na LZ kole (koherence). Takže vzadu očistit a LP kole zkontrolovat/ vyměnit snímač? A co ta rychlost, ta blbne kvůli tomu ABS? Upraveno 1. březen 2023 uživatelem PaKr Citovat
jarokare Odesláno 1. březen 2023 Odesláno 1. březen 2023 Jo , pokud má abs chybný údaj ze tří kol , tak nejde rychloměr , svým způsobem to vadí i jednotce motoru PaKr a VojtouNerCZ ohodnotil 2 Citovat
PaKr Odesláno 7. březen 2023 Autor Odesláno 7. březen 2023 Tak konečně po týdnu jsem našel trochu času, ale moc slavně to nedopadlo zalomil jsem šroubek, co drží čidlo. Jenom nevím, jestli se s tím párat a odvrtat nebo koupit celé to železo nové. Je to na PZ kole, tak nějak tuším, že na levém to bude ještě horší... Citovat
ozzy56 Odesláno 7. březen 2023 Odesláno 7. březen 2023 zkus poklepat kladivem po hlavě šroubu (na tom druhém kole), mohlo by to jít Citovat
Ferry Odesláno 7. březen 2023 Odesláno 7. březen 2023 zalezi, z ceho to tu rychlost bere, jestli to ma cidlo na prevodovce a pak je konektor na motorovem svazku, nebo jestli to bere z ABS a pak by to byl hlavni svazek mezi ABS a BSM Citovat
PaKr Odesláno 7. březen 2023 Autor Odesláno 7. březen 2023 @ozzy56 přímo na domlouvátko ( kladivo ) tam není prostor. Jedině dírou po kolovém šroubu strčit "něco" ( asi kus roxoru) a přes to klepat. Ale myslím si, že to nepomůže.... @Ferry nevím, po čidle na převodovce jsem zatím nepátral ( ani fyzicky, ani žádným dotazem) Každopádně jsem očistil i kroužek na náboji, vrátil čidlo, které zatím drží asi silou vůle ( a nějaké plastové spony) a cestou do práce a zpět se vykřičník neobjevil ani jednou. Zato se opět objevilo " grilované kuře" a známá hláška antipol. fault Citovat
jarokare Odesláno 8. březen 2023 Odesláno 8. březen 2023 307 čidlo na převodovce nemá , údaj o rychlosti bere z ABS PaKr ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 8. březen 2023 Odesláno 8. březen 2023 Pánové jak jste se " vytahovali" těma deskama. Já teda ty fotky když zakázku uzavřu z telefonu mažu ale díky událostem minulého týdne je budu muset skladovat. A kdyby jste viděli s čím jsou lidi schopný jezdit asi by vám bylo špatně. Jako beru že občas některý brzdič zkrátka zatuhne a pak neodbržďuje na 100% a že se může stát že je na některém kole jedna deska ujetá násobně více než ostatní ale poslední dobou je normální že auto přivezou a na zadku už to jde regulérně železo na železo a na předku zbývá 1mm " masa" samozřejmě že pak je výměna těžký boj protože na spoustě takhle zanedbaných aut ty brzdiče zkrátka jdou když velmi těžko zatočit a vždycky mám strach aby to fungovalo potom správně. dýzl, ozzy56 a BubakGS ohodnotil 3 Citovat
PaKr Odesláno 8. březen 2023 Autor Odesláno 8. březen 2023 Tak sice říkám, že mě jen tak něco nepřekvapí, ale ta vypadnutá deska překvapila i mě A taky jsem několikrát prohlásil, že auta na vrakovišti jsou ( aspoň pohledově) v lepším stavu, než některá na cestách. Takže @Vena garážmistr fakt se divím málo čemu. Citovat
PaKr Odesláno 29. březen 2023 Autor Odesláno 29. březen 2023 Včera bylo auto zaparkované asi hodinu a půl. Přijdu, odemknu náhradním klíčem a nic.... Tma, ticho, prostě mrtvo.... Tak kabely a druhé auto, ale při startu se zhaslo i zdrojové auto.. Zatím jede nouzově na 44Ah Citovat
PaKr Odesláno 6. duben 2023 Autor Odesláno 6. duben 2023 Dneska jenom výměna oleje, malá baterka zatím drží Citovat
PaKr Odesláno 20. duben 2023 Autor Odesláno 20. duben 2023 Tušíte někdo, jestli jsou na 307? Napsané to není a ET jsem nenašel https://auto.bazos.cz/inzerat/167591610/alu-kola-peugeot.php Loni jsem měl sice Coraily ( a neřešil jsem to), ale teď, když člověk z mého okolí leží nezaviněně pořád v nemocnici, tak se to ve mě nějak zlomilo a chtěl bych to mít přesně. Aby se pak někdo nevrtal v rozdílu několika mm.... Citovat
radim.1008 Odesláno 20. duben 2023 Odesláno 20. duben 2023 (upraveno) To jsou kola z 207mičky. V disku je vidět 4-28, což předpokládám je právě ET 28. Edit: tak jsou to Hockenheimy a mají ET 26. https://eshop-peugeot.cz/cs/alu-kola/1830-hlinikove-kolo-peugeot-hockenheim-17-207.html Upraveno 20. duben 2023 uživatelem radim.1008 pavelu96 a PaKr ohodnotil 2 Citovat
PaKr Odesláno 20. duben 2023 Autor Odesláno 20. duben 2023 Hmm, tak nic. Přiznávám, že na tom disku jsem to přehlídnul ale pokud si pamatuju, tak to má ET 27 ( ale doma se ještě podívám) Citovat
poldiss Odesláno 21. duben 2023 Odesláno 21. duben 2023 Ty kola v inzerátu jsou ale 15" PaKr ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 22. duben 2023 Autor Odesláno 22. duben 2023 @VojtouNerCZ ty máš psané i 17"? Já mám jenom 15" ( ET 27 ) a 16" ( ET 31) . Ještě se mi líbí tyhle, ale zase to je širší disk https://eshop-peugeot.cz/cs/partner-tepee-od-2008/466-hlinikove-kolo-peugeot-jet-15-308-partner-tepee.html Takže budu dál hledat nějakou dobrou nabídku na bazoši... Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 22. duben 2023 Odesláno 22. duben 2023 Mám zapsané 15-20. ET ti teď z hlavy nepovím, až přijdu ze zahrady, mrknu. Citovat
radim.1008 Odesláno 22. duben 2023 Odesláno 22. duben 2023 @PaKr zkus i na Facebooku, tam se dá taky najít. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.