Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No , u zadních snímačů bych se podíval na uchycení snímače , často to tam vyrezne a jak ta rez nabývá na objemu , tak oddálí snímač od kroužku na náboji , většinou stačí to uchycení oklepat od rzi , vyčistit a složit zpátky . U předního snímače bych kouknul na svazek , občas to shnije kousek za konektorem nebo odešel snímač . Co se týče motoru , tak bez diagnostiky ti nikdo moc neřekne (neberu ty starý chyby , ale tu novou , co ti teď rozsvítila kontrolku) .

Odesláno (upraveno)

@jarokare tak nevím  :myslim žádnou další chybu to neukázalo a kontrolka se zatím nerozsvítila :myslim jinak naposled to bylo na diag na konci listopadu a to bylo v motoru jenom žhavení a u ABS snímač na LZ kole (koherence). 

Takže vzadu očistit a LP kole zkontrolovat/ vyměnit snímač? A co ta rychlost, ta blbne kvůli tomu ABS?

IMG_20230228_181208.jpg

IMG_20230228_182012.jpg

Upraveno uživatelem PaKr
Odesláno

Tak konečně po týdnu jsem našel trochu času, ale moc slavně to nedopadlo :nevim:roll zalomil jsem šroubek, co drží čidlo. Jenom nevím, jestli se s tím párat a odvrtat nebo koupit celé to železo nové. Je to na PZ kole, tak nějak tuším, že na levém to bude ještě horší...

IMG_20230307_111654.jpg

Odesláno

zalezi, z ceho to tu rychlost bere, jestli to ma cidlo na prevodovce a pak je konektor na motorovem svazku, nebo jestli to bere z ABS a pak by to byl hlavni svazek mezi ABS a BSM

Odesláno

@ozzy56 přímo na domlouvátko ( kladivo :D ) tam není prostor. Jedině dírou po kolovém šroubu strčit "něco" ( asi kus roxoru) a přes to klepat. Ale myslím si, že to nepomůže....

@Ferry nevím, po čidle na převodovce jsem zatím nepátral ( ani fyzicky, ani žádným dotazem)

Každopádně jsem očistil i kroužek na náboji, vrátil čidlo, které zatím drží asi silou vůle ( a nějaké plastové spony) a cestou do práce a zpět se vykřičník neobjevil ani jednou. Zato se opět objevilo " grilované kuře" a známá hláška antipol. fault :roll

Odesláno

Pánové jak jste se " vytahovali" těma deskama.  Já teda ty fotky když zakázku uzavřu z telefonu mažu ale díky událostem minulého týdne je budu muset skladovat. A kdyby jste viděli s čím jsou lidi schopný jezdit asi by vám bylo špatně. Jako beru že občas některý brzdič zkrátka zatuhne a pak neodbržďuje na 100% a že se může stát že je na některém kole jedna deska ujetá násobně více než ostatní ale poslední dobou je normální že auto přivezou a na zadku už to jde regulérně železo na železo a na předku zbývá 1mm " masa"  samozřejmě že pak je výměna těžký boj protože na spoustě takhle zanedbaných aut ty brzdiče zkrátka jdou když velmi těžko zatočit a vždycky mám strach aby to fungovalo potom správně. 

Odesláno

Tak sice říkám, že mě jen tak něco nepřekvapí, ale ta vypadnutá deska překvapila i mě :aut

A taky jsem několikrát prohlásil, že auta na vrakovišti jsou ( aspoň pohledově) v lepším stavu, než některá na cestách. Takže @Vena garážmistr fakt se divím málo čemu.

• PaKr changed the title to PaKrova 307 break RHY - náhlá smrt baterky
Odesláno

Včera bylo auto zaparkované asi hodinu a půl. Přijdu, odemknu náhradním klíčem a nic.... Tma, ticho, prostě mrtvo.... Tak kabely a druhé auto, ale při startu se zhaslo i zdrojové auto.. 

Zatím jede nouzově na 44Ah :roker

IMG_20230328_222515.jpg

• PaKr changed the title to PaKrova 307 break RHY
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Hmm, tak nic. Přiznávám, že na tom disku jsem to přehlídnul🙈 ale pokud si pamatuju, tak to má ET 27 ( ale doma se ještě podívám):nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...