Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 5 hodinami, Péťa napsal:

Tak já ho po ukončení Emotion Day(s) pak odkoupím. Ať nemá Peugeot starosti co s ním, když ho nikdo nechce, jak se zde ukazuje. Takových 210000,- Kč vč. DPH je z mé strany slušná nabídka. A zajedu si klidně i na poslední místo, kde bude a tam si ho dobiju ;):D

tam hlavně pak dobijou tebe 😂😂😂

Návštěvník
Odesláno

Takže já to vidím na 508 Hybrid abych to mohl srovnat se svou Puretech a pak 208 100 Puretech. 

Odesláno
V 6. 5. 2021 at 11:58, Verýsek napsal:

@Petr 3008čoveče to úplně nevím podle čeho se to vybírá, ale je to i o tom, která koncese má nebo nemá zájem.

Ahoj Pežoťáci   Každá koncese se může účastnit na této akci s podmínkou úhrady malého podílu na nákladech. Dále koncese dodá v den konání akce jeden testovací vůz s prodejcem.  Pro prodejnu je to obrovská příležitost dát o sobě vědět skoro zadarmo.     

Odesláno

@Verýsek nevíš prosím tě, kdy se bude možnost přihlásit se + vybrat si vozidla?  Budou rozesílané emaily (včas)?

Škoda, že vypadl Písek i Strakonice. V ČB bude asi problém s parkováním. Dříve to bylo u obchodních domů (Globus, Tesco), tak to nebyl žádný problém. Ale ul. Evž. Rosického je na kraji sídliště Máj a tam moc místa není ani u silnice, natož na parkovištích. Možná se mýlím. Ale to je všeobecný problém všude na sídlištích.

Odesláno (upraveno)

Pokud to bude probíhat jako posledně, tak jako první porovnám šedou 5008 s tou mojí. Potom vyzkouším e2008 a na konec si nechám 3008 HY4 :super

Děvčata se ptají, zda budou pro větší děti nějaké atrakce? Třeba elektrokoloběžky?

A dělaly inventuru modelů a zjistily, že nemáme ani jednu 5008 :bacha

20210508_144158.jpg

Upraveno uživatelem pavelu96
Guest Petr 3008
Odesláno
před 7 hodinami, OK406 napsal:

V ČB bude asi problém

Po letech to asi vzdám, do ČB nemám nejmenší chuť, nejen ohledně parkování

Odesláno

@Petr 3008 HS Peugeot se přesunul z Husovky na Ev. Rošického. Je u kruháče na Máji (Zavadilka). Chci se tam podívat a i jsem zvědav, jak to bude s parkováním pro návštěvníky. Asi budou parkovat u haly Dvořáka.

Guest Petr 3008
Odesláno (upraveno)

@OK406 Já vím, kde to je.  V tom okolí to bude s parkováním asi děs. Leda, že by otevřeli tu jejich plochu vzadu, ale to si nemyslím.  Mě se nechce protože tam bude mraky lidí, bude to chaos, a takové neosobní..   Přeci jen v tom Písku to bylo vždycky takové domácké, v klidu kávička, pokecání, teoreticky jsem se mohl povozit i bez objednání, no prostě pohoda.

Upraveno uživatelem Petr 3008
chybný text
Návštěvník
Odesláno (upraveno)

@Petr 3008Jo to jediné mě taky odrazuje. Mraky lidí... Nemám rád akce kde se musíš prodrat a být ten neodbytný a vlezlý což já neumím. Nikdo nebude mít celkem čas, úplně to vidím jak to asi bude v Ostravě vypadat. Lidi se jdou utlouct jen aby měli nějaké nálepky, bonbóny apod reklamní věci a přitom si auto nikdy nekoupí. Takže tak. Ještě to zvažím. Naštěstí @Verýsekněco půjčí v ZOO tak alespoň tak 😁👍

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno
před 4 hodinami, HanysR napsal:

Nemám rád akce kde se musíš prodrat a být ten neodbytný a vlezlý což já neumím. Nikdo nebude mít celkem čas, úplně to vidím jak to asi bude v Ostravě vypadat. Lidi se jdou utlouct jen aby měli nějaké nálepky, bonbóny apod reklamní věci a přitom si auto nikdy nekoupí. Takže tak. Ještě to zvažím. 

Takhle to ale na PEDR nefunguje. V klidu si předem zamluvíš časy testovacích jízd a ostatní ti můžou vlézt na hrb ;) Navíc tam vládne většinou uvolněná atmosféra, takže nějaké pranice o zmrzlinu apod. úplně nehrozí :) Ale je fakt, že v Ostravě jsem na akci nebyl. Nejblíže předloni v Havířově :aut 

Odesláno

@HanysR @Petr 3008vy jste hrozný stresáci :D

Na Roadshow je to úplně na pohodu.. Žádný mraky lidí...všechno právě úplně v klidu.. Nikdo se tam nehrne jakoby dávali auta zdarma.. Ostatní klubáci  co chodí na Roadshow můžou potvrdit... :)

Takže žádný výmluvy a koukejte se tam objevit :)

Odesláno

Jako to můžu potvrdit že jsem byl co jsem klubákem na třech? akcích a ještě před tím jsem byl asi na dvou nebo třech akcích a většinou tam opravdu vládla vcelku pohodová atmosféra. Ale musíme si uvědomit že spousta lidí teď byla skoro rok doma uvázaná na krátkým řetězu a nikdo nedokáže říct jak se ty lidi budou chovat když je mocipáni z toho řetězu odvážou jak moc budou schopný se řídit nějakými pokyny atd. Za mě bohužel letos nejedu. A) pro mě jen jeden zajímavý model B) lokace v Praze která je pro mě nejblíže není řekl úplně šťastně vybraná v Praze byla co jsem zažil asi nejlepší lokace v Hostíku u Europarku byl jsem tehdy i u Makra na ČM  ale nějak si nedokážu představit nějaký rozumný okruh okolo Tesca v Letňanech .  Jako chápu že se třeba očekává větší zájem lidí a že i vybrat lokaci v Praze není úplně jednoduché protože ne všichni majitelé těch parkovišť kde se taková akce dá udělat o to mají zájem a nebo jsou schopní se dohodnout na nějaké ceně za pronájem která je pro obě strany akceptovatelná ale i tak prostě u Tesca v Letňanech když vezmu že na zkušební jízdu je čistého času 25 min. Tak to je tak vyjet z parkoviště a vzít to ke globusu v Čakovicích a tam to na kruháku otočit a jet zpátky. Taky je fakt že tam nemusí být obavy z toho kde zaparkovat jako mají kluci z jihu tam je místa na parkování hafo. 

Odesláno

@VerýsekUž mlčím a přijdu do Ostravy - Futurum 😁 Když jsem byl ještě smrkáč tak mi říkali, že poslouchat se musí 😁

Odesláno

Skoda, me dostupne lokace jsou v tydnu a to nedavam casove :) . Naposled (2018) jsem si projizdel tu nejsilnejsi 308 GTcko  co tam byla a musim uznat, pan se toho na sedacce spolujezdce nebal a se suchym konstatovanim "pokutu vam kdztak preposleme" v klidu snasel skoro 200km/h na hradubicky a pak ostrejsi svezeni na okresce :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...