Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ten plast pod sklem je celkem nedostatkové zboží. Problém bude asi i v tom, že sundavá při opravě x věcí aby byl lepší přístup. To životnosti taky nepřidá. Mě se to teď podařilo sehnat, ale tolik štěstí se asi nebude opakovat. 

Odesláno

Vypadá to hodně podobně. Rozměry se zdají stejné, jediný rozdíl vidím při pohledu seshora, chybí tak ten lem, ale ten plní funkci na to plato co má break? Sw má na konci takové zářezy. 

Jinak to torpédo jde sehnat na vrakáči ale za dobrý stav jsem dával 1500. A pak mi ho zlomili idioti při výměně skla xD Jinak voda pak stejká na ty tlumící materiály, teoreticky to nevadí, já je sundal. A ještě jsem ten plast podlepil utěsňovačem. Důležité je mít čisté kanálky v těch kapsách pod tím plastem. 

IMG_20210806_093252.jpg

Odesláno

S torpédem jsem to tak nějak čekal.... nepotěšili jste mě 😄

Je to tak, na tom lemu sedí plato. Tak asi zkusím sehnat roletu i s plasty a budu doufat, že to tam sedne 🙂

• O 2 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

Vzpomněl jsem si, že bych to tady mohl trochu aktualizovat🙂 Torpédo se mi povedlo sehnat v dobrém stavu. Vyměnil jsem ho a izolace pod ním je po dešti suchá, tak asi funguje jak má👍

Sehnal jsem i roletu do kufru s plasty. Tam to tak jednoduché nebylo, ale roleta je na místě. Plasty nejsou stejné. Pravá strana šla napasovat bez úprav, levá se musela trochu zařezat. Kolem plastů vznikly nepěkné mezery, ale po zatažení rolety nejsou vidět, tak jsem to víc neřešil. Asi by to šlo nějak zakrýt původními plasty, ale to už se mi nechtělo😃

D8B35481-E9CE-4689-B328-CCDBE1CCC870.thumb.jpeg.be597a0bcc934a90693d9457834a7c08.jpeg

886EF6C9-3B9F-49A4-82C8-D4B1F025341D.jpeg

404EABE0-C412-42A4-9F98-7AAE12687897.jpeg

Upraveno uživatelem pavelu96
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Úplně jsem zapomněl poděkovat @ChouLu za namontování USB přehrávače k rádiu. Taky mi udělal přípravu pro zapojení samostmývacího zpětného zrcátka, ale ještě jsem se nedokopal ho nějak namontovat 🙂

Na podzim při přehazování kol jsem využil zvedací nafukovací vak. Dělá se stím fakt dobře.👍

Proběla výměna žhaviček. Myslel jsem, že se zlepší špatné studené starty, ale bohužel ne. Napadlo mě před startem zmáčknout balonek a je měkký, takže budu muset řešit padání nafty 😕

K Vánocům auto dostalo nový olej. Trochu jsem to přetáhl, takže až po cca 11000km. Do potkávaček jsem dal žárovky XENESIS™ TruMatch™, ale že by to bylo něco extra, se mi nezdá, takže trochu zklamání. K tomu jsem dal ledky do obrysovek. Ledku dostala taky zpátečka. Tak jsem spokojen, 1350 lumenů a je konečně i něco vidět 🙂

265458509_247069007541263_8006220879220456419_n.jpg

266672050_452611203141707_3553149036939453321_n.jpg

• O 1 měsíc později...
  • O 3 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak jedna žárovka Xenesis už je po smrti. Vydržela asi 3 měsíce s svítivost nic moc. Takže doporučit nemůžu.😕

Odesláno

Tyhle ledky bez regulatoru nebo aspon bez zenneru moc dlouho nevydrží. Ledky jsou citlive na prepeti, byt spickove, ktere se v autech vyskytuje normalne, proto se citliva elektronika musi filtrovat/regulovat. U velikosti typu celosklenene zarovky w5w se ten regulator nema moc kam vejit. 

Odesláno

@inoxingLEDky v obrysovkách zatím svítí. Ale odešla halogenka v potkávačkách XENESIS™ TruMatch™. Někdo je tady vychvalovat (už nevím kdo) svítivostí i výdrží, tak jsem to Zkusil. Zkusil jsem, neviděl jsem a už ani nesvítím 😄 Takže moje zkušenost nedopadla dobře.

Odesláno

Ja mam zkusenost, ze je lepsi kupovat standartni obyč halogenky renomovaneho vyrobce (os ram, bosch, philips apod.) Ty většinou vydrží nejvíc. Ruzne extra svitive, extra energy, +120% jsou vetsinou na chvilku s cenou trojnásobnou. Faceliftová 307 s h7 čočkama nějak extra dobře nesvítí, ikdyž jsou paraboly v dobrým stavu. Je to trochu daň za design. Mám s tím vlastní zkušenost- nechával jsem jednu z parabol znovu "chromovat", protože zub času se na ni podepsal, ale o moc se to nezlepšilo i tak. Ta malá optika má zkrátka svoje limity. 

btw. Ledky bez regulace najkou dobu budou svitit, ale pak zacnou pomalu slabnout/blikat az prestanou svitit definitivne. Treba na osvetleni spz se prodavaji hotove moduly s integrovanym regulatorem a ledkama, ty maji nejakou sanci na lepsi zivotnost, jinak nic moc.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Dnes se zadařilo. Cca ve 110 km/h mi přímo před auto skočil zajíc. Nestihl jsem ani dát nohu z plynu. Po rychlém ohledání to odnesli "naštěstí" jen držáky mlhovky. Uvidíme jestli to někdo zvládne povařit, nebo co všechno budu shánět 😕

Odesláno
před 16 hodinami, machulda napsal:

Dnes se zadařilo. Cca ve 110 km/h mi přímo před auto skočil zajíc. Nestihl jsem ani dát nohu z plynu. Po rychlém ohledání to odnesli "naštěstí" jen držáky mlhovky. Uvidíme jestli to někdo zvládne povařit, nebo co všechno budu shánět 😕

Doufám, žes ho ulovil. Na smetaně je prej lepší než držák mlhovky

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Při 155500 km na budíkách jsem vyměnil olej a všechny fitry. Někdy na začátku léta jsem nechal nalepit folie na okna. Pořád se chystám, že udělám fotku, ale nikdy si na to nevzpomenu 😄

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Dnes při 165xxx km další výměna oleje. Jinak jezdíme naštěstí bez vážnějších závad. Jen jsem si v poslední době všiml, že se občas samovolně spoustí zadní stěrač a někdy i s ostřikovačem. Nenapadá někoho co by to mohlo způsobovat?

Odesláno

Tak to by byla ještě celkem jednoduchá závada 🙂 Čekal jsem, že se dozvím problém s nějakou jednotkou, nebo tak něco 🙂

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...