PaKr Odesláno 5. srpen 2021 Odesláno 5. srpen 2021 Ten plast pod sklem je celkem nedostatkové zboží. Problém bude asi i v tom, že sundavá při opravě x věcí aby byl lepší přístup. To životnosti taky nepřidá. Mě se to teď podařilo sehnat, ale tolik štěstí se asi nebude opakovat. machulda ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 6. srpen 2021 Odesláno 6. srpen 2021 Vypadá to hodně podobně. Rozměry se zdají stejné, jediný rozdíl vidím při pohledu seshora, chybí tak ten lem, ale ten plní funkci na to plato co má break? Sw má na konci takové zářezy. Jinak to torpédo jde sehnat na vrakáči ale za dobrý stav jsem dával 1500. A pak mi ho zlomili idioti při výměně skla xD Jinak voda pak stejká na ty tlumící materiály, teoreticky to nevadí, já je sundal. A ještě jsem ten plast podlepil utěsňovačem. Důležité je mít čisté kanálky v těch kapsách pod tím plastem. machulda ohodnotil 1 Citovat
machulda Odesláno 6. srpen 2021 Autor Odesláno 6. srpen 2021 S torpédem jsem to tak nějak čekal.... nepotěšili jste mě Je to tak, na tom lemu sedí plato. Tak asi zkusím sehnat roletu i s plasty a budu doufat, že to tam sedne Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 6. srpen 2021 Odesláno 6. srpen 2021 Když seženeš černý a nesedne, koupím to. Mám šedou roletu, ta mi jako jediná zbývá vyměnit abych měl interiér černý. machulda ohodnotil 1 Citovat
machulda Odesláno 20. říjen 2021 Autor Odesláno 20. říjen 2021 (upraveno) Vzpomněl jsem si, že bych to tady mohl trochu aktualizovat Torpédo se mi povedlo sehnat v dobrém stavu. Vyměnil jsem ho a izolace pod ním je po dešti suchá, tak asi funguje jak má Sehnal jsem i roletu do kufru s plasty. Tam to tak jednoduché nebylo, ale roleta je na místě. Plasty nejsou stejné. Pravá strana šla napasovat bez úprav, levá se musela trochu zařezat. Kolem plastů vznikly nepěkné mezery, ale po zatažení rolety nejsou vidět, tak jsem to víc neřešil. Asi by to šlo nějak zakrýt původními plasty, ale to už se mi nechtělo Upraveno 21. říjen 2021 uživatelem pavelu96 radim.1008, Péťa, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
machulda Odesláno 25. prosinec 2021 Autor Odesláno 25. prosinec 2021 Úplně jsem zapomněl poděkovat @ChouLu za namontování USB přehrávače k rádiu. Taky mi udělal přípravu pro zapojení samostmývacího zpětného zrcátka, ale ještě jsem se nedokopal ho nějak namontovat Na podzim při přehazování kol jsem využil zvedací nafukovací vak. Dělá se stím fakt dobře. Proběla výměna žhaviček. Myslel jsem, že se zlepší špatné studené starty, ale bohužel ne. Napadlo mě před startem zmáčknout balonek a je měkký, takže budu muset řešit padání nafty K Vánocům auto dostalo nový olej. Trochu jsem to přetáhl, takže až po cca 11000km. Do potkávaček jsem dal žárovky XENESIS™ TruMatch™, ale že by to bylo něco extra, se mi nezdá, takže trochu zklamání. K tomu jsem dal ledky do obrysovek. Ledku dostala taky zpátečka. Tak jsem spokojen, 1350 lumenů a je konečně i něco vidět jirka307, Pepito, ozzy56 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
machulda Odesláno 8. únor 2022 Autor Odesláno 8. únor 2022 Při cca 148500 km na tachometru, začalo hučet ložisko na levém předním kole. Vyměnili se pro jistotu obě, abych to za chvíli neřešil na druhé straně. Pepito, OK406, Medvěd a 2 další ohodnotil 5 Citovat
machulda Odesláno 28. únor 2022 Autor Odesláno 28. únor 2022 Kulatiny jsem nestihl, tak alespoň takhle radim.1008, Pepito, PaKr a 1 další ohodnotil 4 Citovat
machulda Odesláno 31. březen 2022 Autor Odesláno 31. březen 2022 Tak jedna žárovka Xenesis už je po smrti. Vydržela asi 3 měsíce s svítivost nic moc. Takže doporučit nemůžu. Pepito ohodnotil 1 Citovat
inoxing Odesláno 1. duben 2022 Odesláno 1. duben 2022 Tyhle ledky bez regulatoru nebo aspon bez zenneru moc dlouho nevydrží. Ledky jsou citlive na prepeti, byt spickove, ktere se v autech vyskytuje normalne, proto se citliva elektronika musi filtrovat/regulovat. U velikosti typu celosklenene zarovky w5w se ten regulator nema moc kam vejit. Citovat
machulda Odesláno 1. duben 2022 Autor Odesláno 1. duben 2022 @inoxingLEDky v obrysovkách zatím svítí. Ale odešla halogenka v potkávačkách XENESIS™ TruMatch™. Někdo je tady vychvalovat (už nevím kdo) svítivostí i výdrží, tak jsem to Zkusil. Zkusil jsem, neviděl jsem a už ani nesvítím Takže moje zkušenost nedopadla dobře. Pepito ohodnotil 1 Citovat
inoxing Odesláno 2. duben 2022 Odesláno 2. duben 2022 Ja mam zkusenost, ze je lepsi kupovat standartni obyč halogenky renomovaneho vyrobce (os ram, bosch, philips apod.) Ty většinou vydrží nejvíc. Ruzne extra svitive, extra energy, +120% jsou vetsinou na chvilku s cenou trojnásobnou. Faceliftová 307 s h7 čočkama nějak extra dobře nesvítí, ikdyž jsou paraboly v dobrým stavu. Je to trochu daň za design. Mám s tím vlastní zkušenost- nechával jsem jednu z parabol znovu "chromovat", protože zub času se na ni podepsal, ale o moc se to nezlepšilo i tak. Ta malá optika má zkrátka svoje limity. btw. Ledky bez regulace najkou dobu budou svitit, ale pak zacnou pomalu slabnout/blikat az prestanou svitit definitivne. Treba na osvetleni spz se prodavaji hotove moduly s integrovanym regulatorem a ledkama, ty maji nejakou sanci na lepsi zivotnost, jinak nic moc. machulda ohodnotil 1 Citovat
machulda Odesláno 16. květen 2022 Autor Odesláno 16. květen 2022 Dnes se zadařilo. Cca ve 110 km/h mi přímo před auto skočil zajíc. Nestihl jsem ani dát nohu z plynu. Po rychlém ohledání to odnesli "naštěstí" jen držáky mlhovky. Uvidíme jestli to někdo zvládne povařit, nebo co všechno budu shánět Citovat
Péťa Odesláno 17. květen 2022 Odesláno 17. květen 2022 Hlavně, že jsi nezazmatkoval Pepito ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 17. květen 2022 Odesláno 17. květen 2022 před 16 hodinami, machulda napsal: Dnes se zadařilo. Cca ve 110 km/h mi přímo před auto skočil zajíc. Nestihl jsem ani dát nohu z plynu. Po rychlém ohledání to odnesli "naštěstí" jen držáky mlhovky. Uvidíme jestli to někdo zvládne povařit, nebo co všechno budu shánět Doufám, žes ho ulovil. Na smetaně je prej lepší než držák mlhovky Citovat
machulda Odesláno 17. květen 2022 Autor Odesláno 17. květen 2022 @Péťa Byl to takovej foft, že ani na zmatky nebyl čas @Medvěd Podle ran do podlahy se pod autem asi ještě párkrát protočil, tak bych ho asi ani kuchat nechtěl Péťa ohodnotil 1 Citovat
machulda Odesláno 4. srpen 2022 Autor Odesláno 4. srpen 2022 Při 155500 km na budíkách jsem vyměnil olej a všechny fitry. Někdy na začátku léta jsem nechal nalepit folie na okna. Pořád se chystám, že udělám fotku, ale nikdy si na to nevzpomenu Pepito ohodnotil 1 Citovat
machulda Odesláno 12. březen 2023 Autor Odesláno 12. březen 2023 Dnes při 165xxx km další výměna oleje. Jinak jezdíme naštěstí bez vážnějších závad. Jen jsem si v poslední době všiml, že se občas samovolně spoustí zadní stěrač a někdy i s ostřikovačem. Nenapadá někoho co by to mohlo způsobovat? Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 13. březen 2023 Odesláno 13. březen 2023 Většinou problém v páčce. Dělalo mi to taky. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
machulda Odesláno 13. březen 2023 Autor Odesláno 13. březen 2023 Tak to by byla ještě celkem jednoduchá závada Čekal jsem, že se dozvím problém s nějakou jednotkou, nebo tak něco Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.