Agrafik Odesláno 11. březen 2021 Odesláno 11. březen 2021 před 4 minutami, vagi napsal: Jaký má prosím smysl dávat aditivum do oleje? Protože ho tam výrobce neumí dát . Citovat
Pe.Tr Odesláno 11. březen 2021 Odesláno 11. březen 2021 medvede pokud bys byl prvni kdo to na aute dela v tom to najezdu, to se na to radeji vyprdni. neco jineho kdyby se to delalo celou dobu pravidelne treba po 50tkm tak bych se nebal. Citovat
Návštěvník Odesláno 11. březen 2021 Odesláno 11. březen 2021 před 16 minutami, Agrafik napsal: Protože ho tam výrobce neumí dát . Tak tedy doufám, že ty zázračné nano keramické přísady používáš! Citovat
Medvěd Odesláno 11. březen 2021 Autor Odesláno 11. březen 2021 před 19 minutami, Pe.Tr napsal: medvede pokud bys byl prvni kdo to na aute dela v tom to najezdu, to se na to radeji vyprdni. neco jineho kdyby se to delalo celou dobu pravidelne treba po 50tkm tak bych se nebal. Právě že já se taky bojím, proto tohle vlákno Citovat
Milan+ Odesláno 11. březen 2021 Odesláno 11. březen 2021 Takhle vypadají ventily z Ulysse po 180000km, takže když to necháš vyčistit,tak asi nebude problém. Máš filtr částic? Aby ho to eventuálně trošku zaneslo?Tak to při čištění vezme sebou. Citovat
Medvěd Odesláno 11. březen 2021 Autor Odesláno 11. březen 2021 DPF filtr byl měněn ještě v DE společně s rozvody před 65 000 km, takže by měl být v pohodě Citovat
Návštěvník Odesláno 11. březen 2021 Odesláno 11. březen 2021 Já jsem tyhle věci hodně studoval než jsem kupoval auto. Zajímalo mě, co vše lze dnes dělat proti karbonu aby motor něco vydržel. Toto je jedna z variant. Já o tom určitě do budoucna uvažuji přesně jak psal @Pe.Trtřeba co 30 tisíc. Teď je otázka abych tomu nějak neublížil protože tak do toho nevidím a spousta věcí je dnes jen hype a placebo. Citovat
Hafity Odesláno 11. březen 2021 Odesláno 11. březen 2021 před 6 hodinami, valenta.ivan napsal: Pri spálení sa zlúči s kyslíkom 2H2+O2 vznikne 2H2O =100% para a neviem či by to rozpustilo karbón. To je môj názor. Lepšie je chemická dekarbonizácia od BG . Tlakovou párou se sice čistí a odmašťuje (taky záleží na parametrech té páry), ale ta by při tomto způsobu vznikla až ve spalovacím prostoru.... Takže dekarbo sacího potrubí zadělaného pomocí EGR asi nehro.... inoxing a valenta.ivan ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 11. březen 2021 Odesláno 11. březen 2021 ja treba olej cestu cistim s kazdou vymenou oleje kerosinem s acetonem ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 11. březen 2021 Odesláno 11. březen 2021 Těžko soudit. Kdyby to jak dával @HanysRnebylo lán světa daleko klidně bych na zkoušku přistavil Parťáka. Buď by to přežil nebo ne. Když ano, hned bych zajel na emise, pak bych to pochválil nebo naopak. Citovat
ozzy56 Odesláno 11. březen 2021 Odesláno 11. březen 2021 taky to leju, ale aj do expanzky--když už čistím, tak všecko inoxing ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 11. březen 2021 Odesláno 11. březen 2021 před 10 minutami, Pe.Tr napsal: ja treba olej cestu cistim s kazdou vymenou oleje kerosinem s acetonem Mě nebaví dohledávat,ale i sám jsi dával kdysi odkaz na nějaké aditiva,že to funguje. Citovat
Pe.Tr Odesláno 11. březen 2021 Odesláno 11. březen 2021 funguje ale jak pisu vyse , ne kdyz jdes poprve na to ve 260tkm Citovat
Hafity Odesláno 11. březen 2021 Odesláno 11. březen 2021 @Pe.Tr : no tvl. ještě, že jsi sem dal ten BL.... Už jsem se chtěl dotázat, u který pumpy ten kerosin mají a jak dobře jde to šmudlání podlahy (cesty) od těch olejových fleků, co při výměně občas vzniknou.... Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 11. březen 2021 Odesláno 11. březen 2021 (upraveno) BL = Blauburger? Pod tou šifrou ho vozím do Vrchlabí Upraveno 11. březen 2021 uživatelem Péťa Citovat
Hafity Odesláno 11. březen 2021 Odesláno 11. březen 2021 (upraveno) Péťa vozí Pe.tra (Blauburgra) do Vrchlabí Začínám se v tom trochu ztrácet.... Upraveno 11. březen 2021 uživatelem Hafity Citovat
inoxing Odesláno 11. březen 2021 Odesláno 11. březen 2021 (upraveno) Čištění výfuku, katu/dpf, resp. regenerace možná bude nějak fungovat, pokud se použije vhodný plyn nebo nějaká směs, ale na to pomůže i kvalitní palivo a pořádně prohnat pod dálnici. Sání a celý egr systém na tohle reagovat nebude ani náhodou. Za ty penize, co psal Medvěd, si spis nechte system rozdelat a vycistit mechanicky. Nebo si snad nekdo mysli, ze tuto klapku vycisti vodik nebo hitec4800ultra pro+ tim, ze budu nekde vstrikovat pripravek nebo plyn? Haha, mozna tak pri konstantnim pouzivani po 100K km... Tohle je VW Touran po 150K km. Upraveno 11. březen 2021 uživatelem inoxing Citovat
Hafity Odesláno 11. březen 2021 Odesláno 11. březen 2021 Jinak pro oživení paměti (u jedněch) a pro poznání (u druhých).... Dekarbonizace není žádná novota.... Kdo pamatuje dobu motocyklových "dvoutaktních dýmovnic", tak ví, že čas od času se musela/y vyndat vložka/y výfuku a odstranit karbon, kterým byly ucpané díry.... Někdo to drbal, někdo rozdělal ohýnek a vypálil.... Dle možností každého soustruha.... miroska a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 11. březen 2021 Odesláno 11. březen 2021 jj., pravdu máš, vypalovali jsme to jak divý Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.