Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

já už bych jiné než origonsklo nechtěl, levnejsi okno muze mi i horsi akustiku ( mensi pocet vrstev), mensi ochranu proti teplu odnslunicka  apod. 

OT ad pojistovny. ted uz nejen ze menis okno treba za 20 sklo 5 destak 2 lepidlo 4 prace ale dnes se uz bezne musi kalibrovat kamery na oknech ( ne onboard 😉) a to treba u nas je za 8 . takze neni pojistka jako pojistka 😉

Odesláno
V 8. 9. 2021 at 19:37, Vena garážmistr napsal:

Hlavně je to o tom že autorizák bude dávat všechen materiál značkový nebo prvovýrobový kdežto nezávislí servis v klidu namontuje materiál z druhovýroby. Další věcí je že autorizák má nějaké tabulky kolik času na tu výměnu spotřebuje kdežto nezávislí servis na čas moc nekouká ten se potřebuje uživit takže za den na dílně protočí třeba šest osum deset auťáků a ty kluci to mají v ruce kdežto v autorizáku to není tak obvyklá oprava. A možná nebudu daleko od pravdy když napíšu že spousta autorizáků s přehledem to auto odveze k nějakému místnímu lepiči skel protože ty kluci který dělají x aut za den to zmáknou líp než mechoš který to dělá jednou dvakrát do roka. 

V podstatě souhlas. 

Před lety jsem nechal vyměnit ťuklé čelní sklo na školním Transitu. Nechal jsem to dělat v prosinci mezi svátky a když jsem pak v lednu jel někam na výjezd, skoro jsem si rozbil hubu, páč se sklo úplně neskutečně potilo. Venku bylo - 15 C a já musel jet s přivřenýma oknama, abych vůbec něco viděl. Takže zpět do AMB (prodejce FORD) a reklamace - technik mi přiznal, že okno bylo blbě přilepený a potilo se proto, že se tam netěsností dostávala vlhkost.

Když jsem pak asi o rok později měnil okno znovu, zajel jsem do klasického autoskla, kde mě vzali během pár dní po objednání a tam mj potvrdili přesně to, co píše Vėna - tedy že v autorizovaným servisu okna často nemění a že to ti kluci tudíž ani moc neumí a některé autorizáky dokonce fakt vozí auta k nim - jsou pak spokojení všichni.

V 8. 9. 2021 at 18:34, Milan+ napsal:

O starý montáži dílů bych ani neuvažoval.

Ve chvíli, kdy nové plastové lišty k čelnímu sklu stojí víc než 5000 Kč tak je tam klidně nechám dát i původní a případný problém budu řešit až nastane (nastane-li vůbec)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak zimní Klebry fungují dobře, nehučí, na mokru nekloužou a dobře drží v zatáčkách. Uvidíme, až nasněží, ale to asi bude 5008 v garáži a odsere to Bobík :aut

První námraza ❄️ :bacha

20211029_080124.jpg

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Tak dnes jsem vytáhl 5008 po třech měsících z garáže. Rozsvítil se mi klíč na palubce a hláška "za 4400km nebo týden do servisu na pravidelnou prohlídku" :potlesk

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Dobře Ty :super

Té středové pokličky jsem si při koupi vůbec nevšiml, že je v černé. Zatím tam mám obyč plastové čepičky, ale brzy je vyměním za ty s Peugeot logem. A dobrý nápad, na léto dám černé krytky šroubů a na zimu chromové. Ale na ty 2k km co jsem za zimu najel to asi je jedno :aut

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...